Gaki
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Joghurtos nokedli egy koponyában :D
|
|
« Válasz #1080 Dátum: 11 jún 04, 23:34:50 » |
|
Nem akarom ismételni,de akkor csak aktiválja... utána már mindkét szemében benne van! Az a kép szerintem csak azt mutatja miközben aktiválja
|
|
|
Naplózva
|
"Ki vagy te, hogy bíráld az életet, amit élek? Nem vagyok tökéletes. Nem is azért élek, hogy azzá váljak, de mielőtt mutogatni kezdenél, győződj meg róla, hogy a te kezeid tiszták!" /Bob Marley !
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1081 Dátum: 11 jún 05, 09:41:12 » |
|
A byakugan mindkét szemben egyszerre aktiválódik - eddigi ismereteink szerint. Ugyanúgy mint a sharingan. Mivel ez csak egy "átlagos" képkockán vehető észre, és nincs kiemelve, illetve semmi jelentősége nincs, ezért valószínűleg baki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yana-chan
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1082 Dátum: 11 jún 09, 19:01:24 » |
|
Sziasztok! Nem tudom hogy baki-e de szerintem igen. Az animében a 215. részben ugye Sasuke megvágja Naruto arcát, de ezen a képen http://kepfeltoltes.hu/view/110609/748853131N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png teljesen eltűnt a karcolás az arcáról. Opening után pedig már ott van, szóval szerintem ez egy baki, bár ha nem az, az se baj legalább próbálkoztam.
|
|
|
Naplózva
|
"Nagymesterek műve méltó nyughelyet ad, Örökre megpihent a csillagok alatt."
|
|
|
Hanuto-kun
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
I Like Anime & Rock
|
|
« Válasz #1083 Dátum: 11 jún 10, 06:03:34 » |
|
Hello! Nemtom h ez bakinak számít-e, bár tegnap egy másik témába leírtam, de sztem ide tartozik... a shinra tensei-t használója nem élné túl, mert a nyomáscsökkenés miatt a burok belsejében Pein egy kis mazsolává zsugorodna... bár nem ez az egyetlen ilyen technika, de a többit azért valami féle képpen meg lehet magyarázni, h hogyan élhetik túl... Ha valakinek ellenvetése van, írja le!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rencsacsa
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1084 Dátum: 11 jún 10, 07:48:10 » |
|
Remélem tisztában vagy vele, hogy ez egy anime... A valóságban lehet, hogy így van, de ez nem a valóság, csak egy kitalált történet...
|
|
|
Naplózva
|
Valahol egyszer... nem aranyból, nem kőből... nem fegyverek által, nem a politika szülte világban... hanem a szívedben... egyszer majd új templom épül... hogy hiszek-e benne? ... a végtelenségig!
|
|
|
Hanuto-kun
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
I Like Anime & Rock
|
|
« Válasz #1085 Dátum: 11 jún 10, 09:04:16 » |
|
Tudom, de a bakik a téma, és én leírtam...xD Bár igaz hogy ez már nagyon szőrszálhasogató téma...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1087 Dátum: 11 júl 14, 23:11:36 » |
|
Szerintem azóta is csak a beállítottság számít: Itachinak nem jelentett soha gondot egy ujjal kiütni valakit genjutsuval, míg Sasuke az Amaterasut pillanatok alatt hozza elő, formálja, ilyesmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1088 Dátum: 11 júl 14, 23:18:51 » |
|
Hm. Lehet benne valami. Viszont Naruto is ninjutsu beállítottságú. Akkor ennyi erővel ő is csinálhatna kézpecsét nélkül pölö Tajuu Kage Bunshint.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1089 Dátum: 11 júl 15, 06:18:46 » |
|
Ja, csak ugye annak a technikának az az ismertetőjele. Anélkül nem lenne ugyanaz.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #1090 Dátum: 11 júl 15, 06:27:09 » |
|
Az az egyetlen alkalom, amikor használt Itachi kézjeleket az Amaterasu-hoz, máskor ő is anélkül nyomta. Ott vagánykodni akart csak szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1091 Dátum: 11 júl 15, 09:52:47 » |
|
Jó de abban mondjuk igaza van daninak, hogy hirtelen lett táp, mert az Entont azt csak úgy magától megtanulta hipp-hopp. És még be se volt ültetve neki a bátyja szeme...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1092 Dátum: 11 júl 15, 10:02:33 » |
|
Tegnap véletlenül rákapcsoltam a szinkronos Narutora belenéztem és feltünt egy baki nem tudom hanyadik résznél mikor de abban a fillerben van ahol valami fejvadássznak segitenek narutoék aki kovács volt de rágyanusitottak egy gyilkosságot na mindegy remélem tudjátok miről van szó és akkor amikor a sérült fejvadász felkel és elkezdi mesélni a multját hogy leszálitott egy kardot de a családot ölve találta és harcolt egy kicsit a gyilkossal ebben a visszaemlékezésben a gyilkos elmegy a csávó BAL kezében ott a kard mutatnak egy képkockát a faluról hogy közelednek kövekező kép megint a fejvadász a Jobb kezében a kard és elteszi. Bocsi hogy csak igy irom rész nélkül de erre tegnap lettem figyelmes és leirtam mig el nem felejtem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető