BM-13
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
BM-13= Katyusha = Orosz rakétavető kocsi :)
|
|
« Válasz #285 Dátum: 10 ápr 30, 14:51:03 » |
|
A fenébe átírták. O.o Remélhetőleg több átírás nem lesz... ápr.30. - Anglia megfázásának folytatása, - Kínának elege van a Szövetségesek piszkálódásából (vagyis Russia-kun tutira benne lesz *___*) május 7. - Németország naplójának folytatása május 14. - Boss Spain és Romano! Május 21. - Két perc alatt Európa körül, avagy ismét Romano és Spain *__* Vagyis Bözsi még sem lesz benne. -.- Helyette lesz Yao-kun végre! (Reméljük xD)
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor a test fenyegeti az elme biztonságát, olykor szorgalmazni kell annak eltávolítását. //Dr. Killjoy
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #286 Dátum: 10 ápr 30, 22:43:04 » |
|
A legjobb hír, végre Kína! Ezt a részt bírtam a mangában is. Romano meg verhetetlen idióta! XDDD Először nagyon nem bírtam, mikor anno még az anime elején tartottam, és nem olvastam a mangát. Ahogy Supein-sannak beszólogat, azon mindig szakadok. Édes kis tsundere, bár nem akkora, mint Iggy. Mikor pedig kimutatja az érzelmeit, az valami zabálnivaló.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #287 Dátum: 10 máj 02, 20:05:26 » |
|
Romano és Iggy tökéletesen kielégítik a tsundere-mániámat... egyébként, én eléggé el vagyok maradva, a mangát még nem olvastam, mert sehol nem találom... >////< szal linket majd kérek szépen... >////<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #288 Dátum: 10 máj 03, 12:36:15 » |
|
Itt fent van angolul, bár még nem minden, közbe-közbe bővítgetik: http://aph.starry-sky.com/index.htmlAmúgy én sem olvastam még el mindent, de egyszerre nem is akarom, mivel akkor később nem nagyon lenne mit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #289 Dátum: 10 máj 04, 21:51:48 » |
|
köszönöm szépen a linket~ ^^
*megy is olvasni*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
BM-13
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
BM-13= Katyusha = Orosz rakétavető kocsi :)
|
|
« Válasz #291 Dátum: 10 máj 09, 10:51:16 » |
|
www.hetalia.wikia.com és most hogy nézem... ÁÁÁÁÁÁÁ! szóval nem mindig megbízható, mert a még a múlt héten átírták, hogy még sem lesz Hungary-chanos rész. >___< Erre mégis.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor a test fenyegeti az elme biztonságát, olykor szorgalmazni kell annak eltávolítását. //Dr. Killjoy
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #292 Dátum: 10 máj 10, 19:45:40 » |
|
Szuper, tényleg szerepel Hungary-chan, és Austria-sama is! Itt a raw, nézzétek, amíg fent van tubin: France-niichantól mindig készen vagyok, bár emlékeim szerint kicsit máshogy volt a mangában ez a viszontlátós rész...XDDDD Megnéztem volna egy Hungary-chan féle serpenyős lecsapást is, kár, hogy azt sem mutatták a végén. Anglia nagyon aranyos volt, ahogy ott edzett, a mi címeres idióta Amerikánknak miért kell elrontania mindenki lelkesedését:!?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #293 Dátum: 10 júl 28, 11:41:49 » |
|
No hát eltelt néhány hónap, ennyi csend elég volt szerintem.
Egy kérdés: Jön a nyári Con jövő héten. Ki tervezi, hogy lejön? |D *készülődik a nem mondom meg milyen CP-vel bőszen, még mielőtt az orvos gyökerestül tépné ki a fogát*
|
|
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #294 Dátum: 10 júl 28, 20:33:35 » |
|
Háátizééé...tényleg jó régen nem írt már senki. A Hetalia-fórumon meg még lusti voltam regelni. ^^'''' No, de majd most itt. Nekem a nyári con még kilőve, de az őszire megyek, ez már biztos. Életem első con-ja lesz. Mondjuk, cp-zni ott még nem fogok, talán tavasszal, de egy hetaliás pólót mindenképp legyártok és abban akarok majd megjelenni. Nyáron beleszerettem a zsugorfóliába, így őszre pár kulcstartót vagy hasonlót szintén gondoltam készíteni, ajándékba a hetaliás-ismerősöknek, akikkel esetleg összefutok majd.^^ Mondjuk, ez még jó messze van, a nyáriról majd rakjatok ám fel képeket! Az újabb részekről: csak nekem nem jön be Su-san hangja? Pedig egyik kedvenc karakterem lenne, de szerintem nagyon elszúrták, nekem túl morgós.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #295 Dátum: 10 aug 14, 19:39:41 » |
|
Oh szerintem Su-san így jó, alap az a Rape-face és hozzá egy dörmögi hang kell. De én legjobban akkoris Denmark Megjelenésének örülök!!! ÁÁÁ !! 8D
És hivatalos a hír:
Denmark és Norway is megjelenik a 4. szériában (szept.10.től), már hangot is találtak nekik!
|
|
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #296 Dátum: 10 aug 23, 19:50:52 » |
|
Sziasztok, én még új vagyok ebben a témában, és nem tudjátok hogy hol tudom megnézni a hetalia world series részeit magyarul? Mert én indavideon szoktam keresgélni és ott csak 6-részig van feltöltve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #297 Dátum: 10 szep 05, 16:25:32 » |
|
én még csak az 1. kötetet olvastam magyarul, de animét én se találtam...
|
|
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #298 Dátum: 10 szep 08, 05:31:35 » |
|
Hát tudok egy linket, ahol az összes eddigi rész, külön rész fent van, de csak angolul...meg R AWban http://www.tegmentum.net/hetaliaeps.html
Amúgy meg a Google jó barátotok ;P
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 08, 05:35:43 írta Daken »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #299 Dátum: 10 szep 11, 10:33:40 » |
|
Úgy látszik be kell érnem az angollal, de se baj. Köszi a linket!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|