Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #120 Dátum: 09 nov 28, 19:43:57 » |
|
Jajj ne is mondjátok, megszakad a szívem ha arra gondolok, hogy nem sokára vége van Többször meg Hungary-chan nem szerepelt, csak egyszer Vash emlegette amikor Rodericht cipelte a vállán, meg most amikor le rajzolta..de azok szinte semmik..A movieban tuti lesz szerepünk
És...KYÁÁÁÁÁÁ!!!! ArashiKaze!!! Elolvadok az avatarodtóól x3333 Pont az új kedvencem Denmark iszonyat aranyos, hogy mindig olyan kis vidám és ivós x33 Az ANN-en kiírtak neki is seiyuu-t szal tényleg remélem, hogy ebben a maradék 6 részben megjelenik meg persze róla is megjelenhetnének infók (név, születési dátum stb.), ahogy a többiekről is
|
|
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #122 Dátum: 09 nov 28, 22:43:13 » |
|
Denmark-tag-szagot érzek xD Francisnál bevált a jóslatom, itt is igazam lesz Én valahol még reménykedem benne,hogy folytatni fogják... annyi minden van még hátra, és elég népszerű az anime. Nem lenne igazságos,ha abbahagynák. Nem tudom,mi lesz velem Hetalia nélkül, amióta nézem, ez az abszolút Number One-om... Hungaryt meg azért is tehetnének még bele,mert azon felül hogy a mi drága szülőhazánk,a legnépszerűbb női karakter. Kár lenne nélkülözni a továbbiakban, de sztem ebben a szériában többet nem szerepel. De én elég pesszimista vagyok mondjuk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #125 Dátum: 09 dec 08, 06:04:32 » |
|
Ohh de édes szeretünk Hungary-chan x33 Na elmúlt a hétvége és meg volt a Hetalia meet...Én..én..nem is tudok szóhoz jutni, annyira fantasztikus volt. Igaz voltunk össz-vissz 9en, de nagyon jó volt a társaság meg a hangulat. És volt két Cosplayesünk, egy Hungary-chan, aki a nyári Conon is ott volt, és egy totálisan perfekt Francis titkos ügynök üzemmódban Meg volt fincsi Arthur-féle scone, csak ez finom volt Über volt..mindenképpen meg kell ismételni
|
|
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #126 Dátum: 09 dec 08, 16:27:01 » |
|
*heves bólogatással jelzi egyetértését* de valahol elkeserít a tény,hogy csak kilencen voltunk..conon állítólag sok cp-s lesz,már alig várom nomeg az a pózolós kép..Francissal..LOL xD (Anna mesélte,hogy ő is ott volt a Meidoban,és pont látta,amint fotózkodtunk..égtem,mint a Reichstag xD) az új rész meg.. xD viccesen néz ki Iggy ezzel az ősemberhajjal,csak ennyit mondok xD (ja meg Doitsu az elején )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #128 Dátum: 09 dec 11, 13:13:50 » |
|
szerencsére lesz 3. szezon így nagyon valószínű, hogy lesz több Hungary-chan Prussia és Su-san meg Finny :Đ
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #130 Dátum: 09 dec 12, 09:04:07 » |
|
ÓÓ isteneeem ezaz!!! tudtam én hogy lesz 3. évad!!:D bár sose fejeződne be
Svájc MKC-je nekem nagyon furcsa volt, Lichtensteiné meg úgy jó, de kitúrta a helyünket az MKC sorokból.
Ez a rész meg..tökéletes!!(it was...PERFECT!..Ismerős Lányom?) Végre Feliks is megjelent!! kicsit gyagyásabbnak képzeltem a hangját de nem baj, nagyon jó lett Pinkre festett ház, és tank helyett ló ahelyett meg Póni!! Hát meg amikor a végén Chibitalia énekelte az MKC-t elolvadtam ..olyan kis drága volt ´=ヮ=` De a legjobb akkoris Francis marad, ahogy ott fekszik a kanapén, egy pohár borral a kezében és beszél a nézőhöz *szívrohamban és orron át való súlyos vérzésben meghal* Szívesen bepattannék mellé
És igen ArashiKaze..el kell jönnöd..mindent megér
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #131 Dátum: 09 dec 12, 12:42:36 » |
|
Eszti megjósolta,hogy lesz 3. évad.. Beteljesültek az álmaink *o* Amúgy ezek után azt is elképzelhetőnek tartom,hogy Hungarynak is lesz MKC-ja...mert miért ne? Belefér abba az egy évbe simán Feliks meg KYÁÁÁÁ~~ *denevérfrekvenciás sikoly* Haláli csávó xD Ugyan nem értettem semmit a szövegből,de élénken él bennem a manga.. xD Naon király vaaagy~ xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #133 Dátum: 09 dec 22, 19:04:48 » |
|
Örül kis szívem *o* Csak azt sajnálom,hogy a lengyel-magyar barátság teljesen kimaradt a történetből Jaj és Hungy olyan aranyooos x3 úgy szeretem pedig nem vagyok női karakter-párti,de asszem itt besegít a tény,hogy kicsiny országunkról van szó Chibitalia meg..khm...mért kellett felnőnie xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|