24 nov 24, 11:38:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 48 49 [50] 51 52
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Axis Powers Hetalia  (Megtekintve 152216 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Hédi
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #735 Dátum: 12 nov 15, 19:23:40 »

Jaj én is teljesen rápörögtem erre a 3. évadra. Már újra is kezdtem nézni, mert már egy éve láttam. Egyébként elég vicces mert mint végzős gimnazista pont ezt az anyagot tanulom, szóval még kapóra is jön xD Nevet
Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
feradraco
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Pengeb*zi rodeogirl

« Válasz #736 Dátum: 13 jan 07, 19:52:02 »

Ha már tél, Germánia sem úszta meg idén egy jó kis hócsata (nameg Róma és társai) nélkül:D
http://www.youtube.com/watch?v=301dWLwpIJM (bocs, hogy csak így írom ki, de valamiért utál a fórum)
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 14, 20:26:52 írta feradraco » Naplózva

- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra!
- Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
Zakuro-sama
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #737 Dátum: 13 jan 10, 23:53:07 »

Én is várom már az új évadot v_v Kíváncsi vagyok, ki kivel fog megint összeboronálódni x3
Anglia gyönyörű szemöldöke, nemsoká találkozunk ~~~~ Szeretet

Remélem drága otthonunk megint fog szerepelni és ezúttal megjelenik Románia (Add vissza.... Add vissza....Add vissza a drága földeket...)

Amúgy nem tudja valaki, hogy vannak-e normális 2p részek? Mert az világos, hogy képek vannak de érdekelne, hogy zajlik le pontosan Amerika  .... és .... Anglia  .... kibelezése ....

Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #738 Dátum: 13 jan 29, 00:20:09 »

Kész ez a videó. ikszdé
"Ha Németország is itt van, talán nem lesz ez olyan szörnyű nap." *meglátja Gilt* ikszdé Szegény.

Szerintem a 2p-nek semmi köze az eredeti műhöz, csak fanszülemény. Nevet

Egyébként olvasta valaki a Gutters-t? Ha nem, kötelező. Persze angol, de még szótárazva is érdemes nekiülni, annyira jó fanfic.

Az egyik Vandetta-s csaj rajzol, DAn is fent van. A Spanyolos-lovas képei fenomenálisak. Nevet http://hubedihubbe.deviantart.com/ (és van egy Gutters-es rajza is Szeretet)
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #739 Dátum: 13 feb 28, 17:09:52 »

Ohh my goodness jó rég voltam itt is, sok mindent találtam/néztem awesome képek PIXIV IMÁDLAK.

BE UK FAMILYZŐDTEM. TELJESEN.

Totális Arthur Scott Liam és Owen fanság, Niamh mondjuk annyira nem szimpi hehe de Britannia és Etht is bírom. Annyimindentmondanék.

Nem tudom, itten ismeritek-e hurrhurrrt (vagy aaid) de neki marha jó támblörös blogja van.

http://hurrhurrr.tumblr.com
http://ask-the-ukbros.tumblr.com

Még van 1-2 blog amit követek és nagyon bírok, pár awesome cosplayer, meg most hirtelen ez ugrik be:

http://askthe-british-isles-family.tumblr.com

Az új seasonhez pedig annyit, hogy roppant aranyos. És a rajzolása is tök szép~
Bár emiatt majd még több elvadult yaoista tör be a fandomba, ami így is elég crappy, a külföldiek is furák, modnjuk mindenhol akad beteg yaoi de itt...mi az már, hogy szinte csak az? Elég nehéz már olyan képet találni googleon, amibe ne lenne yaoi.

Ráadásul mindenhol USUK. Okay szeretem, de....de én inkább ScotEnges meg FrUKes vagyok. ˘˘ And some other..

Szóval az 5th season eddig jó, várom, hogy kibontakozzon, MAGIC TRIO, meg Gakuen hmm~

Mitmég. JAIGEN. Találtam egy tumblr blogot, ahol a pixives képekhez vannak linkek but csak Arthurhoz találtam ilyet, de annyira menő képek vannak ott....

*felszívódik megint bizonytalan időre pedig alig mondott még valamit*

Naplózva

Hédi
Osztag Vezető
*

« Válasz #740 Dátum: 13 feb 28, 18:42:48 »

Az új szezon fent van valahol magyar felirattal? Általában megelégszem az angollal is de a Hetaliat muszáj tökéletesen értenem Nevet
Naplózva

Madame Emi
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #741 Dátum: 13 márc 02, 21:18:42 »

Itt van az első felirattal: Link törölve, moderátor. Az ilyesmit ha kérhetném privátban!
A másodikat oldalt megtalálod, sajnos még csak ennyi van.  Neeem De legalább jó az új évad.  Mosolyog  (Örök hála a készítőknek és a fordítónak!  bow )
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 03, 04:31:03 írta Shiro » Naplózva

"Ha omlettet akarsz készíteni, először fel kell verned egy tojást."
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #742 Dátum: 13 márc 02, 21:59:58 »

YouTube-on már vannak angol feliratosan részek.
Itt egy link a 3.részhez: http://www.youtube.com/watch?v=iNRDtixGTGM
Remélem többet is látunk Hungary-ből mint most az uszodában.
Naplózva
Madame Emi
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #743 Dátum: 13 márc 09, 12:17:29 »

