Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #540 Dátum: 08 jún 09, 00:54:15 » |
|
Itt az én asztalom is(és még mindíg CG ) http://kepfeltolto.hu/i/?122575&t=img(Egyébként nem mindíg animés háttereim vannak csak mostanában.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #541 Dátum: 08 jún 09, 07:08:02 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 09, 12:51:25 írta Morimoto-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #542 Dátum: 08 jún 09, 19:28:29 » |
|
Mint mondtam, nem tudom megállni és kénytelen voltam lecserélni erre Éééés még annyi sok jó van *______________________________________________________________*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #543 Dátum: 08 jún 15, 17:47:50 » |
|
nahh itt az új asztalkám az enyím saját készítésű.. Nel látható rajta (bleach) http://adachi-site.extra.hu/asztal.bmp
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #545 Dátum: 08 jún 17, 10:19:33 » |
|
Mori .. őszintén szólva ebből a háttérből semmi...de tényleg semmi más nemhiányzik mint a türelem szal.. ott a hajánál meg 1-2 helyen még eltűntethetted volna onnan a maradék részeket tudom h elég idegtépő meg nehéz de ilyenkor szoktam csinálni azt h nem egyszerre kezdem el és fejezem be a munkát hanem elkezdem és ha már zsibbad a kezem v nemtoom akk pihenem pár órát és újra folytatom am tényleg nem rossz csak sokat kell gyakorolni mint nekem x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #546 Dátum: 08 jún 17, 10:43:00 » |
|
Nagyon örülök,hogy tetszik,hát mondjuk tényleg kcsit idegtépő votl esste 11 felé még ezzle szórakozni,nem baj most majd új hátteret adok neki,mert jó ez a zöld,cska Yoruichi-hez nem illik,ki látott már zöld macskát,no mind 1 ma ezen fogok dolgozni Na kész az új hátterem,ránézésre ez már jobb lett mint az előző : http://kepfeltoltes.hu/080617/asztalom9_www.kepfeltoltes.hu_.jpgVárom a reakciókat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 17, 13:57:54 írta Morimoto-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #547 Dátum: 08 jún 17, 15:14:11 » |
|
Ez már sokkal jobban kidolgozott kép ,nagyon jó lett. Én amikor végignéztem rajta nem nagyon találtam hibát a vágásban az elöző kicsit izé volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #548 Dátum: 08 jún 17, 15:34:06 » |
|
Tényleg jobb, de Urahara kezénél amivel a kardot fogja és a teste közötti zöld részt is ki lehetett volna vágni. De tényleg sokkal jobb, mint az előző. Amúgy meg, hogy ne kelljen szenvedni az ilyen vágos dologgal, használj inkább rendereket vagy ha olyan képed van amin nem lehet, akkor meg nagyítsd fel a képet és varázspálcával is lehet kivágdosni, főleg a haja körül érdemes így csinálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #549 Dátum: 08 jún 17, 15:40:37 » |
|
Az a zöld cucc ott téll ki lehetne vágni, meg nekem a felirat színe nem nagyon tetszenek :'X Szerintem lehetne egyszínű :'X De ennek ellenére sokkal jobb lett mint az előző
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #550 Dátum: 08 jún 17, 15:43:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #551 Dátum: 08 jún 17, 15:46:31 » |
|
Azt a rohadt büdös jo kurva élet.. te pro vagy! Ave neked, taniiiiits! .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #552 Dátum: 08 jún 17, 15:48:57 » |
|
Köszönöm a kommenteket,a hibáimból legalább tanulok Viszont egy háttérnek nekem kell tetszenie és a zöld-narancs,Urahara-ra és Yoruichi-re utal szal azért írtma két színnel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #553 Dátum: 08 jún 17, 15:51:36 » |
|
kronosz egy tutorial szerint csináltam csak más dolgokkal, szóval nem nagy cucc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #554 Dátum: 08 jún 17, 15:53:59 » |
|
Lehet nem nagy cucc de az alairasod még allatabb .. en csak videokat tudok vágni.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
|