Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #555 Dátum: 12 ápr 04, 17:13:45 » |
|
Flexee ez az "erős légy" AMV valami brutális. Közbe megnéztem Magyarország hatafuttéjét és... durva... De lehetne rosszabb is. Amúgy gondolkoztam, hogy én is csinálok ilyen APH randomness cuccot, hogy zenéket rakok alá, csak nem tudom... Majd meglátjuk lesz e belőle valami. De kizárólag a Naruto-s projektem után.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #556 Dátum: 12 ápr 04, 17:47:02 » |
|
Most néztem végig én is az Erős Légy-et. Még mindig sírok a nevetéstől! Amúgy "terveztem" egy I Iggy-s pólót. Ha a rajz többi részét is befejezem, akkor megmutatom. Most kíváncsi lettem Zizi, mindjárt azt is megnézem. :x Véletlenül találtam Én Pici Pónim/Hetalia videót. x'D http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=hOhay19mHFoEbben van néhány jól eltalált zene.. Amerika~ Hero Swe~ Poker face <-- Ezen besírtam, amikor meghallottam. Nem is a zene miatt, hanem mert tényleg mindig ugyanolyan fejet vág. Fehéroroszország~ Paparazzi – Ahogy mindig követi szerencsétlen Oroszországot PRUSSIA~ AWESOME!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 04, 18:05:34 írta A-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #558 Dátum: 12 ápr 05, 20:01:54 » |
|
Swe pont olyan, mint én. Iggy 38,5 fokos láztól akar bekrepálni? Kis piskóta. "Umm.. What's a cold? " Szegény Arthur. Al, ha akaratlanul is, de mindig keresztbe tesz neki. Basszus, Gilbert angol hangját alig értem meg a német akcentusa miatt. De Doitsut meg Ausztriát simán. Amúgy amikor másodszor néztem meg az Erős légy-et leesett, hogy a hunoknál mindig Magyarország pszichopata fejét tette be a készítő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #559 Dátum: 12 ápr 05, 21:15:21 » |
|
Az nem volt semmi húzás és tényleg.. 38,5? xD Erre azt modnom, hogy aki ilyen gyenge, az pusztuljon.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #560 Dátum: 12 ápr 06, 10:57:40 » |
|
lehet nem sokszor fázott meg de így olyan cuki x3 Sabaku: ezt nem hallottam és nem láttam ez a hamburgeres gyógymód érdekelne. jobb lenne mint a gyógyszerezés :DD bár lehet szarul érezném magam félig kiütve hamburgerrel a homlokomon miközben 2 ellenségem ott pöröl az ágyamnál szerk: amúgy nem tom...én 38.5 fokos lázzal ágyban fekszem teával meg vizesborogatással és csak aludni akarok. Sabaku te ilyen mazochista vagy, és 38-5 fokos lázzal vidáman futkározol a suliban? én inkább otthon haldoklom úgy hamarabb kiheverem. szerk: sooo cute http://www.youtube.com/watch?v=5I0JK63CGgM&feature=relatedszívesen ott lennék egyszer egy ilyenen http://www.youtube.com/watch?v=n-BiQZt82kg ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 06, 13:44:31 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #561 Dátum: 12 ápr 06, 15:39:52 » |
|
Már csak az lenne a jobb, ha érteném is. Nem baj, majd egyszer fogom. Iggy csak ne pusztuljon, de akkor is piskóta. Nem ellenségek ők, csak lehet, pár ellenséggel jobban járna. Ez olyan édi: http://www.youtube.com/watch?v=TrecYXp66U0&feature=endscreen&NR=1
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #562 Dátum: 12 ápr 06, 19:00:42 » |
|
38,5 az smafu Én 39,5 nél alább nem adom a haldoklást, de még szerintem soha nem tettem vizes borogatást a fejemre xD Bár egyszer 39,2-re ment föl, és tök jól voltam, olvasgattam valamit. Na jó, én sem akarom,hogy meghaljon,de ez azért gáz xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #563 Dátum: 12 ápr 08, 14:39:29 » |
|
én már 37 foknál kikönyörgöm az otthonmaradást, semmi kedvem suliba menni xD de ha ti inkább sulibajártok meg tanultok, akkor egészségetekre xD na szal Sabaku mivan a filmmel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #564 Dátum: 12 ápr 08, 14:57:20 » |
|
Még szép, hogy én is itthon maradok, ennyi életösztön bennem is van xD
Hát.. addig láttam, amíg a szigeten kajálnak, és jönnek az ufók, de.... nem tudomm, folytatom-e x) Abból amit láttam, csak 1-2 beszólás tetszett, pl Iggytől a 'Ne szórakozz egy ex-kalózzal' xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #565 Dátum: 12 ápr 08, 14:58:58 » |
|
szerintem aranyosak, végignézni végig kell 1× aztán hátha megtetszik. xD engem rávitt a lélek hogy 3× végignézzem, de lehet ha ráveszem 2 barátomat hogy nézzék meg, akkor lesz itt 4 is xD http://www.youtube.com/watch?v=fWT3SB7-0yU Tomato Ita chan és Romano minden mennyiségben xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 14:59:35 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #566 Dátum: 12 ápr 08, 15:01:27 » |
|
Figyelj, ha valaki megmondja, hány percél voltam kb, akkor megnézem [nemcélzás, á, neem. de aki 3x látta.. ]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #567 Dátum: 12 ápr 08, 15:10:34 » |
|
hmm 43-47 perc közé tippelem xD de ki tudja.. bár nemhinném hogy onnan nagyon elöl lenne. tudod mit? 46-50 inkább xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #568 Dátum: 12 ápr 08, 15:16:01 » |
|
Na akkor mindjárt nézem, köszi xD Amúgy lehet hogy majd rajzolok egy kalóz Iggyt, de valószínűleg csak egy sima kalóz lesz belőle. De olyan jó olyan fordos-díszes ruhákat rajzolni :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #569 Dátum: 12 ápr 08, 15:22:36 » |
|
én olyanokkal hiába próbálkozok xD de a fejemben már megvan egy pubos jelenet, lesz rajt Prussia Doitsu Iggy és Amerika. remélem meg is tudom alkotni :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|