Hashirama vs Madara
Itachi vs Shisui Uchiha (amire érdekes lehetett)
A Sannin harcait a Third Great Shinobi World War ban.
Orochimaru pár nagyobb csatáját, amiket a világtól rejtve vívott.
Itachi mészárlását erősen 18-as karikával megtűzdelve, ahogy az egész népét kinyírja.
És talán még Danzou megpróbáltatásait, ahogy megszerzi a Sharinganokat, és a kísérleteket, amiket Orochimaruval követtek el.
vagy sasorirol is jo lenne
rola nem sok mindent tudhattunk meg, keveset szerepelt.
Hashirama vs. Madara filler nem hinném hogy jó lenne! 1 véleményen vagyok Danival!
Ita vs. Shisui kb mint a Hashirama vs. Madara....
Sannin harcok? Hát most már max akkor lenne értelme ha Tsunade visszaemlékezik. Amúgy nem tudom.
Orochimaru csatája megint csak értelmetlen! Ne akkor szúrjunk be egy adott szereplőről fillert amikor már réges régen elpatkolt!
Itachi mészárlása? Hát bizti jó szórakozás lenne! Madárka visszaemlékszik és úgy...
Sasorinál ugyan az a vélemény mint Orochimarunál! már az animébe is 100 epizód telt el hogy meghalt nem hogy mangába...
Én amúgy Gaideneknek is örülnék! 1-2 szereplőből érdekes gaiden születhetne!
pl.: Gai. Ezt nem fejtem ki. Ki ne akarná tudni hogy mitől lett ilyen tökkelütött?
Yamato/Tenzou. Semmit sem tudunk róla! Sőt még az se biztos hogy Tenzou az igazi neve! Na meg 1 génkezeltnek is érdekes élete lehetett!
Kisame. Ugyebár ha az animébe odaérünk hogy... akkor szerintem lehetne róla fillert csinálni!
áá ha zagyvaság bocsi xD este van xD