"Itt az első MondoCon, egy őszi animés buli nem csak Mondo-olvasóknak! Október 17-én befoglaljuk a Hungexpo K-csarnokát (meg a környező gyepet) és lesz cosplay, vetítések, karaoke, DDR, seiyuuk, konzolok és persze rengeteg újdonság!"
=) Pontos helyszín :
1101 Budapest, Expo tér, 1-es kapu. (Az Expo hotel mellett van a bejárat.)
Program
Meghívásos cosplayA Cosplay.hu bemutatja az elmúlt évek legjobb cosplay-jeit (szubjektív válogatásban
Helyben jelentkezős cosplay-versenyBármilyen (nem feltétlenül új készítésű!) ruhában jelentkezhetsz a helyszíni CP-re, értékes nyereményekért! Kategóriák, részletek és egyéb infók hamarosan itt és a cosplay.hu-n!
VetítésekA moziteremben Animax vetítések a legjobb sorozatokból és filmekből. Szélesvászon, nagyfelbontás, helló mi? A részletes lista és időbeosztás hamarosan!
Seiyuu-performanceSeiyuu közönségtali + felolvasó perf! Küldd be a fanficedet a vetélkedőre, és ha tiéd a legjobb, a szereplő magyar hangja fogja felolvasni
TömegkvízA nagysikerű tömegszerencsétlenség visszatér! A kérdés után jobbra az A válaszra szavazók, balra a B válaszra szavazók. A győztes csapat megy (és feleződik) tovább. Az utolsó embereknek értékes nyeremények!
AMV-allstarsVálogatás-vetítés az utóbbi évek legjobb AMV-iből.
Szabad Karaoke és DDRÉs még:
Workshopok
Előadások
Közönségtalik
Konzolhegyek
Rengeteg új megjelenés, akciók+jó hangulat
Bocs, ha kicsit sokat vettem ki, szerintem érdemes elmenni rá, eddig egész jól néznek ki a programok
forrás:
http://mondomagazin.hu/