Nah leszedtem a Star wars rebublic"...."(nemtudom már mi a vége xD.
Nah szal az se megy...The game could not be started.(80020148)
Szal fuu de elegem van.Ugy hirdették ezt a GEN-es cuccot mint a megváltót közbe semmit se ér...
Star Wars Clone Wars Republic Heroes a teljes neve a játéknak és eléggé silány minőségű játék. A gameplay tisztára olyan,mint a GI Joe-nak,csak hát a sw univerzumban...Egyszóval felejtős játék,pedig a sorozatot sokakkal ellentétben szeretem,de ez úgy rossz,ahogy van!
Am a GEN-t nem véletlenül nevezték megváltónak,mivel tényleg az!!! Ez a csapat törte meg a Sony által kreált pangást a játékok futtatása terén,nem győzök nekik hálát adni! A Decrypteléses módszerük,egyszerű és nagyszerű!
Az már más kérdés,h pl. a psphungary oldalán ott a részletes leírás(MAGYARUL és nem franciául,ami a GEN csapat hivatalos nyelve),csak szépen végig kell olvasni,sőt a gyengébbek kedvéért képekkel illusztrálták a decryptelés menetét( Nem mellesleg az Akatsuki Rising-el demonstrálásával),de ha ez sem elég akkor még,ha kicsit tovább olvassák a fórumot a sokak által feltett kérdésekre ott a válasz feketén-fehéren! Szóval csak olvasni kellene,akik meg ezek után is sírnak,mert ennyire nem képesek,csak várják a sült galambot,hogy majd a szájukba repül,hát azok vessenek magukra!
Sry,h nem vettem fel senkit msn-re,de ha psphungary által leírtak alapján nem tudjátok megcsinálni,akkor msn-en esélytelen az egész elmagyarázása,mert annál egyszerűbben nem hiszem,hogy elmagyarázható...
Szóval éljen soká a francia csapat és remélem még sok hasonló okossággal örvendeztetik meg a PSP tulajokat! ^_^