Saku
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #240 Dátum: 10 márc 29, 17:33:08 » |
|
Ez a rész nagyon édes *__* A kis Bözsi kicsit agresszív Szegény Kanada....Nem neki találták ki a baseball-t az biztos X"DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM-13
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
BM-13= Katyusha = Orosz rakétavető kocsi :)
|
|
« Válasz #241 Dátum: 10 márc 30, 16:37:57 » |
|
Kanada *__* Hogy lehetsz ennyire édes?! moeeeeeeeeeeeeTök jó volt ez a rész. xD Messze a legjobb. Jaj most néztem a hetalia.wikin, a kövi részek Japan-Greece részek lesznek, utána pedig ismét szerepel Liet és Poland. És Anglia elkapja a náthát. (azt a részt mennyire bírtam a Drama CD-ben xD) EDIT: Lesz Hetalia Drama CD interval vol.2 Spanyolország főszereplésével! *___*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 31, 15:03:50 írta BM-13 »
|
Naplózva
|
"Amikor a test fenyegeti az elme biztonságát, olykor szorgalmazni kell annak eltávolítását. //Dr. Killjoy
|
|
|
BM-13
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #242 Dátum: 10 ápr 01, 21:45:06 » |
|
http://community.livejournal.com/hetalia/6757898.html <--- MEIN GOTT!! Ez nem is lett olyan rossz. Song of the Awesome Me dalához képest kicsit furi, de legalább kiderült, hogy mégiscsak tud énekelni. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 02, 10:58:50 írta BM-13 »
|
Naplózva
|
"Amikor a test fenyegeti az elme biztonságát, olykor szorgalmazni kell annak eltávolítását. //Dr. Killjoy
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #243 Dátum: 10 ápr 02, 13:56:29 » |
|
Köszi szépen, a movie trailer alapján jónak ígérkezett. És nem csalódtam, szuper lett! Most le a kalappal Gilbo, azaz a seiyuu-ja előtt. Kárpótol a katasztrofális MKC-jáért...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #244 Dátum: 10 ápr 03, 23:34:57 » |
|
Haladgatok lassan ezzel az animével, csak kevés időm van nézni. Ez a French mekkora perverz. xD De már lattam Hungary-chant is. Nagyon jó volt *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #245 Dátum: 10 ápr 05, 21:16:40 » |
|
áhh Chibitalia és Roma-jii verhetetlenek.. annyira édes ez az új számuk
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #246 Dátum: 10 ápr 06, 19:47:15 » |
|
Itt az új rész, még fent van tubin, gyorsan nézzétek. http://www.youtube.com/watch?v=zDx2zGAULoU&feature=player_embeddedSzerintem ez a rész kicsit unalmas volt, legalábbis nekem. Görögország közömbös karakter számomra, de azt nem gondoltam volna, hogy Japánnál is halkabban beszél. A két kis "macsek" édes volt az elején, bár HRE-ból is elegem van kicsit... Vegyes ez az új évadkezdés, az előző rész benne van a top ötben, míg ez kb. Liechtenstein és Svájc szintjét ütötte meg. Fent van már elv Ore-sama Mein Gott-jának a fordítása is valahol. A szám, mint mondtam, zeneileg nagyon is bejön. A szövege viszont uhhh... ekkora egója hogy lehet már valakinek, Jesszus. XDDDD Szerencsétlent pont emiatt nem bírom főleg. Roma-jii és Chibitalia számát még nem hallgattam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM-13
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #247 Dátum: 10 ápr 07, 18:05:36 » |
|
CICÁÁÁÁÁK~ Hát... Görögország sem fog szívrohamban meghalni, az biztos. xD Ez szószerint fárasztó rész volt. Kövi részben lesz Törökország! CICÁÁÁÁK~ Jobb lett volna, ha Hun-chant és Austria-samat is odarakják. Nem tudom, hogy én vagyok vele csak így, de HRE nyaa-zása kicsit perverzre sikerült, nem? xD Am mitől ájult el Ita-chan? CICÁÁÁÁÁ- *lecsapja magát* Chibitalia és Roma-jii-chan zenéje tök ari lett. Kevésbé idegesítő, mint az MKCje.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM-13
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #248 Dátum: 10 ápr 09, 17:05:40 » |
|
SPAIN-NII-CHAN MKC PREVIEW!!! Mégis csak hivatalos. http://community.livejournal.com/hetalia/6872545.htmlEz veri az összes mostanában megjelentet. *__*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saku
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #249 Dátum: 10 ápr 10, 07:00:32 » |
|
Spain~~~ Imádom *__* Ita-chan~ Tomato~ Ezt fogom hallgatni egész nap *.* Mikorra várható a teljes?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM-13
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #250 Dátum: 10 ápr 10, 08:04:27 » |
|
Május 25. környékén ha jól tudom a fan CD-vel együtt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
olin
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #251 Dátum: 10 ápr 11, 12:09:34 » |
|
Halihó, itt a Heta-meetek szervezője! Mivel láttam, van rá érdeklődés, belinkelném ezt ide is. Infó a következő meetrőlLegfrissebb infókat úgy kaphattok, ha feliratkoztok a levlistára, úgyhogy dobjatok egy mailt a plakáton megjelölt címre ha jönni szeretnétek, vagy csak érdekelnek a hírek a találkozóval kapcsolatban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM-13
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #252 Dátum: 10 ápr 18, 09:39:09 » |
|
Most olvastam, az új ending (Hatafutte Parade) a harmadik évad első DVD-vel fog kijönni. Asszem ez is úgy fog menni, mint az MKC, avagy több verzió lesz. És ki lesz az első kettő? GERMANY ÉS ROMANO! Meg most hallgatom a 56. rész audio verzióját. Poland momomomomomomozása kiborított. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #253 Dátum: 10 ápr 20, 14:13:55 » |
|
Úristen úristen tényleg??? Még Romano-t akarok! remélem lesz olyan jó a Maru kaite Chikyuu, bár először azon is néztem, hogy hú de drogos egy dal..aztán meg hogy megszerettem ohoh! és a héten Con! ki lesz ott?*o*
|
|
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #254 Dátum: 10 ápr 20, 20:21:09 » |
|
Én sajna nem, ősz előtt se con, se meet...T-T Evvan, addig csak kibírom valahogy... *elvonul bőgni...* Az új rész nagyon jó, végre kilábaltunk a Greece X Japan részekből. Alapban is hülyén mutatnak egymás mellett, pláne, ha párosítják őket... Poland-kunnek naaagyon-nagyon örültem, már vártam ezeket a részeket animében is. Szerencsétlen Liet hogy aggódott már érte, ő meg halálos lazasággal tolja magába a ropit vagy mit. XDDD Bírtam volna, ha Russia-kun megjelenik Liet háta mögött némi kolkolkol társaságában, miközben telefonál. Ez a mangában viszont nem volt benne, ha jól rémlik, ugye?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|