Mindegy, akkor csak anyit írok, hogy indavideón fent van magyar felirattal 1-3-ig, nemsokára jön a többi is. Mosolyog
Naplózva

"Ha omlettet akarsz készíteni, először fel kell verned egy tojást."
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #744 Dátum: 13 ápr 07, 20:45:07 »

Komolyan mondom, mi a fene volt az a tizenegyedik rész? Oké, hogy április elseje, meg minden, de bakker. Összekaparták pont azokat a dolgokat, amire a fengörlök gerjednek és abból csináltak valamit, amire szavam sincs. Eddig vagy nem volt időm leszedegetni a részeket, vagy elfelejtettem, erre ez fogad. Azt hittem, leesek a székről, komolyan. Jézus... Nem tudom, sírjak vagy nevessek. ikszdé
Viszont tetszik az új szériában, hogy átvették a manga színezési stílusát. Elég fura lesz megszokni, de szerintem tényleg nem rossz.
Az, hogy az elején Magyarországot az úszóklubba tették, okos volt. Nevet
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #745 Dátum: 13 máj 08, 14:43:19 »

Összekaparták pont azokat a dolgokat, amire a fengörlök gerjednek és abból csináltak valamit, amire szavam sincs. Eddig vagy nem volt időm leszedegetni a részeket, vagy elfelejtettem, erre ez fogad. Azt hittem, leesek a székről, komolyan. Jézus... Nem tudom, sírjak vagy nevessek. ikszdé

Mint roleplayest ne tudd meg mit össze nem csesztettek azzal az átkozott nővérke ruhával...a vicc az, hogy én pont ki nem állhatom az ilyesmit, but okay guys..*facepalm*
Viszont a végén a képek khmm... Arthur meg a maci. Az én plüssmaci valahol a házban van, kb 1 méter magas és művészet mert nem találom Hmm...

Amúgy a conok is jók voltak megvolt a FACE family életérzés, csak épp a franciánk nem volt ott és Canadánk meg mást cosplayelt, de amúgy tökre furcsa érzés, hogy lett egy ilyen családom is. Meg az, hogy lassan tényleg család feelingünk lesz. Azért ironikus, hogy ez épp akkor kezdődött, amikor elment a kedvem az egész family stufftól ami FACE és maradtam először alone a UKbrosnál..

Le lettem minősítve köcsög britté, pedig én ezt...kikérem magamnak, egy úriember vagyok. Japánomat is olyan segítőkészen segítettem le a lépcsőn.

Meg pont hétfőn volt egy brit találkozó, Scarlet jött le (femScott) és igen, végigszivattuk egymást >>

Nekem a heta eléggé meghatározó lett az életemben, leálltam az animékkel is meg így nem tudom. Itt én boldog vagyok *nevet*

És yes...maradtam menthetetlenül UKbrosos Ámor
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #746 Dátum: 13 máj 09, 21:48:55 »

Ugye?! Nekem is az a hülye ruha volt a plafon. Hmm... Arthur meg a medvéje aranyos volt~ ^-^

Ha már előkerültél, Flexi, és így benne vagy a dolgokban, akkor Skóciának van már hivatalos neve? Mert nekem Ian, de egy csomóan Alistair-nek hívják, de amikor rákerestem, nem találtam semmi konkrétat. Majd egyszer megint felbukkansz, és ezt elolvasod, remélem. ikszdé Különben DA-ra is felnézhetnél Heta-skodni ám, nem haragszok meg érte. Hümm-hümm Meg cosplay-es képeket is mutathatsz, itt is akár. ^-^
Naplózva

Hédi
Osztag Vezető
*

« Válasz #747 Dátum: 13 máj 12, 21:27:20 »

Hetalia rajongók! Szuper cosplay csapat, nézzétek a videóikat! Nevet

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=C6zfxQ1MubQ" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=C6zfxQ1MubQ</a>

És egy kérdés is. Hány részesre tervezik a Beautiful World-öt. Mert gondoltam megvárom amég kijön az összes és egyben megnézem, tekintve, hogy milyen rövid, de egyre nehezebben bírom megállni xD
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #748 Dátum: 13 máj 13, 14:47:07 »

Egyelõre 18 bejelentett részt találtam, plusz az extra epizódok, de ha egész évad, akkor szetintem 25 körül kellene, hogy legyen. Én nem bírtam  megállni. Hülye vagyok, hogy egy hetet várok 5 percért... ikszdé
A pasi néha kicsit idegesítõ, de a Francisén jót röhögtem. Nevet
Naplózva

Hédi
Osztag Vezető
*

« Válasz #749 Dátum: 13 máj 13, 15:53:42 »

Na az még nem olyan vészes. Ha tényleg annyi lesz azt még megvárom, de ilyen 40-45-öt biztosan nem Nevet Ja és felötlött bennem még egy kérdés. Egyre több helyen látom a 2P karaktert. Azt mégis honnan szülték az emberek, és mi is pontosan? Annyit látok, hogy valami erőszakosabb kivitelezés.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 13, 15:54:37 írta Hédi » Naplózva

Oldalak: 1 ... 48 49 [50] 51 52
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins