dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #990 Dátum: 10 dec 29, 20:49:48 » |
|
Nem láttam ott még hibákat Off vége On: Valóban Tenzo a neve de ha jól emlékszek csak egyszer hívták így és az is Kakhasi volt nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #991 Dátum: 10 dec 29, 23:48:31 » |
|
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/329/4Yamatonak Tenzou a neve. -- Amikor találkoztak Orochival simán elképzelhető, hogy Sakura mondjuk elüvöltötte megát, hogy Yamato-tááájcsóóó... szóóval szerintem nem baki
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #992 Dátum: 10 dec 30, 14:28:05 » |
|
jajkösz én egészen mást hittem a Tenzou névről, mármint hogy Tenzou Yamato a neve (jóezgáz) nha megyek javítgatom amit elrontottam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
XPdestroyer
Gennin
Nem elérhető
ez az én ninja utam!
|
|
« Válasz #993 Dátum: 11 jan 12, 20:59:26 » |
|
Én azt fedeztem fel,h még a Naruto legelején,a Chunnin vizsgánál,Hinata-t meggyógyítja Kabuto(ANBU ruhában),és mikor Kiba később megköszöni Kabutonak 66-67. részben,de Akamaru kiszagolja,h nem is ANBU,hanem ő 1 ismert személy,na akkor csapja le(Hinata,már rég az orvosiban),míg a Pein csata után lévő Neji krónikákban Shippudden 192.részben,akkor üti ki Kibat Kabuto,mikor még ott gyógyítja Hinatát....kicsit elbénázták ,am ha nem vesszük figyelembe ezt a bakit,jó történet volt:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lendvai96
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #994 Dátum: 11 jan 13, 18:26:04 » |
|
Most néztem végig a shipppuden 194. részét és azt hittem hányok mikor naruto és sasuke legurultak a lóval és a ládával eggyütt a dombról olyan rossz rajzolést még egy részben sem láttam szerintem ez a rész önmagában is egy baki. Valami borzalmas a rajzolása a résznek.(nem mintha én jobbat tudnék )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #995 Dátum: 11 jan 14, 17:39:49 » |
|
nha most nézem éppen xD 11.37-nél olyan béna Sasuke haja : D am tök jó, hogy lehet vége lesz a fillereknek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rencsacsa
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #996 Dátum: 11 jan 14, 21:00:47 » |
|
Én is találtam egy bakit, kerestem, hogy írta-e már valaki, de nem találtam, úgyhogy leírom: Shippuuden 98. rész, 18 perc körül, Guren: Jade kristály hatszögű oszlop jutsu. Nem tudom, hogy rajzolási vagy fordítási hiba, de csak öt oszlop van (a 19. percnél látszik a legjobban!).
|
|
|
Naplózva
|
Valahol egyszer... nem aranyból, nem kőből... nem fegyverek által, nem a politika szülte világban... hanem a szívedben... egyszer majd új templom épül... hogy hiszek-e benne? ... a végtelenségig!
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #997 Dátum: 11 jan 14, 21:42:34 » |
|
hatszögüt én ugy értelmezem hogy hatszögletü oszlop nem 6 darab
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rencsacsa
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #998 Dátum: 11 jan 14, 22:20:28 » |
|
Lehet, hogy igazad van!! Sőt... én ebbe így nem gondoltam bele! Ezúton elnézést is kérek!
|
|
|
Naplózva
|
Valahol egyszer... nem aranyból, nem kőből... nem fegyverek által, nem a politika szülte világban... hanem a szívedben... egyszer majd új templom épül... hogy hiszek-e benne? ... a végtelenségig!
|
|
|
|
steelshinobi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #1000 Dátum: 11 jan 21, 11:29:18 » |
|
A mostani részben (195.) is találtam egy bakit. Mivel Shikamaru még genin volt ezért ennek a résznek a Chunin vizsga előtt kell játszódnia. Csak hogy a Chunin vizsga előtt Inonak és Sakurának még hosszú haja volt, mindkettőnek a 2. forduló alatt lett rövidebb a haja, míg ebben a részben már olyan a hajuk, mint Shikamaru Chuniná előléptetése és Sasuke szökése idején. Továbbá Inonak a vizsga előtt az öltözéke is egy kicsit más volt (még viselte azokat a fehér izéket a karján). Nem először rontják el a szereplők kinézetének az adott rész idejéhez való hozzáigazítást, különösen igaz ez Sakurára és Inora.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #1001 Dátum: 11 jan 21, 12:00:03 » |
|
Nem , szerintem ez akkor játszodik , mint a "sima" Naruto-ban a "mivan Kakashi maszkja alatt". Szal azután,hogy Tsunade hokage lett , de azelött , mikor kihirdeti Shikamarut Chuninná.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
miki
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1002 Dátum: 11 jan 21, 13:13:55 » |
|
Nem láttam ott még hibákat Off vége On: Valóban Tenzo a neve de ha jól emlékszek csak egyszer hívták így és az is Kakhasi volt nem?
Igen és az animében Yamato meg is kéri Kakashit, hogy ne hívja így mások előtt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steelshinobi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #1003 Dátum: 11 jan 21, 20:18:43 » |
|
Nem , szerintem ez akkor játszodik , mint a "sima" Naruto-ban a "mivan Kakashi maszkja alatt". Szal azután,hogy Tsunade hokage lett , de azelött , mikor kihirdeti Shikamarut Chuninná. Szerintem mégis inkább a Chunin vizsga előtt játszódik, mert Konoha ostroma után a Joninoknak megállás nélkül küldetéseket kellett végezniük az emberhiány miatt. Ha Sasuke visszahozatalára (ami sokkal fontosabb küldetés volt) csak egy friss chunint és 4 genint (akik szintén nem nevezhetők veteránoknak) tudtak küldeni, akkor majd egy ilyen küldetésre 2 jonint és 6 genint küldenek? Legalábbis a logika ezt diktálja. Szerintem csak a rajzolók nem veszik a fáradtságot megrajzolni Sakurát és Inot hosszú hajjal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #1004 Dátum: 11 jan 22, 09:14:56 » |
|
Hát igen , csak ez azért van ,mert már volt sok zabuza és a chunin vizsga közötti visszaemlékezös rész , mint pl: a szellemes is 3 hete, és a készitök máshova is szeretnek bepakolni ilyen fillereket, de jogos a feltevés steelshinobi a Jouninoknak mást kéne csinálniuk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|