24 nov 24, 10:40:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 52
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Axis Powers Hetalia  (Megtekintve 152182 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
ArashiKaze
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #30 Dátum: 09 szep 05, 15:47:46 »

Én csak azért nem bírom America-sant, mert ha megszólal, majd’ beszakad a dobhártyám ikszdé.
Az ED verziók közül nekem Doitsué és (természetesen) Chuugokué a kedvencem. Már alig várom, hogy az Austria-Prussia párosé is megjelenjen (kár, hogy csak márciusban fognak T_T)
Hungary-chan verzió valóban nem lesz T_T (pedig nyugodtan készíthetnének vele Lichtenstein helyett, szerintem több rajongója van…) Am tényleg jó lenne egy magyart csinálni, úgyis tele van a YT ilyenekkel  Hümm-hümm  Ha valaki akar egyet, szívesen segítek neki ikszdé

A Balti államok közül számomra Latvia a favorit (>>itt<< olyan aranyos X3) Behaltam, mikor az 1. részben Belarus kést szorított a hátához ikszdé

Jujj, nem gondoltam volna, hogy „arra” való az a tincs…  Pirul
Naplózva

TaraAkera
Akadémiai tanár
*

Ma is tanultunk valami újat gyerekek~

« Válasz #31 Dátum: 09 szep 05, 19:50:19 »

Nekem az a bajom vele,hogy Amerika xD nem szeretem az amerikaiakat(de nem vagyok rasszista!),viszont magát a karaktert jól megcsinálták, minden ami egy átlag amerikaira jellemző az benne van (az egyetlen hős,a mindenkit utasítgatás,a sok hamburger/kóla,a földönkívüli főnök,ésatöbbi xD)
Én speciel simán benne vagyok,hogy csináljunk egy Hungary verziót is,szerintem jó buli lenne Nevet
Naplózva

Daken
Akadémiai tanár
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

~The Dark Agent~

« Válasz #32 Dátum: 09 szep 05, 21:07:30 »

Én is benne vagyok Nevet Ha már szegény Hungary-channak nem csinálnak Maru kaite chikyuu-t akkor csináljuk meg mi x3
De ez abszolút nem fer, hogy Lichtenstiennek csinálnak, Hungary-channak meg nem, pedig ő az egyetlen fontos női szereplő. Az ending verziók közül nekem mindegyik nagyon tetszik, csak Nihon annyira halkan énekel, hogy néha alig hallom smirksweat (az már más hogy kicsit rossz a hallásom Nevet) Meg hát őt nekem még mindig furcsa így hallanom, hiszen egy olyan karakterkén hallottam először a seiyuuját, aki enyhén szólva hangos Nevet (Ugye, Squalo? ikszdé)

Ez a két fejezet (már ha az smirksweat) hát rettentő brutális ikszdé pedig azok a pöndörkék olyan aranyosak, hogy én folyton azt tapiznám x3 De ezek után..hát nem is tudom...ikszdé
Latvia meg nem csodálom, hogy "megállt a reszketésben" ikszdé én Estoniát viszont nem bírom, mert külsőre Kabutora emlékeztet és nem tudok elvonatkoztatni.
Naplózva

"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
verdict
Kezdő Jounin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #33 Dátum: 09 szep 07, 16:20:35 »

höh akkor mit sem hallottál még Hiroki-san "hangjaiból" nekem pont ez a Nihon féle hangszíne tetszik egyébként :"D azt viszont amit a Prince of Tennis-ben alakít elsőre nagggyon fura volt hallani X'D az egyik kedvenc seiyuum *_* annyi jó karakterszámot énekelt már *_* (http://www.youtube.com/watch?v=Rpc5JzpSsCo kis "összefoglaló" videó érdemes ha nem is végighallgatni de beletekergetni ikszdé)

ésésés a 33. rész *_* Igirisu és a csillag X'D
Naplózva

ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget 
Onee-sama: Syzy ikszdé
Soul
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #34 Dátum: 09 szep 08, 17:07:23 »

Felkeltette az érdeklődésem, de ti hol néztétek meg/honnan töltöttétek le?
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Eszty-chan
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

♥ K-ON! ♥

« Válasz #35 Dátum: 09 szep 08, 17:28:06 »

őm... most egy picit lemaradtam a Hetalia-val, mert nem találok 22-nél tovább magyar feliratot, hmm. Gondolkozik
ezek szerint nincs is, csak angolul? mondjuk nem gond, de felirattal élvezhetőbb. :"DD
egyébként egyre jobban tetszik ez az anime (bár nem tudom, hogy a mangába belefogok-e...), tényleg kár, hogy ONA, és öt perces. >.<
és pasta~. *-* (tudom, még igen kezdő vagyok ebben az animében, de nah... tetszik. xP)
Naplózva

verdict
Kezdő Jounin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #36 Dátum: 09 szep 08, 20:16:45 »

jah elég gáz, hogy a sok idétlen tiltakozás miatt nem adhatták/adhatják tv-ben... de a DVD verzió úgyis jobb minőségű csak ki kell várni (és azok a borítók + extrák hozzá *_*) :"D

