^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #720 Dátum: 12 szep 28, 15:55:02 » |
|
Ja nagyon aranyos:D és most avát meg sign-t is onnan újítottam Franciaország itt nagyon aranyos:DD BRITANNIA BEEEEAM!!Sajnos 5 percbe nem fért bele az a hihetetlen mennyiségű awesomeness amit nyújthatott volna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #721 Dátum: 12 szep 28, 16:04:08 » |
|
Hai-hai, biztosan azért hagyták ki. A többiek nem is jutottak volna szerephez, mert mindenki Gilbertre lett volna kíváncsi. Igen, látom. Amúgy mire fel csinálták ezt a rész? Lesz még? *-* (Franciaországot meg hiába aranyosozod, akkor is Ezio-t majmolja. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #722 Dátum: 12 szep 28, 16:25:41 » |
|
Francis big brother akkor is aranyos! Mindenki oniichanja~~ Gondolom ezt bontották fel 2 részre, majd lassan jön a 2. fele, és ez még csak az egyes CD. Asszem 4 van összesen sok trackkel. Még nem hallgattam meg őket, csak ezt az egyest végig. Ergo a szinkron megvan, össze kell vágni meg csinálnak rá anime részt ^^.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Higitsune
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #723 Dátum: 12 okt 04, 12:43:02 » |
|
Nahát mit találtam!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #724 Dátum: 12 okt 04, 18:46:56 » |
|
Erről valamiért egy tavaly beszerzett oktoberfestes Hetalia doujinshi ugrott be...XDXD súúúúlyos
|
|
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #725 Dátum: 12 okt 08, 13:08:43 » |
|
Szóval a kiadott lemezeket írják át animébe jól értem? Öcsém, szinte visítottam a röhögéstől, mikor Ludwig közölte hogy 50-es szinte van, mire... Köszi a linket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #726 Dátum: 12 okt 22, 10:31:36 » |
|
Nos Biggy, és Hero (két barátom ^^) össze lett zárva egy hétvégére :3 és khm..az eredmény
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #727 Dátum: 12 okt 22, 10:50:24 » |
|
Lol Flexee... Amerika elég hiteles volt, Iggy kicsit túl türelmes. Amúgy visszanéztem a régebbi videókat és itt: HRE pont olyan jót eltöketlenkedik, mint én szoktam. Mire Gilbert és Ausztria reakciói felülmúlhatatlanok. Szegény kicsi HRE, Gil mindig megszidja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #728 Dátum: 12 okt 23, 15:53:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #729 Dátum: 12 okt 23, 17:12:46 » |
|
Még nem találkoztam ezzel a csapattal de már most imádom őket xD Az első videó eszméletlen xD A második meg egyszerűen tökéletes Arról nem is beszélve, hogy imádom amikor külföldi csapatoknál megjelenik Magyarország ^^
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #730 Dátum: 12 okt 24, 21:56:16 » |
|
UuuuuuuUuUuUuuuUuhhh imádom a VändettAt!! mármint ők olyann olyannn... ASD-k *>* És of course Mica a kedvenc!! xD Én is ha végre valahára összekapartam magam akkor Megszerzem azt a szépséges parókát és végre Engand!! A következő lépés pedig Perußen lesz. Lehet, hogy punkot csinálok, vagy csak valami hétköznapit. Nem is az a lényeg. Hanem az EGO. A második videó nagyon megérintett....Canadával nagyon jó cmvket lehet csinálni.. alapa a FACE familyt nagyon bírom ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #731 Dátum: 12 nov 14, 20:00:28 » |
|
Szemöldök-nap >w< Azthiszem...imádom ezt a képet...és de jól áll neki a csat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #732 Dátum: 12 nov 14, 20:14:47 » |
|
Gondolom arrafelé nem olvasgatsz, ahová beírtam pár napja, de akkor szólok itt is, hogy lesz téli szezonnal Hetalia 3. évad.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #733 Dátum: 12 nov 15, 18:44:38 » |
|
WHAAAAAAAAAAAAAT?! *fangörcsöt kapott* Jesus *>* úúú és hova írtad máshova ahol nem olvastam?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #734 Dátum: 12 nov 15, 19:06:41 » |
|
Ide írtam be, ezt a témát érdemes olvadgatni: linkDe ha már itt vagyok, hogy ne offoljak, itt van 'pár' jó (többek között) hetáliás kép: http://www.zerochan.net/user/6918?p=1 És csak szerintem hasonlít Italy kísértetiesen a Fate/Zero-s Uryuu Ryuunosukére?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 15, 19:07:22 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|