Ichigo-chan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 09 szep 19, 08:50:15 » |
|
itt leírhatjátok milyen erejük+ személyiségük lehet vagy van a kagék kísérőinek Mizukage: -Ao -Chojiro Kazekage:-Temari -Kankuro Hokage:-Fu -Torune Raikage:-Shii -Darui Tsuchikage:-Akazuchi -
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 21, 15:23:30 írta Ichigo-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1 Dátum: 09 szep 19, 09:28:43 » |
|
Már nyitottak nem rég egy ilyen topicot, és ahogy észrevettem, nem volt hosszú életű, sz'al..
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2 Dátum: 09 szep 19, 18:56:08 » |
|
A téma maradhat, ha az első hozzászólásban név és Kagéhoz tartozás szerint felsorolod az említett shinobikat. Plusz a témát átnevezed úgy, hogy "A Kagék kísérői Kage-találkozón".
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 09 szep 29, 14:25:09 » |
|
Nagyon sokat nem mutattak a Raikage kísérői , főleg Shii! Ao-t erősnek tartom/látom hisz egyedül utána megy Danzounak! A föld ninjáit...háát ők csak állnak azt néznek ki magukból...mondjuk a kagéjük is ! =/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #4 Dátum: 09 szep 29, 14:39:31 » |
|
Ao tuti erős lehet, ha nincsenek is spéci technikái akkor is tapasztalata az van bőven.Ő régi ködfalu növendék, azok meg elég kemények! Raikage kísérőitől nem vagyok elájulva (nem azt mondom hogy gyengék), viszont Kankuro-ra meg a két konoha ninjára kíváncsi vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5 Dátum: 09 szep 29, 14:44:46 » |
|
Igen, én is kíváncsi vagyok mit tudhat Sasori (aki végül bábbá vált, és elnyerte a halhatatlanságot, és az örök fiatalságot, ahogy remélte). Persze, láttuk mire képes, de kíváncsi vagyok, Kankuro mit tud kihozni belőle, és fejlesztett-e rajta valamit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #7 Dátum: 09 szep 29, 19:34:38 » |
|
Hát azért a Raikage Darui nevű (ha jól emlékszem) kísérője felvette a versenyt Suigetsuval és nyomott egy jó villám + víz kombót ezen felül mutatott egy ranton típusú technikát...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #8 Dátum: 09 okt 03, 17:28:16 » |
|
Choujuurou nekem tök szimpi Asszem bele van habarodva a Mizukagébe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #9 Dátum: 09 okt 12, 18:04:44 » |
|
Igen, én is kíváncsi vagyok mit tudhat Sasori (aki végül bábbá vált, és elnyerte a halhatatlanságot, és az örök fiatalságot, ahogy remélte). Persze, láttuk mire képes, de kíváncsi vagyok, Kankuro mit tud kihozni belőle, és fejlesztett-e rajta valamit.
Kankurou bábja lett Sasori :O mikor:O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 09 okt 12, 18:11:42 » |
|
gondolom miután legyőzte sakura.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiscsoki
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 09 okt 12, 20:10:00 » |
|
igen. én arra lennék kíváncsi hogy mit tud a byakugan szemű pasi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #12 Dátum: 09 okt 13, 17:39:26 » |
|
Gondolom nem megy neki a Kaiten....stb kakashinak se megy az Amaterasu meg a többi neki csak dimenzió kapuja van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiscsoki
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13 Dátum: 09 okt 13, 17:59:28 » |
|
igen, az alap az megy hogy látja az áramlást de kiváncsi lennék hogy még mire képes, mert szerintem menne neki a 64 pontos chakra blokkolás is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #14 Dátum: 09 okt 14, 21:31:27 » |
|
Mivel az egy jutsu így nem valószínű. Igaz Neji is magától rájött, de ő Hyuuga és köztük is élt. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|