én egyébként online szoktam nézni megavideo-n angol felirattal (ami általában már kedd délelőtt elérhető)... szerencsére elég elfogadható a minőség :3
Naplózva

ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget 
Onee-sama: Syzy ikszdé
TaraAkera
Akadémiai tanár
*

« Válasz #37 Dátum: 09 szep 08, 21:08:09 »

én továbbra is hű vagyok az anilinkhez,angol felirattal nézem,viszont a 33-as részt hiába várom Sír pedig kedd délelőtt már ott is fennt szokott lenni...
Naplózva

Eszty-chan
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

♥ K-ON! ♥

« Válasz #38 Dátum: 09 szep 08, 21:23:54 »

ahhaa, szóval keddenként szokott megjelenni... ez tökjó. *-* (kedd-Hetalia; szerda-Bleach; csütörtök-Naruto; péntek-mangák; szombat-KHR ... kell ennél több? =D)
najóóó, holnaptól elkezdjük a Hetalia Axis Powers maraton-hadműveletet! :"D
Naplózva

TaraAkera
Akadémiai tanár
*

« Válasz #39 Dátum: 09 szep 08, 21:25:37 »

legjobb tudásom szerint hétfőnként jön ki,keddre csak a feliratok vannak meg,ha a fordítók okosak és ügyesek  Nevet
Naplózva

hoshimo
Újonc
*

« Válasz #40 Dátum: 09 szep 11, 19:24:59 »

Nem talált valaki a 33-hoz angol feliratot? Végignéztem vagy hatszáz oldalt, de semmi. Így hogy fogom megtudni miért ordibál Doitsu...? Sír
Naplózva
Daken
Akadémiai tanár
*

~The Dark Agent~

« Válasz #41 Dátum: 09 szep 11, 19:46:12 »

Húú verdict ezer hála a linkért Nevet iszonyatosan jó x3

És igen...sajnos angol felirat még mindig sehol Szomorú..pedig azt hittem, hogy ma estére már biztosan felrakják anilinkzre, de semmi.
Viszont a hullócsillag-jelenet nagyon aranyos volt Englanddal Nevet igaz, hogy ott nem értettem miket mondanak, de HA kijön végre a felirat meglássuk majd Nevet A két éttermi jelenetet meg tudtam értelmezni, csak ha a vicc kimarad, akkor az nem jó ugyebár smirksweat
A legjobb tudni, hogy pontosan mit makognak össze értelmes ország barátaink Nevet
Naplózva

"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
ArashiKaze
Gennin
*

« Válasz #42 Dátum: 09 szep 11, 21:06:29 »

Maaah, gonosz gg-subs kínoz minket... T_T Azért remélem nem kell még heteket várni vele...  smirksweat
Szerencsére >>ezen<< az oldalon leírták a tartalmat kicsit részletesebben is  Pirul
Szegény Igirisu jól megszívta a csillaggal, és ez America-sannak mennyire tetszett már... ikszdé >>Doitsu<< pedig...*.*

Naplózva

TaraAkera
Akadémiai tanár
*

« Válasz #43 Dátum: 09 szep 11, 22:36:50 »

Hehh én már spanyol feliratot találtam,csak kár,hogy németet válaszottam anno spanyol helyett x'D
Nem értem mit tökölésznek ennyit a feliraton,ilyenkor már rég készen szokott lenni... *nagyon türelmetlen*
Naplózva

Daken
Akadémiai tanár
*

~The Dark Agent~

« Válasz #44 Dátum: 09 szep 14, 18:34:58 »

Na rövid idő telt el így a két rész között, hogy szombaton jött ki a felirat Nevet ma eszméltem fel, hogy úristen! Ma Hetalia van! ikszdé Éééés fogalmam sincs, hogy miről szólt a rész (ikszdé), csak annyit fogtam fel, hogy szövetséges barátaink csillogtatják nekünk csodás rajztudásukat Nevet
És megint volt Romanooo x333 Már ha ő volt az, mert udvariasan beszélt és megijedt Doitsutól, de mondta a kötelező kono yarou- és a pöndörkéje is úgy álltt^3^ Bár ha ilyen fejjel néznének felém, én is megijednék ikszdé
Egyenlőre ő Romano..sőt! Ő az! x3
Naplózva

Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 52
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins