Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #750 Dátum: 09 nov 23, 14:30:34 » |
|
Hmmm lehet hogy az nem szikra akar lenni hanem láng... bár így se teljesen normális de még mindig hihetőbb hogy lángra kapott a nagy súrlódástól
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #751 Dátum: 09 nov 26, 21:10:52 » |
|
Emlékeim szerint még a part 01 98. részében Shizune Dango-val kínálja Tsunadét. Tsunade azt válaszolja "Shizune, tudod hogy nem szeretem az édességeket." A filler 152. részben pedig Anko lenyúlja Tsunade dangoját, aki totál ideges lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #752 Dátum: 09 nov 27, 18:31:41 » |
|
Akkor Anko nyilván félreértette azt, amit Tsunade mondott Egyébként azt a részt nagyon csíptem! Főleg, hogy kidobta a széket s az Izumo fejére esett. Mind a ketten kaptak egy alma nagyságú púpot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #753 Dátum: 09 nov 28, 17:11:04 » |
|
Ez nem tom mennyire számíz bakikinak vagy csak érdekesség vagy akármi más de a Sasori vs Sakura harcban amikor már a Chiyo 10 bábbal megy résznél pontosan 26. rész 13:29. nél az egyik bábúnak ameiknek bazi nagy orrkarikája van egy az egyben sharingan-ja van piros szem 3 pontal vicces ha Sasori legyőzött egy Uchiha-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Brock Lee
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #754 Dátum: 09 nov 30, 16:30:41 » |
|
Hát az mondjuk valószínűleg tényleg baki De am nem elképzelhetetlen, hogy Sasori legyőzött valamikor a múltban egy Uchiha-t. Nem minden Uchiha egyformán erős, és ha Sandaime Kazekage-t letudta győzni, akkor egy kevésbé erős Uchiha nem jelenthet kihívást Sasori-nak. Na a múltkori ujjharapós idézés valóságra vonatkoztatása után, itt egy újabb fejezet tőlem: Ahogy Itachi a tsukuyomi-ban kiszedi Sasuke szemét az a valóságban nem éppen kivitelezhető. Persze ígyis biztosan kivehető, de akkor nem hiszem, hogy úgy egyben maradt volna. Inkább ha a szem két oldalánál nyúlna bele, úgy könnyebben kijönne. Bocsi az erős gyomrot igénylő mondatokért Ez csak vélemény, nem tény, mivel nem vagyok boncnok (vagy nemtom ez minek a hatásköre )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #755 Dátum: 09 nov 30, 16:38:08 » |
|
Lehet, hoyg Itachi nem ért az anatómiához, és bebakizta a genjutsut. De szép hosszúak az akatsukisok körmei, úgyhoyg végülis ott is betud nyúlni..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 30, 16:39:10 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hubsika-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The Art is a BANG!!!
|
|
« Válasz #756 Dátum: 09 nov 30, 19:32:32 » |
|
Itachi igaz nem boncnok, de az ANBUknak kötelező az anatómia, hogy tudják hol kell átszúrni az ellent.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #757 Dátum: 09 nov 30, 19:40:30 » |
|
nah utána néztem, még video is volt és meg lehet csinálni .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #758 Dátum: 09 nov 30, 19:55:24 » |
|
o.O Majd PMben be tudnád linkelni a videót? Lehet videónézés közbe jön egy kilencfarkú is, de erre kíváncsi vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
Hubsika-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The Art is a BANG!!!
|
|
« Válasz #759 Dátum: 09 dec 12, 10:38:48 » |
|
A shippuden 139. részében 18:49nél amikor sasuke sharinganja átvált az ms-ből normálisra, csak 3 pont van, de alattuk nincs ott az a karika.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #760 Dátum: 09 dec 12, 11:03:02 » |
|
A karika sokszor elmarad, a mangában is. Ez nem baki, egyszerűen hol rárajzolják a sharinganra, hol nem, és Sasukéjén többnyire Kishi' sem teszi meg. EZer logikusnak tünő magyarázat akad arra is, hogyan lehetséges ez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #761 Dátum: 10 jan 08, 18:16:04 » |
|
Az utolsó részben két baki is van. Egyszer mikor mondják, hogy 3 bijuu van hátra japánul is ezt mondja szal nem az angolok hibáztak. A mangában 2 bijuu van hátra mert a többit már elfogták. A másik mikor Tsukoyomit használ Sasuke... mutatják oldalról mikor épp kínozza az alanyt és nincs ms a szemében. Pedig mikor valakit a Tsukoyomi hatása alatt tartanak a szemében végig msnek kell lennie...
-----szerkeszt----
Oozaru meg előzött de szeritem ez baki nem filler lesz:D:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 08, 18:19:56 írta Hiei »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #762 Dátum: 10 jan 21, 10:04:44 » |
|
Sajnos már kiderült, hogy filler lesz =( Amúgy az bakinak számít, hogy a múlt heti részben nem mutatták Kirabi beszélgetését Hachival? Mert a mangában asszem akkor is beszélgettek, mikor felvette a Bijuu alakját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #763 Dátum: 10 jan 22, 23:53:27 » |
|
A shippuden 139. részében 18:49nél amikor sasuke sharinganja átvált az ms-ből normálisra, csak 3 pont van, de alattuk nincs ott az a karika.
A Karika díszítő elem. A Pupilla helyét mutatja. A karika nem része a Sharingannak, legtöbbször csak Animációs gif képekben használják segéd eszköznek. Régen én is rárajzoltam, de mostmár elhagyom vagy csak halványan odasatírozom.
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #764 Dátum: 10 jan 23, 11:55:26 » |
|
De a része. Sokszor rá is rajzolja Kishi, és az sem véletlen, hogy a Juubinak három is volt belőle. Csak bizonyos karaktereknél, vagy bizonyos körülmények közt nem rajzolják fel. Egyesek szerint az erősebb, fejlettebb sharinganokról hiányzik, de Itachinak is volt néha. Talán a fényviszonyokhoz van köze. Mindenestre, ha nem is a multipupilla-rendszer része, de a sharinganhoz tartozik, egy sötétebb sáv az íriszen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|