Dancsa
|
|
« Válasz #15 Dátum: 09 okt 03, 10:16:15 » |
|
Új információ a Shakugan no Shana S-ről: Elvileg nem csak az lesz, hogy a személyiségük cserélődik fel, hanem elvileg Yuji és Shana testet cserélnekXD húúXD Legalábbis ezt sikerült kikövetkeztetnem az egyetlen egyetlen előzetesből, ami elérhető, amit valaki sztem mobillal vett fel, egy japán áruházvan egy TV-rőlXD http://www.youtube.com/watch?v=dCIg5dDvvAk
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #16 Dátum: 09 okt 03, 10:38:57 » |
|
Huh.. Gender Bender? :O Meg kell néznem Amúgy, várom az NKW-s fordítást, már nagyon rég óta be van tervezve
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #18 Dátum: 09 okt 22, 17:41:16 » |
|
Hmm fincsi kis előzetes. Már nagyon várom, de rémélem a 3. évad is elég hamar jön majd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #19 Dátum: 09 okt 26, 03:29:39 » |
|
Nah meg is néztem az első részt, THX a fordítást NKW team(majdnem MKV-t írtam xDDD) Viszont Margery nevén megakadtam rendesen, szegényből a Gyász Tolmácsolója lett, félre ne értsetek semmi bajom a fordítással és köszi, hogy megcsináltátok, de egy olyan őrzőhöz mint Margery ez enyhén szólva röhejes név. A Totenkopf féle fordításban Halál Hírnökének nevezték őt, ami szerintem jobban passzol az egész karakterhez, még ha nem is pontos fordítás, de nem akarok kritizálni semmit, ez csak egy észrevétel. Viszont ez az OVA valami szenzációs lett, elejétől a végéig végíg röhögtem az egészet, nagyon jól sikerült, rengeteg poénnal és vicces szituval.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 26, 03:36:22 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #20 Dátum: 09 okt 26, 09:12:27 » |
|
Hát szószerinti fordításban a "a részvét tolmácsolója" És végülis szerintem illik hozzá valamennyire... amit az ezüst csinált vele.. Én valahogy az elejétől tudtam, hogy mi lesz a vége... legalábbis sejtettem^^" nekem is tetszett, bár számomra túl elmebetegxD Amúgy észrevetted, hogy Wilhelmina Wc Donald's-ban kajált?
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #21 Dátum: 09 okt 26, 15:32:20 » |
|
Túl elmebeteg, hát hallottam már erről az animéről sok mindent, de ezt még nem. Am igen azt én is figyeltem Wilhelmina ott kajál, még csodálkoztam is, hogy mit keres egy gyors étteremben, ha bár végül is illik hozzá a dolog, elvégre Shananak is mindig gyors kajákat vesz. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #22 Dátum: 09 okt 26, 15:47:09 » |
|
Csak az OVA túl elmebeteg. A sorozat az tökéletes^^ At onsenes OVA az még kellemesen elmebeteg volt^^ Wilhelmina gyorskajáldába? mivan hogy mehetet csődbe a mikrózható gyorskajákat készítő cég? Hmmm. Vajon amikor még amiko Philessel (vagy hogy hívják) és a pasijával volt, mit kajáltak? hmmmO__o háztartási kekszet? Vajon a következő S-ben mi lesz?O__o előre félekXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #23 Dátum: 09 okt 26, 20:04:43 » |
|
Wc donalt az minden animben van én eddig vagy 10ben láttam... Pepsit bepsinek... és egy csomó márkát kiparodizáltak már ígyXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #24 Dátum: 10 jan 25, 21:42:05 » |
|
A következő Shanatan S japán kiadása Február 26-án lesz. Ezt követően pár nappal ki jön angolul is, és ha már angol van, akkor magyar is lesz. Valahol olvastam a leírását, de nem tudom hol és mikorXD: "Shana mostanában furcsa. Yuji egy nap megérezte ezt az iskolában, valamint Wilhelmina is aggódott Shanáért, szóval kettőjük titokben követték őt. Shana tényleg képes ezt csinálni titokban?"
Az ismertető alapján megállapíthatjuk hogy ... nem tudunk semmitXD Ha jól számolom, 4 hónap van a két kiadás között, szóval, 9 hónap mulva jön ki az utolsó a Shakugan no Shana S-ből, feltéve hogy a következők között is ennyi idő lesz. Amennyiben a Shakugan no Shana 3 csak ez után fog kijönni, akkor... te jó ég, már egyetemista leszek mire az kijön, és az is milyen sokára lesz mégXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #25 Dátum: 10 jan 29, 16:22:26 » |
|
Wc donalt az minden animben van én eddig vagy 10ben láttam... Pepsit bepsinek... és egy csomó márkát kiparodizáltak már ígyXD
Ezen nincs semmi meglepő, elméletileg használhatnák az eredeti neveket is, de minden név után jogdíjjat kéne fizetniük a készítőknek és akkor már nem érné meg az egész. xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #26 Dátum: 10 márc 14, 20:04:52 » |
|
Jó lett a második rész is xD Whilhellmina forevör xDD (Kissé túlzásba vitte az aggódást, de aztán minden jóra fordult xDD)A harmadik rész mikorra várható?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #27 Dátum: 10 márc 14, 20:38:22 » |
|
Azthiszem októberben (jön ki, ha jól emlékszem, csak hogy ne két szó legyenxD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #28 Dátum: 10 ápr 02, 11:30:38 » |
|
Elkezdtem nézni az első sorozatot Egész jó, de még nem találtam meg a nagy Shana fanatikusság okozóját
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #29 Dátum: 10 ápr 02, 16:16:32 » |
|
Az első évad az istencsászár A második első 13 része viszont gyk. 3 rész tartalma széthúzva. Szerintem az első évad végére megtalálod
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
|