|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1726 Dátum: 10 márc 02, 00:42:13 » |
|
Biztos már sokan ellőtték, de itt egy kép az én asztalomról: http://www.rs.hu/image/i2DSCF3153.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1727 Dátum: 10 márc 02, 01:27:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #1728 Dátum: 10 márc 02, 07:48:37 » |
|
Egy egész kos van a lomtáradban asszony:O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1729 Dátum: 10 márc 02, 10:16:18 » |
|
ne tessék beszólni -.- (+1szó)
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #1730 Dátum: 10 márc 03, 20:19:29 » |
|
Mindenkinek ilyen kevés cucc van az asztalán ? Hogy csináljátok ? íme az enyéém: http://imagerz.com/QENOXUtvAwINXl8cRQVQ /mellesleg nem szeretem rózsaszínes dolgokat de ez kivétlesen tetszik./
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #1732 Dátum: 10 márc 03, 20:46:34 » |
|
Ö. köszönöm Hiei-sama ez abszolút megnyugtat ^^ amm szinte alig látszik a háttérképed a sok sok ikontól xD
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #1733 Dátum: 10 márc 03, 20:48:04 » |
|
Nincs is kint sokxD már túl lógtam 6-8 oszloppal ami nem látszott szal most teljesen rend honolxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1734 Dátum: 10 márc 03, 21:00:50 » |
|
Hiei ez rohadt sok ikon....Gondolom nem tervezed a nagytakarítást xD
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1736 Dátum: 10 márc 04, 16:44:01 » |
|
Úúúú most nézem csak, hogy meg vagyok örökítve Hiei tálcáján Az utókor számára
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Hubsika-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The Art is a BANG!!!
|
|
« Válasz #1737 Dátum: 10 márc 04, 18:29:51 » |
|
húúú azta rohadt hiei! enyi ikont... csak direkt a mi kedvünkért raktad ki az összeset, vagy mindig így van? amúgy tudom tanácsolni a total commandert aki nem ismerné. kényelmesen hozzá lehet fárni bármihez. én nem csinálok képet az enyémről. win7-es alapértelmezett beálításai vannak még rajta...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #1738 Dátum: 10 márc 05, 13:38:48 » |
|
Igen csak a ti kedvetekért:D. Hihető mindig ilyen lásd egy évvel ezelőtti asztalomat:D. Mint sokszor most is elmondom az az igazi zseni aki átlát a káoszon:D. Én szeretem a káoszt mert átlátok rajta:D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1739 Dátum: 10 márc 05, 17:19:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|