vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #30 Dátum: 09 szep 11, 14:15:38 » |
|
Talán soha nem is fog kijönni angolul az accel3,csak nézzétek meg a Bleach játékokat,már 6.résznél tartanak +a soul carneval és egyik sem jelent meg angolul és már nagyon valószínú,hogy nem is fognak,szóval lehet az accel3 is így jár majd,tehát nem kell meglepődni,ha nem lex angol verzió...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #31 Dátum: 09 szep 11, 15:29:09 » |
|
szerintem nem baj h eredeti szinkronnal adják ki a narutot, csak az kár h nem angol felirat de meg lehet oldani annak aki ügyes.
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #32 Dátum: 09 szep 11, 15:34:22 » |
|
egyértelmű,japán szinkron 4ever! Sztem az accel3-ban is hasonlóan megoldhatnák,mint a bleach heat the soul 6-ban,h bár japán a játék,azért a menü angol,ez sztem korrekt ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #33 Dátum: 09 szep 11, 15:45:47 » |
|
szerintem full japánul a legjobb, úgy tök eredetinek látszik a gamma
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #34 Dátum: 09 szep 11, 15:48:21 » |
|
jaja mi is ezt mondjuk..... egyébként Pein lesz az acel 3 ba?
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Mursa-kun
Chuunin
Nem elérhető
nagyon bölcs.
|
|
« Válasz #35 Dátum: 09 szep 11, 16:06:36 » |
|
hjaaaaaj... dekár hogy nincsen PSP-m :S pedig az összees ultimate ninja meg az accel megvan venni kell egy PSP-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #36 Dátum: 09 szep 11, 16:13:54 » |
|
van 1 haverom aki eladja 25 000 ft-ért a PSP-ét..... csak ha érdekel valakit, hogy tudjon kockulni majd a narutoval...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mursa-kun
Chuunin
Nem elérhető
nagyon bölcs.
|
|
« Válasz #37 Dátum: 09 szep 11, 16:32:31 » |
|
Az igen! ez egy igen szép ár... jelenleg most éppen 90.000FT van a tulajdonomban csak hát már inkább gyüjtök PS3-ra és veszem meg rá a stormot Amúgy kinek mi a véleménye a graf.-járól?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 11, 16:33:23 írta Mursa-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #38 Dátum: 09 szep 11, 16:38:42 » |
|
igazából ez nem ebbe a témába való a Ps3, mivel PSP-ről szól ez a téma..... de egyébként jóóa grafikája, de naon hamar meg lehet unni...... nekem is megvan és én inkább 2D-ekkel tolom.... (PSP: naruto heroes 2, PS2: accel2) most ez a két játék köt le igazán, a stormot hamar meg lehet unni részemről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mursa-kun
Chuunin
Nem elérhető
nagyon bölcs.
|
|
« Válasz #39 Dátum: 09 szep 11, 16:48:33 » |
|
amúgy még a 2. oldalon az volt a téma hogy 3D-s lesz-e vagy 2D... szerintem úgy lesz mint a többi accelben... hogy a story módban hogy sokszor 3D-s.... És lesz hogy mondjuk Naruto vs. Sasukeban 2D. De ez csak most úgy megtippeltem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #40 Dátum: 09 szep 11, 16:50:02 » |
|
szerintem marad 2D-s.... képekből is megítélhető..... de most melyikről is beszélünk?? én az accel 3-ra gondolok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 11, 16:50:50 írta Ixion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mursa-kun
Chuunin
Nem elérhető
nagyon bölcs.
|
|
« Válasz #41 Dátum: 09 szep 11, 16:53:12 » |
|
van benne némi igazság és én is arra gondoltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #42 Dátum: 09 szep 11, 16:54:35 » |
|
ha már nem válaszól senki ismét leírnám...... Pein benne lesz az Accel3-ban?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mursa-kun
Chuunin
Nem elérhető
nagyon bölcs.
|
|
« Válasz #43 Dátum: 09 szep 11, 16:56:12 » |
|
háááát... sztem ezt még senki sem tudja bár non jó lenne >.< eltudom képzelni Peint
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető