24 nov 23, 23:35:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fillerek  (Megtekintve 116096 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Appa123
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #375 Dátum: 11 márc 24, 14:27:27 »

Köszönöm szépen Nevet
Naplózva
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #376 Dátum: 11 máj 13, 15:23:51 »

Szivesen megnéznék 3-4 olyan filler-t amelyiken Sasuke edz Orochimaruval,vagy Naruto Jiraiya-val.Meg egy pár olyan filler-t amin Naruto Rikudou modba van,vagy Sasuke az FMS-el edzenek (külön külön,nem eggyütt)
Naplózva

USasuke
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #377 Dátum: 11 máj 23, 14:31:39 »

nah azt pl én megnézném azt hogy sasuke hogy tanulta meg oro-tól manda megidézését vagy a többi jutsuját Mosolyog
Naplózva
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

heisenberg

« Válasz #378 Dátum: 11 aug 09, 09:16:24 »

ha filler akkor kakashi múltját..a kakashi gaiden utántól hogy lett anbu miért hagyta el az anbut ilyesmik...
Naplózva

Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #379 Dátum: 11 aug 09, 09:18:05 »

Kiskakas ez engem is érdekelne. Fenemód bosszantó, hogy a legtöbb szereplőről jóformán semmit nem tudunk.
Én különben is szeretek a múltban bogarászni.  Hümm-hümm
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
komja
Újonc
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #380 Dátum: 11 aug 10, 16:53:16 »

Igen az ilyen visszaemlékezős dolgok szerintem mindenkit érdekelnének Nevet Azonban lehet hogy ilyen dolgokba mint Pl.: Kakashi múltja nem mernek belevágni mert ha "elmesélik" Kakashi múltját kb 20 részben fillerként, majd a mangában lenne egy visszaemlékezés ami teljesen mást mutatna akkor elég nagy szószban lennének  smirksweat
Naplózva

kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

heisenberg

« Válasz #381 Dátum: 11 aug 10, 17:02:11 »

azért ha megcsinálnák gondolom kishi nem lenne olyan k*csög hogy elmesélje teljesen másképp  smirksweat
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #382 Dátum: 11 aug 10, 18:21:43 »

Ööö... Inkább fordítva. Előbb meg kellene kérdezniük Kishimoto M. senseit, hogy hogyan és mit mesélhetnek el, hogy nehogy keresztbe tegyenek a mangának. Mosolyog
Legalábbis normál eset ez a eljárás. Szerintem.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Itara
Gennin
*

Az akatsuki 3 legerősebb tagja(Nagato nem fért rá)

« Válasz #383 Dátum: 11 aug 13, 09:38:48 »

Szerintem az ilyen fillerek teljesen jók lennének mint pl.: A kankuro vs sasori azt jól megcsinálták.
Még lehetne szerintem az akatsuki múltjára való visszaemlékezés teszem azt sasori vs 3. kazekage asuma vagy kakashi azt mondta kisame valami polgárhaborút is szított a víz országában, kakuzu vs 1. hokage, mi az a jashin vallás és hogy tanulják, deidara mit terroristáskodott gyermeteg korában, nagato-konan történet én az ilyen fillereket nézném is de hát ez a mostani borzadalmas alig várom már hogy elkezdődjön a manga alapján mert amíg ez megy nem nézem az animet.
Naplózva

"Nem csak ahhoz kell bátorság, hogy az ember kiálljon és beszéljen, hanem ahhoz is, hogy leüljön és meghallgassa a másikat."- Churchill
"Fanatikus az, akit lehetetlen meggyőzni, de témát sem hajlandó váltani."-Churchill
Kész vagyok a teremtővel való találkozásra. Hogy a "Teremtő felkészült-e erre a megpróbáltatásra, az más kérdés."-Churchill
Csak két hatalom létezik a világon: a kard és a szellem. "Hosszú távon azonban a szellem mindig meghódítja a kardot."-Bonaparte Napoleon
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

heisenberg

« Válasz #384 Dátum: 11 aug 13, 10:02:03 »

hát ez a filler tényleg borzalom (meg a többi is ) de most hogy naruto tud az ESH-ról és a háborúról hogyfogmár kinézni mikor elsajátíja a róka módot és megérzi a sok fájdalmat...
Naplózva

Itara
Gennin
*

Az akatsuki 3 legerősebb tagja(Nagato nem fért rá)

« Válasz #385 Dátum: 11 aug 13, 20:16:36 »

Valami emlékezetkiesés vagy elhitetik vele hogy genjutsu volt vagy hazugság ekkora hibát ne vétsenek már >.<#
Naplózva

"Nem csak ahhoz kell bátorság, hogy az ember kiálljon és beszéljen, hanem ahhoz is, hogy leüljön és meghallgassa a másikat."- Churchill
"Fanatikus az, akit lehetetlen meggyőzni, de témát sem hajlandó váltani."-Churchill
Kész vagyok a teremtővel való találkozásra. Hogy a "Teremtő felkészült-e erre a megpróbáltatásra, az más kérdés."-Churchill
Csak két hatalom létezik a világon: a kard és a szellem. "Hosszú távon azonban a szellem mindig meghódítja a kardot."-Bonaparte Napoleon
Psanyi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #386 Dátum: 11 aug 14, 09:34:03 »

hát ez így sztem is hülyeség csak jól emlékeztem én hogy narutónak nem volt szabad tudnia róla nem tom minek kellett belerakni simán meglehetett volna csinálni hogy ne tudja meg
Naplózva

Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok!
Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok!
Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok!
Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #387 Dátum: 11 aug 18, 19:37:05 »

Ja, ez szerintem sem korrekt. Oké sok anime nem úgy van, mint a manga, de azért az ilyen kulcsfontosságú dolgokat nem kéne fillerbe tenni... Főként hogy TÉNYLEG nem lett volna szabad tudnia a dologról...
Többek között ezért sem szeretek már annyira Naruto animét nézni. Ilyenekkel képesek elrontani az egészet.  >.<#
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #388 Dátum: 11 aug 18, 23:58:09 »

Nemkéne túlzásbavinni ezta hajókázást
csinálhatnánka olyatis h hogy készülneka háborúra Konohában+ hasonlók, miközben azek hajókáznak.
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #389 Dátum: 11 aug 21, 15:28:40 »

Szerintem nem fognak mutatni készülődést a háborúra, meg Konoháról se fognak semmit se mutatni, biztos csak a hajózásról fog szólni ez a filler. Olyan fillert sose adnak amilyet mi szeretnénk. smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 21, 15:29:49 írta kristofkristof » Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Oldalak: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins