Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #1065 Dátum: 11 máj 10, 17:43:51 » |
|
Az nem tekinthető bakinak, amikor kabuto feléleszti sasorit aki azt mondja, hogy már csak zetsu meg a helyettese Tobi maradt? Sasori meghalt, honnan tudja, hogy ki a helyettese?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1066 Dátum: 11 máj 10, 18:46:51 » |
|
"Fentről/lentről" látnak, vagy alapból meg volt mondva tobinak, hogy míg meg nem hal vki nem léphet be. Kispados.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1067 Dátum: 11 máj 24, 15:36:23 » |
|
Ha véletlen volt már, akkor bocsánat, de az elmúlt 20 oldalban nem találtam, és tovább menni már nem akartam, de ha igen, hsz törlés lesz akkor. Mangában a Naruto vs Pain harc során, mikor Hinata közbe ugrik (manga 437/12) akkor a jobb alsó sarokban lévő kockán, a byakugan csak a jobb szembe van berajzolva, és az erek sem látszanak. Tudtommal szinkronban kéne megjelenni nem pedig féloldalasan. Módosítottam a hsz-t, az "itt" úgy látszik kevés volt az észrevételhez
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 24, 17:16:53 írta Ronyszkusz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #1068 Dátum: 11 máj 24, 16:49:38 » |
|
Be tudnád linkelni, nem találom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaki
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Joghurtos nokedli egy koponyában :D
|
|
« Válasz #1069 Dátum: 11 máj 24, 20:55:02 » |
|
Akkor csak aktiválja..pár oldallal később már mind a két szemében van. Szóval szerintem ez nem baki
|
|
|
Naplózva
|
"Ki vagy te, hogy bíráld az életet, amit élek? Nem vagyok tökéletes. Nem is azért élek, hogy azzá váljak, de mielőtt mutogatni kezdenél, győződj meg róla, hogy a te kezeid tiszták!" /Bob Marley !
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #1070 Dátum: 11 máj 26, 18:55:29 » |
|
Ezt tudom, hogy nem baki (vagy mégis?), de ezen a rajzoláson nagyon röhögtem.. mintha nem lenne szája, a teste meg gumi lennehttp://www.kepfeltolto.com/kep/ikszde
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 26, 18:59:54 írta Tsunade »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1071 Dátum: 11 máj 26, 19:13:11 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1072 Dátum: 11 máj 26, 19:27:26 » |
|
Ha már itt tartunk, ebben a fejezetben szinte végig fehér Deidara szeme is.^^ http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/514/3
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1073 Dátum: 11 máj 27, 18:54:20 » |
|
Szinte... szóval kétlem, hogy direkt lenne, azaz baki. Amúgy ilyesmire figyelhetett vna Kishi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1074 Dátum: 11 máj 27, 19:25:58 » |
|
Nem hiába írtam a Bakik topicba. Egyébként előfordulhat, hogy eleinte még nem tudta eldönteni a mesterünk, hogy tiszta, vagy elhomályosított legyen a zombik tekintete. Ugyanígy állt hozzá eleinte a koporsókhoz is. Az Akatsuki első megidézésénél még mindenkinek ugyanakkora volt, azonban később már személyre szabottak lettek. Például Kakuzué böhöm nagy.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1075 Dátum: 11 máj 28, 09:36:44 » |
|
Nekem nem mesterem De amúgy vagy ez van, vagy csak simán elfelejtette. Mindenesetre kezd megváltozni a manga. Mármint, jó hogy háború meg minden, de mintha nem ugyan az a Kishi lenne...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1076 Dátum: 11 máj 28, 09:47:27 » |
|
Hát igen. Sajnos, már egy ideje nem lehet ráismerni. Pont azt vesztette el a Naruto, ami igazán egyedivé tette, aminek köszönhetően unikummá vált. Az orbitális fordulatokat. És a halványka off-tól visszakanyarodván:
Shippuuden 197. epizód. 17:35-nél Karin undorral reagálva érdeklődik Zetsu iránt, hogy ez meg mi a rák? Miközben korábban a 139. epizódban 14:00-nál lazán odarohan a zöldséghez és elkezd bratyizni.
Persze, ezt csak az animében szúrták el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feketefold
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A cél:határidős álom.
|
|
« Válasz #1077 Dátum: 11 jún 04, 12:07:41 » |
|
... Mangában a Naruto vs Pain harc során, mikor Hinata közbe ugrik (manga 437/12) akkor a jobb alsó sarokban lévő kockán, a byakugan csak a jobb szembe van berajzolva, és az erek sem látszanak. Tudtommal szinkronban kéne megjelenni nem pedig féloldalasan. ... Tudom, hogy már reagáltak rá, de nem bírom magamban tartani. Egyszerűen a szél odafújta a haját és a haja eltakarja az ereket. Hol a probléma? Itt ugyanaz a szitu csak itt a haja nem teljesen takarja el az ereket. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/437/14Kakashi sharinganja ugye, ahogy az anime topicban is volt összecserélték a színeket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 04, 12:09:30 írta Feketefold »
|
Naplózva
|
"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...] Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran! Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1078 Dátum: 11 jún 04, 14:26:14 » |
|
Az első képen Hinata pupillája sem olyan mint a másik, illetve alul látszania kellene valamennyi érnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feketefold
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A cél:határidős álom.
|
|
« Válasz #1079 Dátum: 11 jún 04, 15:22:39 » |
|
A pupilláját eddig nem néztem ez perdöntő bizonyíték Igazad van ez baki.
|
|
|
Naplózva
|
"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...] Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran! Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
|
|
|
|