24 nov 16, 07:13:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Itachi ajándéka  (Megtekintve 46498 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
juura
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #150 Dátum: 10 szep 30, 22:08:27 »

Itachi ajándéka szerintem valami végső tiltott technika lehet,aminek valami világpusztító ereje lehet.
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #151 Dátum: 10 okt 01, 15:55:32 »

Na ez remek ötlet.. én nekem így rögtön az jutott eszembe hogy az izanagiról tudott itachi.. lehet úgy gondolta sőt tudta hogy narutóban van a senju vér egy része (lehet ez akár az erős kötödés a tűz akaratához) és adott neki vmit ami uchiha így narutó is megtudja szerezni a rikodout vagy vmi más mellékes dolgot! Mosolyog

Amúgy feltűnt milyen érdekesen hangzik a Nagato Uzumaki úgy mint a Naruto Uzumaki... elég jól ki lett találva mivel még a két név rímel is egymásra Mosolyog!! LOL Kiröhög
Naplózva
juura
ANBU újonc
*

« Válasz #152 Dátum: 10 okt 01, 19:52:44 »

Szerintem csak ez lehet a b.terv.Mert pl. hogyha olyan technika akkor miért ne használja csak végső esetben,azért mert ez egy olyan technika lehet amibe mind2-ten meghalnak.
Naplózva
biyakingan
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #153 Dátum: 10 okt 01, 20:06:31 »

erre narutó utalást is tesz. Figyelmeztetés

lehet hogy ő tudja mi az ajándék és ezért mondja, hogy ha nem győzi le akkor feláldozza magát. >.<#
Naplózva

Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #154 Dátum: 10 okt 02, 09:42:28 »

Azért is mondhatta ezt Itachi, hogy "remélem soha nem kell majd ezt használnod" (vagy valami ilyesmit), mert abban reménykedik, hogy nem jön el az az idő hogy ehhez a technikához, adományhoz, ajándékhoz kelljen nyúlnia Naruto-nak.Vagyis nem 100%, hogy halálos technika, többféleképpen is lehet értelmezni Itachi mondókáját.
Naplózva
Pein-sama
Újonc
*

« Válasz #155 Dátum: 10 okt 02, 16:26:15 »

Lehet h hülyeség lesz amit írok, de sztem vmi olyan lehet ez az "ajándék" mint amikor Naruto-nál már majdnem előjött a 9. farok (vagy elő is jut má nem emlékszem) akkor megjelent Minato, na szóval lehet h majd felbukkan Itachi és elbeszélget Szaszkéval, mert sztem ő lehet az egyetlen ember aki meg tudja változtatni (meg talán a szülei, de ők nem hinném h megjelennek) az meg szem kizárt dolog h Szaszke meghallna szóval tuti h nem oyan képesség ami megöli Narut. Hát kb. ez lenne amire én gondoltam!
Naplózva

"Egy Isten, aki rendet tesz!"
Couthbert
Akadémiai tanár
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #156 Dátum: 10 okt 10, 19:55:46 »

Igen, igazad lehet.
Egy végső csatában én is el tudnám képzelni, hogy mikor tegyük fel, Sóska éppen legyőzte a Narutót, akkor előjön Itachi, hogy;

"Hé, öcsi! Most már kapjál magadhoz. tessék lenyugodni, és lezúzni Madarát. Vazze."

Ez jó megoldás lenne. Tetszene.
Naplózva

Rewmac
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Six Paths Demon

« Válasz #157 Dátum: 10 okt 17, 23:45:24 »

Szerintem nem képesség lesz az az ajándék hanem valami motívum. Én mostanában elkezdtem arra tippelni, hogy Naruto és Sasuke harca olyan lesz mint Madara és Hokage bácsi küzdelme, viszont a végén összefognak majd Madara ellen. Bár arról sem vagyok még meggyőzve, hogy az tényleg Madara. Ha ennyi ideig titokban tartotta, miért kürtülne 6 irányba széjjel minden jött ment ninjának. :
Naplózva

Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #158 Dátum: 10 okt 18, 15:25:18 »

jah az poén lenne h vmi fél izanagit naruba rak időzítve, hogyha sasuke mangekyoja ellen harcol, akkor aktiválódjon és becuppantsa vmi genjutsuba madarát örökre Nevet+ sasukét
Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #159 Dátum: 10 okt 20, 20:14:19 »

Ha Itachi tudta hogy Sasuke be fogja ültetni magának a szemeit, akkor lehet, hogy elintézte valami pecséttel, hogy az FMS ne hasson Narutóra.
Naplózva

titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #160 Dátum: 10 okt 28, 19:41:41 »

Kazekage sama lehet ,viszont az nekünk nem lenne jó ,mert akkor nem látnánk egy teljes erőbedobással vívott harcot a két főszereplő között.Nem tudom nekem az összefognak és megölik Madarát túl happy endes vég lenne.
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #161 Dátum: 10 nov 04, 19:29:43 »

Sasuke már olyan mélységben van hogy ezen már Ita víziója sem tudna változtatni. (És már el lett lőve néhányszor...)

Az ajándék pedig valószínűbb hogy nem is kifejezettem Narutonak szól...
Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #162 Dátum: 10 nov 05, 00:15:59 »

Az a kérdés hogy Itachi látta előre, hogy csak Naruto lesz olyan tápos hogy legyakja szöcskét vagy azért kapta az ajándékot mert szöcske barátja? Ha az első miatt akkor vagy valami ami immunisá teszi Sasuke ellen vagy + táp. Ha a második akkor jöhetneka víziós, megjelenős dolgok.
Naplózva

viking60i
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #163 Dátum: 10 nov 05, 09:14:38 »

Itachi ajándéka szerintem valami végső tiltott technika lehet,aminek valami világpusztító ereje lehet.

Hát biztos nem világpusztitó mert itachi nem akarja hogy konoha elpusztuljon.
sztem csak egyszerüen erösebbé tette a védelmét a genjutsukal szemben mivel naruto nem genjutsu-fan sasuke meg igen.
Naplózva

"És most a világ megismeri a fájdalmat...SHINRA TENSEI"
"Karyuu no..."
" A világ nem fog változni nélkülünk ahogy mi sem nélküle. Ne érdekeljen mit tesznek a többiek, mert ha beállsz a sorba te sem leszel más csak rabszolga! "
http://narutoshinsedai.hungarianforum.net/
by én
jujguy
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Captain Teemo on Duty!

« Válasz #164 Dátum: 10 nov 05, 09:25:54 »

vagy Kishi sensei elfeledte hogy ilyet is belefűzött a mangába mi meg itt találgathatunk  smirksweat Pojén Nyelvesít
Naplózva

Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen kacsint
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins