STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1050 Dátum: 11 márc 03, 22:02:18 » |
|
"Kimászni az edo tenseiből" azért nagyon komoyl húzás lenne, de ha bárkitől látunk iylet, az nem Kakuzu lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1051 Dátum: 11 márc 03, 22:23:21 » |
|
Nem gondoltam komolyan az előző hsz-t, mindössze ironizáltam. Mindenesetre kíváncsi lennék Kishi saját véleményére ezzel a Kakuzu témával kapcsolatban.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1052 Dátum: 11 márc 03, 22:40:58 » |
|
Én meg csak reagáltam a felvetésre, attól fügegtlenül, komoly-e. Nem lenne nagyon állat valaki, aki megszökik a jutsuból? Dehogynem' És Itachitól vagy Nagatotól várok is iylesmit, valamilyen szinten.
Egyébként nem tudom, fura eg yiylen baki Kishitől, általában ügyel a részletekre... mondjuk... ki tudja, ő is elnézhette, de végső soron ezt még ki lehet magyarázni.
A(z állítólagos) Kishi interjúkban rákérdezhetnének iylesmire, vagy más, oylan dolgokra, mint a sennin rosszarc fiának a szeme... de neeem, mindenféle hüyleségről kell faggatózni, a pár értelems jövőről szóló kérdés mellett.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 03, 22:42:21 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1053 Dátum: 11 márc 03, 22:47:24 » |
|
Csak március végéig kell várni, és animében kiderül, milyenek is Rikudou-sennin nagyobbik fiának szemei.^^ Ha tippelhetek, sharingant mondanék. Off vége.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
iamhated
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1054 Dátum: 11 márc 04, 12:32:18 » |
|
Kakuzu itt pakolja be magának az 5. emberi szívet. De kérdem én: minek?
Önmaga fel lett támasztva, vagyis rendelkezik saját szívvel.
Szivvel lelekkel kuzd :] Mivel a kis bandajahoz + 4 sziv kell igy megjegyezte ez az 5. 4et el is engedett...Igy gondolom a sajatjat is beleszamolta,hogy harc kepes legyen! Szerintem az furabb lett volna ha az ujjan szamolgatja,hogy hanyadik szivnel jar
|
|
|
Naplózva
|
salala ~ Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1055 Dátum: 11 márc 04, 16:46:43 » |
|
Ott a pont. ^^ Semmi sem bizonyítja, hogy a sajátja mellé még 5-öt szerzett. Mert lehet, hogy csak 4-et. És az utolsó mindkét esetben "ötödiknek" számít: ha beleszámítja a sajátot és 4-et szerez, vagy ha sajátot nem számítja és +5 db-ot szerez. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1056 Dátum: 11 márc 11, 20:26:32 » |
|
Anime, 123. epizód, 12:22-nél: http://www.kephost.com/view3.php?filename=x7cnbxr5kvcplh3phq71.jpgNem elég, hogy Sasukének 2 szárnya van, miközben Dei' már lerobbantotta neki az egyiket, de bónuszban még kapott egy 3. kart is. x'D Érdemes megnézni magát a jelenetet is, ugyanis végig ott csápol mindkét felesleges végtag.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #1057 Dátum: 11 márc 11, 20:47:35 » |
|
Ez denaaagy A sasszem újra villantott, Dant-C
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1058 Dátum: 11 márc 20, 09:48:30 » |
|
gondolom 2 egymásutáni képkockát egymáson hagytak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vince-kun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1059 Dátum: 11 márc 20, 15:17:31 » |
|
Eléggé furcsa hogy én nem vettem még észre mert egyik kedvenc részem és sokszor megnéztem már Amúgy most megnéztem újra Jiraya halálát (133. rész 13:49 ) és mikor a hokage szobroknál írja a könyvét akkor azon a nagy tekercsen ül.Utána feláll http://kephost.hu/share-3F5D_4D860BB2.html látszik hogy semmilyen kapcsoltat nincs Jiraya és a tekercs között aztán meg már rajta van http://kephost.hu/share-CCF1_4D860C57.html . Akkor hogy is van ez?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 20, 15:19:08 írta vince-kun »
|
Naplózva
|
Sz*r élete annak a tízévesnek van, akit a részeg apja félholtra ver, majd a haverjaival együtt megerőszakol. És nem annak a tizennégy évesnek, akit az anyja nem enged el hajnalig bulizni. Youtube channel: http://www.youtube.com/user/GodofWendel
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1060 Dátum: 11 márc 20, 18:19:42 » |
|
Sasuke Mangekyouja a mostani (shippuuden 203) részben. Kép és még egy KépSasuke Mangekyouja igazából. KépBaki vagy csak túlterhelés? Ez már azért elég gáz, főleg, ha azt nézzük, hogy mennyire magasztalták a részben a csodaszemek képességeit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 20, 18:32:33 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #1061 Dátum: 11 márc 20, 20:11:02 » |
|
Amaterasu közben változik az alakja, úgy tudom. Itachinak például kitágult a "pupilláj", már ha lehet így nevezni. Itachi amaterasuItachi mangekyouSasuke amaterasu
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 20, 20:14:03 írta Szanisz »
|
Naplózva
|
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1062 Dátum: 11 ápr 02, 00:37:36 » |
|
énis sasuke MS-ében véltem felfedezni némibaki félét.hol eresebb hol nem hol ien hol oan :O de lehet hogy csak megfigyelés kérdése vagy nemjól rajzolták
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pitta13
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1063 Dátum: 11 ápr 07, 15:10:20 » |
|
az uj openingbe 0:26 nál kakashi és naruto fejpántja tükrözve van és még utána is pár konohainak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető