24 nov 16, 10:54:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Itachi ajándéka  (Megtekintve 46621 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
six
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #75 Dátum: 09 dec 29, 10:48:39 »

Az animében teljesen a manga szerint lett megcsinálva az a rész. Arra később emlékszik vissza Naruto. Nemsokára jön animében az a rész ^^
Naplózva
kornel1992
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

koronás udvari csimpokomon mester

« Válasz #76 Dátum: 09 dec 29, 10:53:50 »

értem..... köszönöm a választ  Pirul
Naplózva
greee123
Újonc
*

(:::::-::::::)

« Válasz #77 Dátum: 10 jan 08, 23:31:20 »

Hát én nem lepődnék meg rajta hogyha valami olyan képességet adott volna át "Ita Ita" Narutonak hogy jobban tudja irányítani a kyuubit.Viszont csak egy eléggé korlátolt határig gondolom mert igaz láttunk már 6farkút de szerintem innentől már kezd elég veszélyes lenni.Hisz gondoljatok bele a shippuden elején Jiraya is beszélt róla hogy amikor egyáltalán előjön a kyuubi palástja már az is folyamatosan sebzi a testét.A 4. faroknál pedig erősen vérezni kezd és leolvad róla a bőr.Szal szerintem nem fog kiteljesedni narutoban a kiuuby.De ha mégis akkor elég nagy sérüléseket szerez(esetleg meghal)

Off:de viszont ha Naruto szerezne sharinganszemeket és valahogy megoldaná hogy kieressze a kiuuby chakráját anélkül hogy közvetlenül kapcsolatba kerüljön vele onnantól elég ütős karaktert kéne legyártani mellé

Amm ez nem ide tartozik,de én azt furcsállom hogy a többi országokból még nem nagyon láttunk doujutsukat.
Én személyszerint kíváncsi lennék a többi falura is. bye bye bye bye bye bye bow smirksweat

Naplózva
ATON14
Osztag Vezető
*

« Válasz #78 Dátum: 10 jan 09, 11:39:22 »

Az animében teljesen a manga szerint lett megcsinálva az a rész. Arra később emlékszik vissza Naruto. Nemsokára jön animében az a rész ^^

Most arra a részre gondolsz amit itt beszéltetek? Ez az "Itachi ajándéka" nevü dolog? Mert én az anime-t nézem és ott Itachi  Behalt meghalt. De nem emlékszem, hogy bármit is "adott" volna Narutonak. Tehát akkor erre fog Naruto visszaemlékezni? Viszont (ha jól tudom) Itachi és Naruto 2x találkoztak. Elsőnek még a sima Narutoba amikor Ita ás Kisame betörtek Konohába. Ott nem történt semmi ajándékozás. A második találkozás a Shippuudenben volt amikor öhh mikor is? Ya igen akkor amikor az Akatsuki elrabolta Gaara-t. És harcol a Kakashi csapat + Chiyo chips sama és Naruto bekerül Itachi genjutsujába. Ekkor adott neki valami "segély csomagot"?
Naplózva

....................................................................................................................
shiranai
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #79 Dátum: 10 jan 09, 11:54:06 »

Az Itachi vs Sasuke harc előtt találkoztak, mikor Naruto a klónjaival kereste Sasukét. Elég rövid találkozás volt.
Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
ATON14
Osztag Vezető
*

« Válasz #80 Dátum: 10 jan 09, 12:02:28 »

De ha úgy vesszük akkor nem Narutoval találkozott csak a kage bunshinnal. És akkor annak adott valamit?
Naplózva

....................................................................................................................
shiranai
Osztag Vezető
*

« Válasz #81 Dátum: 10 jan 09, 12:12:36 »

De a klón minden tapasztalata visszaszáll az eredeti testbe, de ebbe inkább ne menjünk bele( mármint a klón technikába). Ha klón volt, akkor annak adta. Nemsokára úgyis jön majd ez a rész, ha nem lesz filler megint.
Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
lackasasuke
Újonc
*

« Válasz #82 Dátum: 10 feb 18, 22:57:51 »

Szerintem Itachi ajándéka nem lehet olyan nagy dolog mert tudja hogy sasukének meg kell harcolnia naruto ellen és számomra egyértelmű hogy nem fogja nagy képességekkel ellátni narutot.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #83 Dátum: 10 feb 18, 23:02:47 »

Igazad van. Végülis, ez csak a  végső biztosíték annak a  megvédésére, amiért feláldozta  a családját, arra aza esetre, ha az öcsi rossz írányba tévedne, és ez lenne az utolsó lehetőség a megmentésére a megölése által, biztos nem készült semmi komollyal..
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 19, 17:36:48 írta STM » Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #84 Dátum: 10 feb 19, 10:10:47 »

