24 nov 16, 10:32:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Itachi ajándéka  (Megtekintve 46605 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
tibee77
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #105 Dátum: 10 márc 08, 09:04:36 »

Csak az a baj, hogy szerintem nem használta Mangekyou-t az ominózus esetnél.
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #106 Dátum: 10 márc 08, 16:22:52 »

Kizárt ,nem hiszem hogy olyan sokáig is fent lehetne tartani a Tsukoyomit ,vagy abban olyan körülményeket helyzetet létrehozni ,mitn a való életben ,hogy ott tanulni lehessen.Ezenfelül ez nagyon irreális és nem hiszem ,hogy Kishi a Dragonball-ból lopna egy idő "kamrához" hasonló módszert.
Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #107 Dátum: 10 márc 08, 17:18:51 »

ezt sem tartom valószínűnek. a tsukiyomi "csak" az időérzékedet teszi tönkre, olyan, mintha aludnál 4 órát, de te ezt 5 percnek se érzékeled. (vagy mint a matekóra, ahol 30 perc alatt 5 perc telik el Nevet) ez nem "hasznos" időtöbblet, csak úgy érzed, mintha sok lenne, pedig nem az Mosolyog.
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #108 Dátum: 10 márc 08, 20:45:11 »

A Tsukiyomi a legerősebb Genjutsu. Az összes érzéket irányítja. Amikor Itachi Kakashit oltogatta, akkor 3 napig volt abban a fantomvilágban, miközben 1 pillanat telt csak el. Itachi mopndta, mikor döfködte a katanával, hogy ebben a Genjutsuban mindent Ő, azaz a használó ural. Az időt, a teret, a tárgyak sokaságát mindent. Továbbá habár sebesülés nincs, a fájdalom valós. Nem véletlenül esik össze rögtön Kakashi, mihint elengedi Itachi. Szóval nem csak az időérzéket teszi tönkre. Ez egy tökéletes Genjutsu, ami minden érzéket ural. Itachi nem hiszem, hogy ezt használta volna, ha csak 3 napot akart volna teázgatni Kakashival. Meg mutatta neki is, hogy ne járjon a szája, ha nem tudja betartani, amit mondott.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #109 Dátum: 10 márc 08, 21:04:23 »

Igen, ráadásul még arra is képes volt, hogy "megossza" a tudatukat, kicsit úgy, mint Pein a testeinél, úgyhogy Kakashi egyszerre jó pár példányban szenvedett. Ezt figyelembe véve nem lehet gond a jutsu tanítás...
de kétlem, ez a húzás egyszerűen unalmas lenne, és már csak lett volna jele, végül is volt lehetősége Narutonak azóta harcolni.. és a Tsukiyomi meg amúgy sem egy szájon át, mangekyou nélkül beadható genjutsu.
Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #110 Dátum: 10 márc 08, 23:33:42 »

six: úgy értettem, hogy szerintem az időérzék elvesztésével nem lehet jobban kihasználni az időt. természetesen az itachi-féle tsukiyomi minden érzékszervre és érzékre hat.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #111 Dátum: 10 márc 09, 00:48:18 »

De miért ne lehetne? Ott nem csak "hosszabbnak tűnik az idő", mint egy iskolai tanórán, de tényleg több dolog is történik az alatt. Mosolyog

Pont ez az egész lényege, Itachi mindig ezt is csinálta a Tsukiyomiban, akkor meg ha lehet, nem tudom akkor miért ne lehetne:hmm?:
Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #112 Dátum: 10 márc 09, 06:46:36 »

Szerintem azzal a résszel nincs semmi gond, hogy lehet-e alatt edzeni, mert végül is a kínzás is egy olyan dolog, amit a Tsukiyomi-ban megtapasztal az ember, az érzés a fájdalom megtapasztalása valós, még ha a kínzás nem is. Akkor ugyanúgy lehetne edzeni is, az edzés hatása, tapasztalata és eredménye valós lenne, szerintem.

Viszont azt kétlem, hogy Nauto egy MS képességet csak úgy tudna aktiválni, mert az oké, hogy Sasuke Sharingan szemébe bele tett Itachi egy egylövetű Amaterasu-t, de szerintem egy ehhez hasonló valamikor aktiválódó MS technikát nem lehetne eljátszani egy MS nélküli emberrel.

Azt pedig, hogy Itachi lelkének egy részét Naruto-ba pecsételte mint Minato, úgyszintén kétlem. Elvileg a Yondaime a pecsételő technikák mestere volt, ugye a Shinigami is ezt mutatja, és egy ilyen szintű lepecsételésre szerintem Itachi nem lenne képes. Végül is ha jól emlékszem egy ilyen típusú képességet se láttunk tőle, ( a kardot leszámítva, de az más ) szerintem ennek nem sok valóság alapja lenne. Nem hiszem, hogy erre bárki más képes volna, ugyanúgy ahogy a Shinigami idézés se megy senkinek, csak Hiruzen-nek, aki rendelkezett Minato ilyen irányú tudásával, mint Hokage. Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg ennek a lélek lepecsételésnek van szerintem van valami köze az egész Kyuubi lepecsételéshez, és annak segítségével tudott magából is eltenni egy darabot.
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #113 Dátum: 10 márc 09, 07:55:12 »

