^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #390 Dátum: 11 aug 23, 20:03:12 » |
|
ha filler akkor kakashi múltját..a kakashi gaiden utántól hogy lett anbu miért hagyta el az anbut ilyesmik...
ígéretesen hangzik  érdekelne amúgy egész jók a mostani fillerek  valahogy bejönnek bár korábban is írták a rajzok báltoztak :S valahogy Naruto cukibb lett de nem az igazi...vagyis nemtom kisebb a haja az embereknek vagy valami. szal jó ez is meg tetszik de égebben jobb volt'
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #391 Dátum: 11 aug 23, 20:51:21 » |
|
" valahogy Naruto cukibb" ezen röhögtem egyébként nekem bejövösek a fillerek amióta mangát olvasok mert azokat legalább még nem láttam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #392 Dátum: 11 aug 23, 21:32:10 » |
|
ha már filler akkor igen kakashit is mutathatna vagy még hogyan lettek a többiek chunninok hogyan harcoltak meg kikkel meg nejiből hogy lett jounin stb......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #393 Dátum: 11 aug 23, 21:57:19 » |
|
Kakashi múltját? Jólenne de nem fogják  Kakashit eleve elhanyagolják a fillereknél (pedig a főhős sensei-je) úgy is h csak sima fillerszereplőkkel harcol és semmi sem derül ki róla. (a 101es részről tudjuk h speciál alapján készült) A Sasuke lelépése utáni filleráradatból is csak 1 küldetésen vett részt, + 1 párszor felbukkant pár percre (összesen vagy 3x).  A sippudenben is csak a Gurenes cuccban volt szerepe és a fleshbeckes fillerben vagy pár részben. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #394 Dátum: 11 aug 24, 20:39:27 » |
|
Hát ez a filler nagyon el van rontva . Nem azért , de kiütött egy embert akit 1 falu se tudott és most rákokkal harcol . 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Victory1995
Gennin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #395 Dátum: 11 aug 29, 20:43:45 » |
|
Naruto filmek le lesznek valaha szinkronizálva? Mert a Bleach-nek már 2 filmje le van. 
|
|
|
Naplózva
|
Akkor is nekivágok, ha nincs reményem, s akkor is kitartok, ha nem kecsegtet siker.
|
|
|
piros mogyi
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
senseiem: STM
|
 |
« Válasz #396 Dátum: 11 aug 31, 18:38:28 » |
|
Nekem a 189. és a 191. rész a kedvencem.
189.-ben giga cicát hajkurásznak, a 191-ben meg Kakashi majdnem becsajozik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Minato-
Újonc
Nem elérhető
Otaku Féleség
|
 |
« Válasz #397 Dátum: 11 szep 03, 13:12:44 » |
|
Sziasztok! Elsőként szeretném közölni hogy megnézném a shippuban az olyan fillereket amik szerintetek izgalmasak,jók..Szoval leirnátok? résztől-részig..egy kis segitség ha valaki nem tudná fejből melyik rsz mettöl meddig tartott http://www.narutoforums.com/showthread.php?t=501381Köszöntem  De akár ugyanigy ha gondolhatjátok mehet a sima naruto filler (bár gondolom azért azok ne voltak olyan kaliberűek csak annyirol szolt hogy küldi,küldi,küldi..)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
heisenberg
|
 |
« Válasz #398 Dátum: 11 szep 03, 13:18:51 » |
|
jó filler? talán a rokubi-s semmi más sima narutóban meg kakashi arca valahol 100as részek körül..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 14, 18:46:40 írta kiskakas2 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
 |
« Válasz #399 Dátum: 11 szep 12, 14:51:33 » |
|
Khm...Lehet csak én tudom rosszul, de a Kakashi maszkja az benne volt a mangában is nem? Persze nem tudom de nekem úgy rémlik... 
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #400 Dátum: 11 szep 12, 18:09:17 » |
|
Ha jól emlékszem az valami manga különkiadásban volt, de az anime viccesebb. 
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #401 Dátum: 11 szep 13, 06:33:43 » |
|
Az egyik adatkönyvben volt róla egy pár oldalas kis manga, de az animében kibővítették. Nem is rosszul. 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #402 Dátum: 11 okt 03, 14:48:03 » |
|
Nekem a sima narutóban a Gaarás fillerek jöttek be... a 216-220. rész ^^ Meg a shippuudensekeből... a 189-es sasuke-itachis-macskás, a 191 Kakashis, meg amik most vannak elég jók....(230)
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #403 Dátum: 11 okt 09, 09:31:54 » |
|
Ö volt az az openingben amikor Madara ott repül Naruto,Sai,Sakura ellen...jó volna ha azt a harcot megcsinálnák fillérnek!! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ikariam
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #404 Dátum: 11 okt 28, 18:34:04 » |
|
Valaki kérem, mondja el nekem hogy a Naruto vs Pein után melyik részek voltak fillerek.. köszönöm 
|
|
|
Naplózva
|
http://titok0008.qwqw.hu <---Oldalam! nézd meg, One piece nevelde.(remélem nem gond, ha az akkor írj üzit Admin, és leveszem.)
|
|
|
|