Hát... Nagyon bírom, mikor egy elvakult Sasuke fan azzal jön, hogy mert Sasuke ott van, nem adhatott neki olyan komoly dolgot, amivel meg lehetne állítani... Könyörgöm. Itachi A faluját is nagyon szerette. Lehet, hogy az Öccsét egy nyúlfaroknyival jobban, de attól még a falu is fontos volt neki. Itachi, aki mindenben a lehető legbiztosabbra ment, biztosan azért adott valamit Narutonak, hogy ha ne adj isten sor kerül arra, hogy Sasuke Konoha ellen vonul, akkor meg lehessen állítani, meg lehessen menteni. Ha Sasukére nem lehet hatni ész érvekkel, arra az esetre adta neki Itachi ezt a bizonyos valamit, hogy ne legyen felesleges áldozat, amit tett. Itachi nagyon jól felismerte, hogy Sasuke befolyásolható, csak annyit kell tenni, hogy a gyűlöletét, amit évek óta szított magában, másra kell irányítani. Itachi egy gyakorlatilag legyőzhetetlen fegyvert alkotott Sasukéből, akit csak Ő tudna legyőzni. Csak ugye ennek vannak bizonyos korlátai...
Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #85 Dátum: 10 feb 19, 10:30:37 »

Nem egészen értem az emberek logikáját. Ha jól emlékszem majdnem szó szerint azt mondja Itachi, hogy reméli, nem kell majd Naruto-nak használnia ezt az úgymond ajándékot. Hát ha még maga Itachi is vonakodott a felhasználásával illetően, akkor még is, hogy lehetne azt gondolni, hogy nem egy komoly dologról van szó?
És az a legjobb az egészben, hogy valakinek még annak ellenére is egyértelmű a saját, minden tényt nélkülöző gondolata, hogy a manga-ban Itachi maga is elmondja ezt.
Na meg mintha Itachi egy olyan karakter lett volna, aki nyomósabb ok nélkül feltűnik, és ad Naruto-nak valami kis semmiséget.
Naplózva

Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #86 Dátum: 10 feb 19, 12:14:39 »

Addig oké, hogy nekem van egy kedvencem, de attól még nem kéne csak arra az egy karakterre tekinteni teljes értékű szereplőként, és mindenki másra csak egy mellékszereplőként.
Azért csak abba gondljunk bele, hogy egy olyan személy, akinek birtokában olyan tárgyak voltak mint a Yata tükör és a Totsuka kard, vajon tényleg csak egy semmiséget fog adni Naruto-nak? Hát én erősen kétlem, persze most csak tippelni lehet, és bárki bármit mond ezzel kapcsolatban, azt nem lehet biztosra venni, de azért annak nagy esélye van, hogy Itachi ajándékának nagy szerepe lesz, és igenis nagy képesség.
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #87 Dátum: 10 feb 19, 16:38:15 »

Kis tévedés áll fenn... Itachi mindenből pro volt. Az, hogy csak a genjutsukat használta... Hát istenem... Itachi mindig a leggyorsabb és legeredményesebb módon harcolt. És mivel kevesen vannak azok, akik képesek genjutsu ellen védekezni, így még szép, hogy azt használta. Azért mikor 33% chakrával állt ki Kakashi, Naruto, Sakura és Chiyo Baa-sama ellen, akkor ez igen hogy látszott, hogy Itachi a ninjutsukat is úgy lövi, mint a genjutsukat. Vagy mikor Itachi Kakashit és Kurenait (és később kicsivel betoppant Asuma is) oltotta az is arra enged következtetést, hogy Itachi mindenben pro volt. Abban igazad van Bububo, hogy nem kellett volna megsértenem lackasasuke-t ezzel, viszont a neved és a hsz-ed is erre enged következtetni. Ha nem így van, akkor elnézésed kérem, nem fog előfordulni többet. Az, hogy nektek kinn van aláírásban az AntiSasukésoknak behajtani tilos tábla, szerintem nem kellene feltétlenül nekem esned. Az sem szebb dolog Mosolyog Szerintem tök logikus, hogy Itachi nem aprózta el a végső mentsvárat, hisz ha mégis, akkor nem volt akkora észlény, mint aminek tűnt.

De valóban butaság volt emiatt ide beírnom. Hisz bárhova írok, vagy nem veszik figyelembe, vagy lehülyéznek. Ez van. Elnézést kérek ez ügyben mindenkitől. Mosolyog
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #88 Dátum: 10 feb 19, 17:38:53 »

Rá jöttem mi lehet az! Egy nagyon kézen fekvő és fontos dolog!
Sajtos tejfölös foghagymás lángos ha megéhezik Naruto tudjon energiát meríteni... a maradékot pedig Sasuke arcába dobja és a foghagyma szétmarja a szemét nem tud genjustut használni:).

TsubarashiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiixDDDD
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #89 Dátum: 10 feb 19, 17:52:13 »

Nekem viszont tényleg van egy tippem.
Szerintem egész elképzelhető.

Ahárom legjelentősebb mítikus tárgy közül kettő, a japán mitológiában, a Kusanagi no Tsurugi, a Yata no Kazushi és a Yasakani no Magatama, egy nagy hatalmu ékkő, vagy kristály.
Itachi Susanooja birtokolta a Totsuka kardot, a Yata tükröt, és a sisakja "homlokában" ott volt egy ékkő. Én ezt azonosítottam a harmadik tárggyal (amivel ugyan nem kell törvényszerűűen rendelkeznie, mert a Kusanagi no Tsurugi Orochimaru birtokában volt, de szerintem itt nála nyugodtan vehetjük a hármas tagjának az ő kardját), viszont, mi van, ha ez az "ajándék", amit Narutonak adott?  Gondolkozik
Naplózva
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins