Chakra
|
|
« Válasz #945 Dátum: 10 nov 06, 11:49:25 » |
|
Hibás a leafninjás link. Javítsd. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Kageko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #946 Dátum: 10 nov 06, 13:52:04 » |
|
Ohh köszi h. szóltál. Kijavítottam ugyanúgy hibás volt nem tom mért... ezé beraktam egy másikat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #947 Dátum: 10 nov 07, 23:31:21 » |
|
Sikerült meggyőzni egyenlőre bár fura hogy van Köd országa is... Szerintem nekem van igazam, de a tények titeket igazolnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #950 Dátum: 10 dec 03, 21:16:53 » |
|
Már mindegyik fel lett vetve.^^ Sőt, mellettük még számtalan más fejpánt baki.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #951 Dátum: 10 dec 03, 21:20:45 » |
|
Mért pont a fejpántokkal van a legtöbb baki ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #952 Dátum: 10 dec 03, 21:31:38 » |
|
Nem konkrétan a fejpántokkal van a legtöbb baki. Hanem összefoglalva, a dizájn elemekkel, értsd ruhadarabok, tárgyak, szimbólumok. A fejpántokkal mindössze annyi a probléma, hogy kategóriákba vannak sorolva, értelem szerűen a rajtuk látható minták alapján. Melyeknek épp az egyszerűségükben rejlik a bonyolultságuk. Több száz, ezer fejpánt rajzolása után már valószínűleg Kishi is oly reflex szerűen biggyeszti oda a szimbólumokat, hogy csak nehezen, vagy egyáltalán nem tűnik fel neki, hogy gixer van az adott képen. Ez a szokás hatalma.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
steelshinobi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #953 Dátum: 10 dec 03, 21:53:48 » |
|
Lehet, hogy volt már de a Shippuuden 170-171. (a 4. Hokage öröksége filler) epizódjainál (ami a Chunin vizsga harmadik fordulója előtti napon játszódik) Chojinak nem a kórházban kellene feküdnie a gyomorrontása miatt? A mangába és a sima Narutoba úgy volt, hogy Choji a Neji vs Naruto után érkezik meg a stadionba, Ino meg is kérdezi, hogy nem a kórházban kellene lennie, amire Choji azt válaszolja, hogy már rendbe jött a hasa és ezért kiengedték. A másik pedig ugyanezekben a részekben Ino haja. A harmadik fordulós küzdelmek alatt az a nem tudom micsoda volt a levágott lófarka végén, míg ebben a két részben már nőtt valamennyit a lófarka és nem volt rajta az az izé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #954 Dátum: 10 dec 11, 17:49:41 » |
|
a legújabb mangában van egy baki! Kabuto bevérezi az arcát amikor megvágja a csávót és utána eltűnik az arcáról a vér, majd megint ott van, aztán megint eltűnik... http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/520/17
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #955 Dátum: 10 dec 17, 08:14:08 » |
|
Baki:http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/521/5 itt van szemüvege http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/521/6 itt már nincs
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #956 Dátum: 10 dec 17, 16:30:11 » |
|
Kabuto olyan erővel ugrott fel, amit már a szemüveg tehetetlensége nem bírt ki, így leesett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #957 Dátum: 10 dec 17, 16:49:30 » |
|
Mire legközelebb előkerült, meg elővarázsolt egy másikat a köpenyege alól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor-san
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #958 Dátum: 10 dec 17, 20:04:41 » |
|
Nekem az tűnt fel, hogy amikor Ino apja azt a genjutsut használja az odafutó csövek száma változik. Láttam már 15-öt és 13-at is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #959 Dátum: 10 dec 19, 00:26:18 » |
|
Ez nemtudom pontosan mekkora baki , de ha valaki figyelt akkor a shippuden 191. részében Sakura 17:07 -nél elég komolyan bebandzsít !!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|