naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1155 Dátum: 12 feb 23, 22:42:40 » |
|
Hááá...találtam egy bakit...tudjuk,hogy amikor Kakashi és Zabuza harcoltak,akkor Kakashi,hasznavehetetlenné tette Zabuza karjait,még a halála előtt...az Edo Tensei pedig úgy hozza vissza az alanyt,amilyen állapotban az a halála előtt volt...mármost itt http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/522/11 Zabuza vigan használja a karját,és a jutsujait
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #1156 Dátum: 12 feb 23, 22:45:06 » |
|
Mert az Edo Tensei felgyóítja minden sebét folyamatosan, a Raikage is 10 K emberrel harcolt halála elött, abban az állapotban, nem ért volna semmit
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1157 Dátum: 12 feb 23, 22:46:46 » |
|
Igen,lehet meggyógyitja,de akkor Nagato miért nem tudta használni rendesen a lábait ?? http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/552/5 itt mondja is Kabucsimaru
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #1158 Dátum: 12 feb 23, 22:47:42 » |
|
Akkor viszont szerintem Nagato a baki
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #1159 Dátum: 12 feb 23, 22:56:23 » |
|
Ez olyan hogy nagato a halála elött már jóval nem tudott járni míg zaBúzának a kardja halála környékén ment tönkre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1160 Dátum: 12 feb 23, 22:57:34 » |
|
Nem feltétlenül baki mert az Edo Tensei egy adott állapotból hozza vissza és azt az állapotot tekinti 100%-nak. Tehát ha ebben az állapotból van a DNS akkor ez az állapot a 100%. Lásd amikor Itachi elégeti és újra éled, akkor is ebbe az állapotba hozza vissza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1161 Dátum: 12 feb 25, 22:39:42 » |
|
Nemis baki ez inkább érdekesség, hogy a fenébe festette le naruto a hokagek arcát; mikor lábába se tudott csakrát küldeni:D, mert ha liftel fest (amivel takarított) mérnem vette észre senki? de a régi kérdésemre azóta se írtatok, hogylehet hogy a föld és a víz is gyenge a villám ellen? ez biztos baki!
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
dtatar
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1162 Dátum: 12 feb 26, 01:48:16 » |
|
Sztem ez volt a sorrend: 1. Kisame csatlakozik az Akatsukihoz. 2. Itachi csatlakozik az Akatsukihoz és futólag találkozik mindenkivel. Ekkor Orcsimarcsit kapja társnak. 3. Orcsi árulása után Kisame lesz a társa és normálisan bemutatkozik. Ebben még logika is lehet, mert az Akatsuki tagok a bijuu fogdosás előtt nem sűrűn találkoztak. Lásd sima Naruto vége: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/238/19Ugyanitt a 20. oldalon egy kicsit még viccesek az árnyékok. A villám elvileg a földdel szemben erős. Tényleg fail lenne, ha azt mondanák, hogy a víz ellen is jó. Erre sajnos nálam okosabb ember kell adjon magyarázatot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 26, 01:55:20 írta dtatar »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #1163 Dátum: 12 feb 26, 02:43:06 » |
|
Hát, az elektromos áram bontja a vizet, így elképzelhető, hogy a villámmal szemben sem épp erős. Suigetsu teste ugyan víz, de ő maga azért mégis ember. A víz vezeti az áramot, így gondolom nem tesz neki jót, ha a víztestében még jobban szét tud terjedni a villám. Ebben kémiai szempontból annyira nem vagyok otthon, csak nagyvonalú ismeretekkel rendelkezem a dologról. Én mondjuk simán el tudom képzelni, hogy maga a víz elem gyenge a villám ellen. Azért ez nem hiszem, hogy kőbevésett szabály, hogy minden elemnek csak egyetlen olyan elem van, ami valamivel erősebb nála. Akatsukihoz: Orochimaru társa Sasori volt, nem Itachi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1164 Dátum: 12 feb 26, 12:47:20 » |
|
dtatar: legalább kétszer említik eztis, suigetsu gyilkos méh ellen, és darui ellen is; gyakorlatilag ezért törött el zabuza kardja Krieg: hát ez a nagy, poén ha kémiailag nézzük éppen a föld verné el a villámot nem fordítva:D
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
dtatar
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1165 Dátum: 12 feb 26, 14:59:31 » |
|
Ezt egy kicsit benéztem. Nagyon élénken él bennem a jelenet amikor Oro megtámadja Itachit, ezért kevertem össze. Szerintem nincs semmi logikus az elemek körbeverésében. Csak így van és passz. Mondjuk éppen ezért néha a leírthoz hasonló furcsa dolgok történnek, de mind1.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #1166 Dátum: 12 feb 26, 15:01:43 » |
|
Hát, nem én találtam ki az elemek ezen rendszerét a Narutóban. :D Én csak azt mondom, szerintem a villám simán lehet egy hatásos "fegyver" a víz ellen. Bakinak végképp nem mondanám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1167 Dátum: 12 feb 26, 15:22:02 » |
|
Ez a villám erősebb a víznél gondolom abból jön, hogy a víz vezeti az áramot, teszem azt, a fürdőkád és a működő hajszárító esete. Pölö mikor a Hebi Bee ellen ment, egyszer Suigetsut elég csúyán megütötte a 220 Sasuke jóvoltából, mikor éppen víz volt. Utána el is kellett kapni, hogy ne dőljön el, mint egy zsák.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #1168 Dátum: 12 márc 11, 20:34:04 » |
|
Nemtom írták-e de az 1. vagy 2. résznél(shippuuden) hiányzik a fiatal Naruto kezéből egy rész középen mikor beszél a fiatal az idősebbel. A Rasengannál van a baki.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1169 Dátum: 12 márc 13, 16:34:47 » |
|
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/542/9Kirabi haja túl sokat változott a fejezeten belül, és már Kishi-sensei is belebonyolodott.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|