24 nov 16, 11:32:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 13
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Itachi ajándéka  (Megtekintve 46640 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
mate
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Pingvin ellenálló

« Válasz #30 Dátum: 09 okt 07, 10:00:04 »

Nekem azért furcsa ez a genjutsu elleni védelem dolog, mert arra lenne Narutonak egy sokkal jobb eszköze. Azt kéne csinálnia mint a Hachibinek, rányomják a genjutsut behúz egy kis rókachakrát aztán vidáman hentel tovább a saját erejével.  Szerintem inkább valami olyasmi lesz ami összezavarja az MS használót vagy valamilyen jópofa új effekt amit még nem láttunk.  Mosolyog
Naplózva
Ali-G
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

MenőőMen

« Válasz #31 Dátum: 09 okt 07, 10:08:55 »

Az MS elleni védelem, sztem nem a legjobb ötlet, mert az sztem csak a Tsukiyomi ellen védene.
A Susanoo, és az Ametarasu ellen nem lehet sok mindent csinálni.
Naplózva
kiscsoki
Gennin
*

« Válasz #32 Dátum: 09 okt 09, 22:57:39 »

szerintem rosszúl közelítitek meg a dolgokat:
1. hogy lehetne Narutonak sharinganja vagy ami pláne hogy MS, szerintem túlbonyolítjátok, ha valaki elolvassa figyelmesen azt a rész amikor Tobi elmondja mit csinált, utána tesz egy megjegyzést majd Zetsunak amiből rájön az ember kevés ésszel is hogy van ami még mindíg nincs tisztázva a múltból, ezért valószínűleg amit Itachi hátrahagyott egy emlék abból az időből ami mindent megmagyaráz, ez lehet akár egy genjutsu is amit Szöszke kap majd meg ha felvillantja csillagszemű juhász szemeit.
2. Itachi mást sem akart csak megvédeni az öccsét, miért hagyna hátra egy halálos fegyvert ami csak őt ölné meg?
3. Narutonak lehetne a genjutsu elleni védelme a kyuubi, de a nyolcfarkúval ellentétben ő nem tudja irányítani, ha megpróbálná...kampó van egy 9 farkú rókánk a falu közepén aki mindent lerombol
Naplózva
Ookami
Chuunin
*

Halál fia vagyok...

« Válasz #33 Dátum: 09 okt 28, 16:20:09 »

Esetleg egy Sharinganos genjutsu amivel a kilencfarkú megszelídül Narutóban?
Nem sharingan, nem képesség, hanem egy szabályozószelep a 9farkúra ami rajta is marad.
Naplózva

Ne üvöltsön a akaratod, ha a hatalmad suttogása is elég!
Nucklear
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #34 Dátum: 09 okt 29, 18:07:06 »

Hát sztem ez az Itachi ajándéka valami olyasmi dolog lehet ami véd a Tsukoymi meg általában a Genjutsuk ellen,mivel amikor Itachi harcolt Narutoval,bizonyára kielemezte hogy Naru teljesen tehetetlen a genjutsukkal szemben,és Ita így akarta kiküszöbölni ezt a hibát....Legalábbis szerintem. Nevet
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #35 Dátum: 09 nov 04, 10:08:27 »

Amikor Itachi harcolt Naruto ellen, akkor azt mondta: Sokat fejlődött. De ez még mindig nem elég... Ellene nem is... Bár Sasuke ellen sem lenne az, hisz Ő is elég magas szintre fejlesztette a genjutsuit...

Azt nem tudom, mit adott Narutonak, de biztos vagyok benne, hogy ha arra az erőre kerül a sor, akkor Sasuke meg fog halni. Azért, mert szeretném, hogy meghaljon  Mosolyog és mert Itachi, mikor átadta Narutonak az erejét, akkor előtte kérdezte Narutotól, hogy ha Sasuke rátámadna a falura, akkor megölné, hogy mentse a falut... Naruto meg nagyképűen erre: Megmenteném Sasukét és a falut is... Erre Itachi: Kis naiv - na jó nem igy, de kb ennyi volt az értelme ikszdé -. Aztán mondta Itachi, hogy átadta neki az ereje egy részét és, hogy reméli, nem lesz rá szükség... Remélem, hogy Narutonak előjon egy szuper-szuper-szuper... Mangekyou Sharingan és egy pillantás alatt végez Sasukével, aki megalázva összeesik és meghal  Ördögi
Naplózva
martinsama
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #36 Dátum: 09 nov 04, 20:38:10 »

kizártnak tartom sztem csak az ereje (a szószoros értelmében) adta át semmi anti sharingan meg róka csap lehet,h ez segít majd stabilizálni a sannin formát de ki tudja bármi lehet remélem azért ez segít majd a genjutsu érzékenységére
Naplózva

