Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #915 Dátum: 10 aug 30, 16:38:14 » |
|
sry az offért, Tsunade válaszom itt leled
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #916 Dátum: 10 aug 30, 17:07:50 » |
|
STM:
Igazából ez sem baki, mivel a Kusanagi no Tsurugi eredetileg kétélű kard. Csak Kishimoto M. sensei a mangában katanának rajzolta. Vagyis ez csak "eltérés" és nem baki. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 30, 17:09:16 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #917 Dátum: 10 aug 30, 17:38:58 » |
|
Nem is ettől baki, hanem hogy van ahol katanának, egy élű kardnak ábrázolják, konkrétan a négyfarkú kyuubi Naruto vs. Orochimarunál. Ami, ha náluk kétélű kard a kusanagi, baki.. habár.. így visszanézve, elmegy az ott kétélű kardnak is... öhhmm.. rosszul emlékeztem? Jó, akkor ezt benéztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #918 Dátum: 10 szep 02, 15:44:51 » |
|
Naruto manga 508/8/utolsó kép: Itachi homlokvédője nincs áthúzva.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 02, 16:44:52 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #919 Dátum: 10 szep 03, 17:29:11 » |
|
Höh, tényleg! És ebben az a durva, hogy még meg is jegyeztem, hogy milyen tiszta a homlokvédője.xD
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
TheSky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
T h e S k y
|
|
« Válasz #920 Dátum: 10 szep 03, 18:43:19 » |
|
Srácok, lehet velem van a baj, de én az 8. oldalon nem látom itachi homlokvédőjét, de a 10. oldalon már igen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #921 Dátum: 10 szep 03, 22:05:16 » |
|
Akkor még nem volt fent mangaolvasón, csak az állománynév alapján írtam. De ha így világosabb, akkor itt: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/508/10
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheSky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
T h e S k y
|
|
« Válasz #922 Dátum: 10 szep 04, 10:23:54 » |
|
Ja akkor értem: ) DE akkor is ez egy elég nagy baki xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LINK95
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #923 Dátum: 10 szep 10, 21:45:29 » |
|
A mostan fejezetben mikor yahiko áll a nem tom min akkor a köpenyén ott a vörös felhő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomix
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #924 Dátum: 10 szep 10, 21:55:59 » |
|
valóban, 2 oldallal később viszont már nincs ott
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #925 Dátum: 10 szep 12, 18:47:45 » |
|
Nha és az baki mikor narutó kakuzu ellllen harcolt, és használta a kage bunshinokat 3 jelent meg akkor, később mikor használta a rasen shuriken, akkor előtte csinált a tajuu kage bunshint(tömeges árnyék klónok) nha akkor is csak 3 -at idézett meg.Akkor hogy is van ez?
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
pitta13
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #926 Dátum: 10 szep 12, 20:17:28 » |
|
sztem azt, hogy "tajuu" csak Naruto rakta oda és attól függ mennyi lesz, hogy Naruto mennyi chakrát fordít a technikára, vagy hány klónt akar.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #927 Dátum: 10 szep 12, 20:19:58 » |
|
Elvileg már két klón is tajuu kagebunshin... ahogy tudjuk a tajuu többszöröst jelent (nem 100%, de az angol alapján...) Szerintem nem hiba.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Ryuuzaki Lawliet
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #928 Dátum: 10 szep 14, 15:41:02 » |
|
Lehet a szemem rossz de a Naruto Shippuuden 78-79.részben amikor Hidannak levágja Asuma a fejét, majd Kakuzu felveszi, és megtámadja Asumát. Hova lett Hidan feje a kezéből? De látni is hogy nincs semmi a kezében... még else dobta xD Majd miután felemelte Hidan testét ráteszi újra a kezében van. Pedig felse vette... Na szijasztok!
|
|
|
Naplózva
|
"The Art is, BANG!! ~un~"
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #929 Dátum: 10 szep 14, 17:57:09 » |
|
Esetleg pár screenshotot is betehetnél azok számára, akik nem akarják előkeresni a videót:PXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
|