Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #765 Dátum: 10 feb 07, 19:37:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #766 Dátum: 10 feb 07, 19:42:52 » |
|
Ez mégis mi?! Honnan van ez?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #767 Dátum: 10 feb 07, 19:59:07 » |
|
Azt hiszem ez a rész még a halál erdejében volt, a Chunin vizsga első részében. Már ott is szemet szúrt pár embernek az érdekes nyakkörzés, de így képen igazán szép látvány. Na igen, ez már baki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #768 Dátum: 10 feb 07, 20:55:07 » |
|
Ez mégis mi?! Honnan van ez? A neten keresgéltem narutos háttér képeket meg játékokat, ott botlottam bele ebbe a képbe, gondoltam ezt muszáj beszúrni valahova
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #769 Dátum: 10 feb 07, 21:44:01 » |
|
Ez klasszikus ez a kép. Bár ez a képkockán kívül még volt pár érdekes az első Orochimaru vs Sasuke harcban. A Naruto vs Sasukét nem is említve..xD Kedvenceim: http://kephost.hu/image-ED9E_4B6F25D4.jpg
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Trixy235
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #770 Dátum: 10 feb 09, 13:27:24 » |
|
nem tudom volt-e már ha volt bocsi én azt fedeztem fel hogy shippudenbe mikor Gai csapat harcol Kisame -vel (lényegtelen h nem az igazival) akkor Kisame elárasztja azt a völgyet vízzel. És Gai csapatának minden tagja tud a vizen állni! Gai nem tudom hogy tud-e de Lee biztosan nem tud semmi nin vagy gen jutsut akkor hogy tudott a vízen állni?! és emlékszem hogy volt egy epizód nem tudom hanyas a sima naruto végén vhol amikor Lee és Sakura a vízbe esett és Lee nem tudott megállni a vizen, Sakura húzta ki a partra. Ha elnéztem akk sorry. Gai: http://img.youtube.com/vi/rjwnSM1euVc/0.jpgGai & Lee: http://kep.ivpicture.hu/302836.jpghttp://kep.ivpicture.hu/302837.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #771 Dátum: 10 feb 09, 13:45:29 » |
|
lee tud chakrát irányítani. ezt sasuke is megjegyezte még a chuunin vizsga napján, amikor megállította a rúgását. ezen felül chakrát szabadít fel a kapuk nyitogatásakor is, és valószínűleg chakrával tud olyan gyorsan futni/ütni/mindent csinálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Trixy235
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #772 Dátum: 10 feb 09, 14:45:59 » |
|
akkor most az a baki hogy a vízen állt vagy az amikor beleesett? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #773 Dátum: 10 feb 09, 14:56:01 » |
|
Szerintem nincs itt semmi baki, csupán arról van szó, hogy a két dolog között el telt idő alatt Lee képes volt a chakra irányítását tovább fejlesztenie, és így megállnia a vízen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Trixy235
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #774 Dátum: 10 feb 09, 15:52:03 » |
|
aham ok akk csak én voltam hülye sorry, please forgive me ˘.˘
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #775 Dátum: 10 feb 22, 12:14:53 » |
|
Amiben Lee beleesett a vízbe az Filler volt. Filler does not count! Lee tudja irányítani a Chakráját, csak egyszerűen Béna ninjutsuban. Mégcsak nem is az van, hogy nem képes rá, egyszerűen Béna benne és nem használja.
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
|
« Válasz #776 Dátum: 10 feb 22, 13:30:28 » |
|
Ezt most vágtam ki,ez tulajdonképpen nem baki,csak ilyen furcsa,hogy Sasukénak olyan disznó feje van http://kepfeltoltes.hu/100222/985082018bscap0000_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\" Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #777 Dátum: 10 feb 22, 21:18:43 » |
|
Én most gondolkodtam azon h ugye Sai tigrisei most elfolytak az esőben ( tinta miatt) de volt egy rész amiben egy tinta hallal üzent Kakashinak asszem, a VÍZBEN és ott nem folyt el ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #778 Dátum: 10 feb 23, 00:28:16 » |
|
Erre mit mondjak? Fillerek... De lehet, hogy az speciális, vízálló tintából volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #779 Dátum: 10 feb 23, 08:11:47 » |
|
Ha jól tudom nem sima eső volt, hanem olyan ami kiszívja a chakrát a jutsuk-ból, tehát a chakra tintából a chakrát kiszívta. sima eső nem árt neki sztem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|