Naruto:Aki szereti a Ramnet nem lehet rossz ember
Shika:Te jó ég Choji monnd el neki az igazat
Choji:az az igazság,hogy aki szereti az Ichiraku Rmnet az nem lehet rossz meber
Shika:Mind ellenem vanank...ez olyan bosszantó
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #37 Dátum: 09 nov 09, 14:20:29 »

Hello

Mindeki azon gondolkodik h mit kapot Naruto Itachitol.De azon gondolkodtatok e h vayon Naruto tudja h mit kapot?
És ha dudja elkezdet már azal a képeségel edzeni? Gondolkozik
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #38 Dátum: 09 nov 09, 15:29:06 »

Hmmm... Elvileg tudja... Bár a mangában mutatják, hogy a holló, vagy varjú belerepül Naruto szájába, és mondja Itachi, hogy átadtam neked az erőm egy részét. Remélem nem kell használnod stb... Bár lehet, hogy csak össze vágta Naruto az erről szóló emlékeit...
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #39 Dátum: 09 nov 15, 21:43:39 »

Hmmm... Szerintem meg van a módja annak, hogy Narutonak Sharinganja legyen... Elsőre a leglogikusabb válasz erre a kérdésre ez lenne. Hisz miért adott valamit is Narutonak Itachi? Azért, hogyha kell, meg tudja állítani Sasukét. Itachi biztosan tudta, hogy Sasuke milyen szinten lesz, ha a harc kettejük között véget ér. Nem véletlenül féltette a faluját. Mivel Sasukének legerősebb fegyvere a Mangekyou Sharinganja, így teljesen logikus, hogy valami MS-sel kapcsolatos dolgot kellett, hogy kapjon. A hold szeme terv után nem lepődőm meg semmin sem. Ha Kishimoto úgy gondolta, hogy Naruto is kapjon Sharingant, akkor meg fogja oldani, hogy legyen neki... A szem kinézetéről pedig annyit, hogy Sasuke szemei sem különbek...
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 15, 21:44:31 írta six » Naplózva
Srodack
Kezdő Jounin
*

« Válasz #40 Dátum: 09 nov 15, 22:05:45 »

Szerintem csak olyasmit kapott, hogy védekezni tudjon ellene, ahogy Sasuke is leégette majdnem Madara-t, és őt csak megérintette! Az is lehet hogy most ő is benne van és éppen shogiznak Minato-val Nevet Ha eljön az ideje kiderül, ahogy most állnak a dolgok még messze lehet a vége, bár ki tudja!
Naplózva
Bontakun
Akadémiai tanár
*

Bonta

« Válasz #41 Dátum: 09 nov 15, 22:09:02 »

Bár ez egy hülye feltevés, mivan ha Itachi tudott Naru vérvonalképességéről csak Narunak még nem volt meg az ereje így átadta egy részét és képes lesz majd használni a kekkei genkaiat.
Naplózva

tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #42 Dátum: 09 nov 16, 16:26:02 »

Én néha túlságosan is nagyra tartom Itachi-t mert nagy fan vagyok de azért ennyire nem! Nevet Nagyon sok mindenről tudott Itachi, bennfentes személy volt de ennyire azért nem.Persze csak szerintem, bármi megeshet.
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #43 Dátum: 09 nov 16, 17:42:03 »

Naruto vérvonalképessége már túl lőne a célon... Tökéletesítette azt a technikát, amit a zseni apja nem tudott, ráadásul tudjuk, hogy legfeljebb tudat alatt zseni Naruto... Megtanulta tökéletesen használni a sennin formát. Megtanulta eldobni a Fuuton Rasen Shurikent. Ezek után ha kiderül, hogy még vérvonal képessége van, akkor tökön szúrom magam ... Ez már tényleg sok lenne. Az oké, hogy adott neki valami technikát, de hogy kapjon valami vérvonalképességet, vagy előjöjjön neki... Itachi csak az után foglalkozott Narutoval, hogy Naruto 'rászállt' Sasukéra. Tuti nem tudna ilyesmit. És én is elég nagy fannak gondolom magam... Aki nem hiszi, olvasson utána Mosolyog
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #44 Dátum: 09 nov 17, 13:22:38 »

Szerintem sem kellene Narutonak még vérvonal képessség is mert hasonló reakcióim lennének mint sixnek... És osztom az a véleményt hogy Narutonak Itachi csak valami védekezési erőt adhatott. Valószínüleg azért hogy képes legyen legyőzni Sasukét ha az rossz írányba fordulna...Pl. elég annyi ha képes lenne Narutoba rakott képesség elvenni Sasukétől azokata a képességeket amiket Itachi adott neki és akkor már legyőzhető...
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 13
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins