Dani
|
|
« Válasz #885 Dátum: 10 júl 22, 23:19:56 » |
|
Igen, minden megjelenésekor más neki. Hát milyen monoton lenne már a feje, ha mindig ugyanazt a sminket tolná fel?xD Sz'al ez nem baki.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #886 Dátum: 10 júl 22, 23:25:26 » |
|
az igaz, de azt mondom, hogy amikor nézi gaarát, az egyik jelenetben akkor más. és mikor megint mutatja az arcát akkor meint más. szóval volt rá idő hogy sminkelje magát miközben majdnem megölték a tesóját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #887 Dátum: 10 júl 23, 00:20:52 » |
|
én eddig csak egy bakit találtam: az hogy kankuro-nak mindig másmilyen minta van az arcán az animében. pl.: amikor dei és gaara harcolnak, és egyszer ilyen egyszer olyan minta van az arcán. (shippuuden eleje)
Jiraya és Sarutobi Hiruzen is változtatgatta.Jiraya egyszer a szemünk láttára is(Sennin mode)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hali
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #888 Dátum: 10 aug 07, 17:06:22 » |
|
Hát,nemtudom h baki-e,de amikor sasuke megmenti karin-t egy chuunin vizsgán, legalábbis asszem,mert akkor csak épp belekukkantottam a mangába,akkor miért van rajta konohás homlokvédő?:o http://naruto.wikia.com/wiki/File:Sasuke_personality_change.png
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #889 Dátum: 10 aug 07, 17:24:23 » |
|
Miért ne lenne rajta?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hali
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #890 Dátum: 10 aug 07, 19:16:06 » |
|
Mivel ez már akkor játszódott amikor elhagyta Konohát, nem ?:o
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 07, 19:17:15 írta hali »
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #891 Dátum: 10 aug 07, 19:48:33 » |
|
Te magad mondtad ,hogy a Chuunin viszga alatt ,akkor megis hogy jatszodhatott volna azutan ,hogy elhagyta Konohat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hali
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #892 Dátum: 10 aug 07, 20:05:18 » |
|
Azon chuunin vizsgán ottvolt karin? És amugyis,én úgy tudom h Sasuke csak az utánna következő fordulóban tanulta meg a Shishi Rendan-t.Ugyanis a mangába ha jól emlékszem azzal mentette meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #893 Dátum: 10 aug 07, 20:06:58 » |
|
Nem. Akkor már tudhatta mert Lee-től leste el, vele pedig korábban harcolt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #894 Dátum: 10 aug 07, 20:12:06 » |
|
Ha jobban megnézed, akkor ott még Karin kiscsaj: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/482/11 ^^ Vagyis ez lehet pont akkor volt, amikor Sasuke elment vízért (a visszaemlékezésben ott van az a vizesedén a kezében), Naruto meg Sakura pedig bele akartak kukkantani a tekercsbe, de Kabuto megállította őket. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
hali
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #895 Dátum: 10 aug 07, 20:23:15 » |
|
Igen,ahogy látom a wikián,Karin a konohai chuunin vizsgán volt.:o Csak a shishi rendanon lepődtem meg egy kicsit... Na mind1,legalább újraéledt egy kicsit a topic.:DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Danzeh
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #896 Dátum: 10 aug 19, 19:55:40 » |
|
Másik topikba már beraktam a képet, de ide is berakom: Az egyik konohai csávó a mostani anime részben a levegőben ül:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #897 Dátum: 10 aug 20, 13:15:56 » |
|
Nem tudom, hogy volt e már, de én mindig azon csodálkozok, hogy amikor Tsunade olyan hatalmasakat rúg a földbe, akkor nem törik le a cipősarka.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #898 Dátum: 10 aug 20, 13:27:34 » |
|
Jaja, igaz, de Tsunade a chakráját használja. Vagy az is lehet hogy nagyon masszív és strapabíró a cipője
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 20, 13:34:48 írta Hellus-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #899 Dátum: 10 aug 20, 13:27:58 » |
|
Nem tudom, hogy volt e már, de én mindig azon csodálkozok, hogy amikor Tsunade olyan hatalmasakat rúg a földbe, akkor nem törik le a cipősarka. Végülis mint Tsunade nagyi, mint Sakura és az orvosi ninják nem fizikai erővel ütnek akkorákat. Hanem a csakrájukat a kezükbe pontosítják, majd ütés pillanatában engedik ki. Az előttem szóló linkelt videójában 1 baki sincs... csupán grafikai hibák. Belekötés az élő fába a köbön...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 20, 13:31:25 írta Stance »
|
Naplózva
|
|
|
|
|