zoltgo
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #960 Dátum: 10 dec 23, 22:14:18 » |
|
A Shippuuden 192-ben Doton Kage bunshin
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #961 Dátum: 10 dec 23, 22:19:26 » |
|
Őő. És ez miért is baki? Kakashi is használt már például Raiton Kage Bunshint Pein ellen...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #962 Dátum: 10 dec 23, 22:29:40 » |
|
Az nem Doton/raiton bunshin-ként lenne helyes? (kage nélkül)
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
zoltgo
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #963 Dátum: 10 dec 24, 00:16:51 » |
|
DeDe Kage nélkül a helyes:D Mert pl: Mizu bunshin,Kage bunshin,Doton bunshin..... és még sorolhatnám
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #964 Dátum: 10 dec 24, 00:19:59 » |
|
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/422/16Bizonyíték nélkül meggondolatlanság okoskodni.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #965 Dátum: 10 dec 24, 00:27:49 » |
|
De akár lehet fordítási hiba is...;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #966 Dátum: 10 dec 24, 00:46:37 » |
|
Ez meg szőrszálhasogatás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #967 Dátum: 10 dec 24, 01:46:49 » |
|
Ezen én is gondolkoztam, de mivel mindenhol Raiton Kage Bunshin a neve, megmaradtam annál, hogy nem baki. :) Mellesleg fordítási hiba hogy lenne? A Raiton Bunshint hogy lehet Raiton Kage Bunshinnak átfordítani?:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #968 Dátum: 10 dec 24, 07:52:43 » |
|
Ez akkor lenne baki, ha a kage bunshin azért lenne kage, mert árnyék típusú, mint a nara jutsuk. De a kage csak a neve, a raiton meg a doton pedig az elkészítésre használt elemi csakrát jelöli. Szal nem baki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #969 Dátum: 10 dec 24, 13:53:37 » |
|
Igen, itt formázatlan tömény chakrából áll alapesetben a bunshin, a doton/raiton kage bunshinnál pedig elemi manipulált chakrából, de továbbra is csak chakrából, míg teszem azt a mizu bunshin ténylegesen chakrából feltöltött vízből áll össze.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #970 Dátum: 10 dec 27, 00:27:34 » |
|
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/522/18Pakurának Shinobi fejpántja van a Sunagakurés helyett. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/522/19Eggyel kevesebb koporsó szerepel az alsó képen. (Aki belémkötne, hogy csak nem látszik a 6. koporsó: A 2 szélén van a 2 legnagyobb koporsó, ahogy emberke is.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 27, 01:04:34 írta Dant-C »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #971 Dátum: 10 dec 27, 00:49:38 » |
|
Ezzel csak egy bibi van azon a képen amit belinkeltél nincs is rajta Pakura. A második lehet, hogy igazad van, de balról a harmadik fickó az a szakállas magasabbnak látszik, mint a balról a második fickó (valószínűleg Suigetsu testvére) így viszont már a koporsója is kisebb és akkor azt már Zabuza minden gond nélkül takarhatja. Sőt a jobb felső panelen látszik is, hogy az a koporsó kisebb, mint a másik szóval szerintem ez a rejtély megoldva.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #972 Dátum: 10 dec 27, 01:04:01 » |
|
Hopsz, jogos. Javítottam a linket. Köszi.
Azért a 2.-at te sem gondolhattad komolyan.^^ Tisztán kivehető laikus szemmel is, hogy Zabuza mögött semmiképpen sem férne el még egy koporsó. Főleg, hogy teljesen jól kivehető a másik 2 szélső koporsó is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #973 Dátum: 10 dec 27, 01:14:13 » |
|
Elsőre nekem úgy tünt ,hogy az a fekete szakállas pali a második ,de jobban megnézve csak előrébb áll és vlaóban ő a harmadik.Meg azért nekem nem tűnik annyira alacsonynak az a pali ,hogy olyan kis koporsót kapjon ,amit Zabuza eltudna takarni. Szerintem is lemaradt egy ,ennyi baj legyen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #974 Dátum: 10 dec 27, 01:18:48 » |
|
Nos én is javítok. Most, hogy még jobban megnéztem inkább olyan mintha a jobb szélső colos fickó takarná ki a jobbról második picurét ez már sokkal valószínűbb, sőt a colos srác bal keze alatt látszik is a dupla réteg fa ami valószínűleg a másik koporsó oldala. A fejpánt, hát... nem tudom az elég gyanús, de igazából ami ezen az ultra HD képen látszik... mindenesetre lehet benne valami.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|