Hát... Azért Itachitól rengeteg mindent nem láttunk. Itachi mindig csak az MS-t használta, vagy valami genjutsut, mégis biztos vagyok benne, hogy másban is ugyan enyire jeleskedett, mint a genjutsuhasználatban. Nem véletlenül halt meg így. Nem kellett látni tőle semmit sem, hisz ha láttunk volna mindent tőle, akkor nem lenne miről beszélni. Ha jól értelmezem, akkor a Tsukiyomi azért került itt szóba, mert Itachi adhatta ezt is Narutonak, hogy eddzen? Ez egy kicsit sántít számomra. Itachi olyan képességet adott Narutonak, amellyel habozás nálkül kinyírhatja Sasukét. Ez azokból a szavakból szerintem egyértelműen kiderül, amiket Itachi intézett Narutohoz utolsó találkozásukkor. A lepecsételés nem tudom, milyen féle módon jöhetne szóba, hisz ha belepecsételte magát, akkor azt csak Naruto láthatja. Persze Sasuke képes eljutni Naruto legbelső valójába, de ezt akkor is abban a formában kétlem, mint amilyenben Yondaime tette volna. De lehetséges. Csak egy olyan pecsételő jutsu kell, amivel ezt meg lehet tenni és kész.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #114 Dátum: 10 márc 09, 08:05:03 »

Six, igazából azt vetettte fel valaki, hogy ott Itachi Tsukiyomit használt, és tanított valamit/valamiket NArutonak, ami jó pár okból nem lehetséges, viszont ha már így alkaulkult, megvitattuk (legalábbis nekem ez volt az okom a beszélgetésbe kapcsolódásra) hogy elméletileg működhetne-e egy edzés a Tsukiyomiban.

Kumori, ha Itachi képes volt Sasuke sharinganjába belekódolni a saját amaterasuját, úgy hogy egy bizonyos körülmények közt előtűnjön az ő ms-e és aktiválódjon a jutsu, méghozzá, noha korábban tehetett akár előkészületeket,  egy sima homlokpöcköléssel, minden kézjel nélkül, akkor szerintem azért lehetett valami gőze a pecsételő technikákról. Nevet
Szerintem lehetséges, hogy ilyesmit csinált, csak az a a baj, hogy ezzel Naruto még skrizóbbá válna. >.<#
Egyébként kevés olyan dolog van, amit én ne néznék ki Itachiból, szerintem például ment volna neki a shiki fuujin is, ha ismeri, és éppen nincs egy (a legtöbb helyzetben) százötvenszer jobb technikája.
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 09, 08:09:31 írta STM » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #115 Dátum: 10 márc 09, 16:54:11 »

Az igazi edzés nem csak a szellemi, hanem a testi tréninget is magába foglalja. A Tsukoyomiben nem hiszem, hogy a testi edzést meg lehet valósítani. Igaz, hogy a fájdalomérzet valós, de a fájdalmat az agyunkban érezzük. kacsint
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #116 Dátum: 10 márc 09, 17:12:22 »

Értem én, hogy az volt terítéken, hogy lehet-e edzeni a tsukiyomiban, de elmondtam, hogy nem az időérzéket rombolja le, illetve elég nagy butaság lett volna Itachitól, ha egy edzésre alkalmas Genjutsut ad Narutonak...

Az igaz, hogy fizikálisan nem fejlődhet az ember egy genjutsutól, de mondjuk egy jutsu kifejlesztésében, gyakorlásában, tökéletesítésében segíthet.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #117 Dátum: 10 márc 09, 18:15:59 »

De egy jutsu gyakorlása fizikai tréninget is jelent (kivéve talán a genjutsut). Chidori, Rasengan, az Árnyék Klónok, mind-mind ninjutsu, mégis fizikai teljesítőképesség is kell hozzájuk. Már csak azért is, mert a chakra is a mentális és a fizikai energiák keveréke. ^^

Viszont, ahogy fentebb is le lett írva, Itachi "Remélem, sosem használnod." mondata egy konkrét dologra utalt. Valamire, ami egy konkrét hatást fog elérni és feltehető, hogy valaki(k)nek nem lesz kellemes.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #118 Dátum: 10 márc 09, 19:15:12 »

A Tsukiyomiban mindent a használó ural. Egy okos és 'ügyes' használó képes arra, hogy valóságos edzést emuláljon, aminek segítségével kifejlesztheti azt a mozdulatsort, amivel képes megcsinálni a jutsut. Értem ez alatt azt, hogy egy genjutsu képes valóságos dolgokat beemulálni. A fájdalom valós stb... Fizikálisan nem lesz erősebb ez biztos. De ha normálisan használják a genjutsut, akkor úgymond észben képes felkészülni az ember a jutsura, amit meg kellene tanulnia.

Mondtam én is, hogy ez butaság, hisz Itachi megmondta, amit mondott és az nem feltételezi ezt.
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #119 Dátum: 10 márc 09, 21:27:55 »

Ez az elmélet már csak azért is bukta,mert:1: ha ez történt volna és mondjuk 3 hónapig edzenek együtt ,akkor gondolom Naru megtudta volna Ita titkát ,mert csak úgy ment volna bele az edzésbe és akkor nem lepődött volna meg azon ,hogy Madara mit mond
2:"Remélem nem kell majd hsználnod"Ezt többen is mondták már ,szóval ez valószínűleg egy szellemi vagy fizikai támadás.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins