Írok ide,megnéztem és nagyon tetszett.Bár a végén nem örültem neki hogy nem ölte meg Priscillát,és 1 mp-t se vártam volna .
Ez nálam azt jelenti hogy még nincs vége. Szegény Jeant meg többre értékeltem mint azt a szerencsétlen Rakit.A végén Rakit meg Priscillát együtt átszurhatta volna Clare.És hát a befejezés tényleg nem is volt befejezés.De ha 2007-es anime ,és idáig nem jelent meg...Kicsi rá az esély hogy újra elkezdik.Bár reménykedem benne ,és remélem igaz lesz hogy addig várnak míg vége nem lesz a mangának.Még ezt a manga fejezetet ,amit felölelt az első anime évad,bőven 50 részig is elmehetett volna,nekem nagyon sietősnek tűnt...Meg ha nem folytatják ,szerintem felesleges volt elkezdeni.Mivel még ott a 3 mélység lakó,priscilla,a szervezetet is ellehetne pusztítani ,mivel valamiben mindig sántikálnak.Az elején nagyon nem tetszett az anime megrajzolása ,de a végén tetszett.Abszolút ez lehetett 2007 animéje,Death Note-ot simán veri az én szememben.(Code Geass-t nem ismerem) Viszont nekem meg túl sok volt a claymorok megölése,úgy a szívemhez nőttek
... Csak úgy egyik pillanatban élnek ,a másikban meg már meg is haltak.Nagyon jól kivan találva a történet,még az animéjé is.A szinkronhangokról nem is beszélve,milyen nevek szinkronizálták a claymorokat...Akit természetesen egyszerre felismertem az Takeucsi Dzsunko (magyarul) Naruto szhangja.Legjobban Teresa szinkronja tetszett.Na meg minden ami csak Teresa. Teresát csak azért kellet megölni ,mert ő volt Chuck Norris nőbe.-.- Az egész animét elverte volna.És az a .... Priscilla meg csalással megölte.Háh.Nagyon szép halál.
Abszolút kedvenceim lettek ,Teresa,Clare,Irene,Flora,Miria,és szinte az összes claymore.A Nyugati mélységlakót ,azt a kislányt is csíptem
...
Csak az a gond hogy Clare generációjának top 1-2-jét nem mutatták még meg az animében.Bár szerintem Clare is már egyszámjegyűnek számít (a szememben)
Férfi tagokról ez nem mondható el,bár engem azok nem igen érdekelnek
Kiirtandó:Priscilla,Raki,Easly.
Örülnék ha a végén feltámadna Irene,vagy Teresa.
Ki tudja milyen csodákra képesek még...
Elina:Azt mondta Irene,hogy a claymorok nem öregszenek,szerintem a fénykorukban leáll a fejlődésük és úgy maradnak.Kb olyan 25-30 évesnek nézem őket,vagyis Irene-t ,meg Teresát.A többit olyan 15-25 évesnek.Tehát mindenképp 30 éves korukig öregedhetnek csak.Attól függ Clare hány éves,mert szerintem amikor találkozott Teresával ,olyan 10 éves kislány lehetett most meg talán 20 éves.Akkor 10 év telt el ^^ Micsoda fejszámolás.Kiképzést...Ha már megvan a Yokijuk talán olyan 5 évig tarthat,ezt priscilla esetében értem.