Chakra
|
|
« Válasz #1020 Dátum: 11 feb 20, 16:45:24 » |
|
Ez nem hentai, nem fognak túl gyakran ruhátlanul rohangálni. Max. csak szolidan, ha a történet is megkívánja valami miatt. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1021 Dátum: 11 feb 20, 17:48:21 » |
|
Épp ez az. Suigetsun kívül talán nem is láttam pucér karaktert a sztori folyamán. Egyébként, STM: Az előző hsz-em végére oda is akartam írni, hogy: Kémiailag abszurd, de a Naruto világába pont belefér.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1022 Dátum: 11 feb 20, 17:53:11 » |
|
Hát, áttunk azért pár pucér karaltert. A sexy no jutsus lányokat/fiúkat, például, de Orochimarut is szívesen mutogatja Kishi sokszor alul öltözötten, legalábbis másokhoz képest, ugyanis, ha a fehér kígyó alakot ésszerűen nem vesszük, akkor is volt egy zuhanyjelenete, és Sasukéből kikacsintva sem vacakolt ruhával. Más tényleg nem tudom, volt-e.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1023 Dátum: 11 feb 20, 18:52:12 » |
|
Hogyne lett volna anno Jiraiya-sama idején, amikor Narutoval edzettek, mennyit kukkoltak a fürdőben! Illetve még a 40. rész környékén, amikor Naruto, Sakura, Sai, és Yamato fürdőztek, Sai még megjegyzést is tett Naruto hmmm..jére.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1024 Dátum: 11 feb 20, 20:59:03 » |
|
Igen, időközben nekem is beugrott jó pár jelenet. Csak siettem, ezért gyorsan odaböktem a hsz-em. Bocsesz.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1025 Dátum: 11 feb 20, 22:43:53 » |
|
Bár, nem teljesen illik, a bakikhoz, de mivel szó esett a fürdős jelenetről: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/286/16Ott középen a jobboldali képen, hol van Yamato keze? De egy kis On: Szerintem egy olyan világba, ahol egy ember vízzé tudja alakítani a testét, szerintem a ruhát is simán vissza tudja "növeszteni". Amúgy milyen lenne már, ha szétfolyik, és a ruha pedig felszívja őt folyékony állapotba? A Kagék sapkájára én is kíváncsi lennék!
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1026 Dátum: 11 feb 21, 00:33:09 » |
|
Itt egy színes, kalapos kép a Kagékról: http://i53.tinypic.com/vvx5d.jpgEzt biztos, hogy Kishimoto M. sensei színezte. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1027 Dátum: 11 feb 21, 10:28:12 » |
|
Igen, meg alapjába véve ésszerűbb az, ha a Mizukage viseli a kék satyekot. Elvégre az inkább a víz színe.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #1028 Dátum: 11 feb 21, 16:15:21 » |
|
az animében a kazekage viseli a kéket. amikor gaara kazekage cuccban van a shippuuden elején, illetve akkor is, mikor Orochimaru ál-kazekageként rátör konohára
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1029 Dátum: 11 feb 21, 18:28:33 » |
|
Elég ciki, hogy már a sima Narutoban is elrontották a színeket. :S Az pedig csak még cikibb, hogy egész végig kék volt Gaara sapija, most meg csak hirtelen zöld lett. Ejnye-bejnye!
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1030 Dátum: 11 feb 21, 19:03:08 » |
|
Na igen, most már megtarhattáék volna a színét, és a mizukage kaphatott volna más színűt. Nem hsizem, hogy bárkit6 zavart volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1031 Dátum: 11 feb 21, 19:43:21 » |
|
... amikor gaara kazekage cuccban van a shippuuden elején, ...
Ott van rajta kalap? Én nem emlékszem. Meg tudod mondani, melyik fejezetben és kb. hány percnél? ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #1032 Dátum: 11 feb 21, 19:47:07 » |
|
úgy emlékszem, mikor megemlítik naruto-nak, hogy gaara kazekage lett, mutatják, és az oldalára van kötve a tök mellé. Azt hiszem. Mindjárt megkeresem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1033 Dátum: 11 feb 21, 20:00:35 » |
|
Gondolom, hol gondolod (1. rész 26 perc körül), meg is néztem. Ott kalap nincs nála, de a köpeny alatt kék a ruha. És Sarutobi-senseiből kiindulva (neki vörös volt), a kalap is kék lenne. Szal itt is bukta.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 21, 20:01:43 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #1034 Dátum: 11 feb 21, 20:04:53 » |
|
igen, utána néztem és tényleg nincs ott a kalap. Viszont a sima részeknél mikor Orochimaru tör a falura, ott határozottan KÉK a kazekage teljes szerelése
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|