TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #420 Dátum: 12 máj 13, 18:36:35 » |
|
Ja, az nagyon jó volt Abban a részben még Sasukét is szerettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #421 Dátum: 12 máj 13, 20:28:15 » |
|
Én a Kakashis fillereket bírom, de amikor már huszadszurra emlékeznek vissza ugyan arra az már nagyon uncsi... A mostani négyet csak áttekertem...
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #422 Dátum: 12 máj 18, 21:33:24 » |
|
Valaki nem tudja, hogy az Utakatás fillerek mettől meddig vannak? Most így estére kedvet kaptam hozzá
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #423 Dátum: 12 máj 18, 21:40:08 » |
|
Azt hiszem, hogy a 144-151 részek között van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #424 Dátum: 12 jún 24, 10:31:06 » |
|
Én utálom a fillereket -.-'',szinte csak szöszkét idézik fel emlékeikben ,az mit ér ?pff
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoruichi--sama
Újonc
Nem elérhető
^^Neko-hime^^
|
|
« Válasz #425 Dátum: 12 jún 29, 21:52:54 » |
|
azt a filler részeket nagyon bírom, amikor lee, tenten, neji, meg naruto, elmennek egy küldetésre, és lee megkóstoltatja velük "az életadó curry-t", komojan mondom, azt az arcot frankón kőbe kéne vésni, amikor megkóstolták, hát én majd' leestem az ágyról
|
|
|
Naplózva
|
GYURRUNK VAZZE?? ::Fairy Tail::
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #426 Dátum: 12 júl 08, 12:15:55 » |
|
Nekem a kedvenc Fillerem amikor ugye visszaemlékezés, de a nekomata lábnyomáért mennek *.* Még a végén Itachit is láthatjuk macskafüllel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #427 Dátum: 12 júl 08, 12:34:54 » |
|
A kedvencem Utakatás-volt.Azt sokszor átnéztem. Ami még tetszett az Kakashi maszkja volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #428 Dátum: 12 júl 08, 12:56:12 » |
|
A simában egyértelműen a Gennou-s részek, azok nagyon izgik voltak. Shippuuból, meg a Pein utáni 1 részes történésekből volt sok nagyon jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #429 Dátum: 12 júl 08, 14:34:25 » |
|
A konohai nőegylet hatalmas volt, azt nagyon imádtam. Meg a macska lábnyomos rész. Az is jó volt nagyon. Persze a küldetésekre való visszaemlékezések is érdekesek voltak, kár, hogy csak az animések által kitalált részek és akciók, de ott legalább már/még volt fantázia fillert illetően...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 08, 14:35:26 írta Aizen »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #430 Dátum: 12 júl 08, 14:37:47 » |
|
Igen azok a küldetésesek nem voltak rosszak. Pl nekem egyik kedvenc fillerem a natsuhiboshis. A másik az a hét kardforgatók közül amikor az egyikkel azzal a villámkardos fickóval harcoltak. A shipu fillereket már nem szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Gaburieru
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
ガブリエル
|
|
« Válasz #431 Dátum: 12 júl 14, 19:41:19 » |
|
Nekem a kedvenc Fillerem amikor ugye visszaemlékezés, de a nekomata lábnyomáért mennek *.* Még a végén Itachit is láthatjuk macskafüllel Ez melyik részben volt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #432 Dátum: 12 júl 14, 20:03:39 » |
|
Az a 189.rész volt Nekem nagyon tetszett. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaburieru
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
ガブリエル
|
|
« Válasz #433 Dátum: 12 júl 14, 20:49:42 » |
|
Jaja, shippuuden. Én is most fogom megnézni Anno amikor megláttam azt az idióta ninja struccot teljesen elment a kedvem a fillerektől, rögtön ugrottam a manga szerinti részekre, ezért kerülte el ez a figyelmemet Ja és köszi, Lilus
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #434 Dátum: 12 júl 14, 20:53:22 » |
|
Az hanyadik rész amikor Naruto találkozik egy kísértettel aki nem tud békében nyugodni és segít neki? Sehol se találom azt a fillert...
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
|