jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
Szászke-kun fan :D
|
|
« Válasz #420 Dátum: 08 aug 20, 13:24:36 » |
|
ha jól emlékszem a sima narutoban a derekán hordta.. de a shippura nem emlékszem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #421 Dátum: 08 aug 22, 08:27:02 » |
|
Egyszerű: Mert a Shippuudenben nincsen rajta. Bár nemtom mért xD http://www.videoplayer.hu/photos/show/84411 <--itt vannak Inos képek is, de no fejpánt! De az nem baki hogy még a rendes NArutoba, a chuunnin vizsga 3.előzetesében, Szászke már rég a kórházban feküdt mikor Lee vs. Gaara küzdelem volt, és a harmadik vizsgán Kakashi aztmondja Gai-nak hogy Szászke látta Lee mozdulatait a Sharingannal, és ezért le tudta másolni őket. De hogy ha ott se volt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #422 Dátum: 08 aug 22, 08:40:22 » |
|
Hát erre egyszerű a válasz,azért mert még a vizsga első szakasza előtt Lee kihívta Sasukét és ott izította a sharingant rendesen Sasuke,csak akkor még nem volt fizikuma lemásolni viszont az edzés után amit Kakashival csinált már képes volt használni amit Leetől látott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #423 Dátum: 08 aug 23, 16:51:58 » |
|
Nekem most pár nap alatt az jutott az eszembe h mikor Naruto és Sasuke harcolt akkor nem értem h Sasuke h vagy hol tanult meg vízenjárni. Nem tom h ez baki-e, de azért leírom.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #424 Dátum: 08 aug 23, 17:03:10 » |
|
Neki nem voltak olyan gondjai mint Narutónak, és az 1 hónap alatt Kakashi kizárt, hogy csak taijutsut mag chidorit tanított volna. Főleg mivel a chidorihoz Sasukének el kellett sajátítania a villám elemet, más szóval bőven volt ideje elsajátítani.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Develoop
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #425 Dátum: 08 okt 24, 10:46:51 » |
|
Én azt vettem észre hogy a mangában kb 400. oldal körül van hogy madara elmondja sasukének hogy Itachi nem volt képes megölni őtt mert hozzá kötődött a legjobban akkor mért egy másik haverja kinyirásával szerezte meg a mangeyku sharingant ha sasukét még ki se volt képes nyirni a "legjobb" haverját meg igen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #426 Dátum: 08 okt 24, 23:26:57 » |
|
Ööö... Sasuke az öccse, a vértestvére, akit mint megtudtuk, még a szüleinél is sokkal jobban szeretett. És egy másik baki, ami az ideiglenes fórumon már volt, de gondoltam ide is beírom. Ja, és... Spoiler veszély! Naruto manga 420/8: Pein homlokvégőjén Konohás levél szimbólum van: http://kepfeltoltes.hu/081025/pein_konoha_jel_www.kepfeltoltes.hu_.jpg (RAW)
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #427 Dátum: 08 okt 25, 13:25:56 » |
|
LOL...és átsincs húzva X"D Biztos unta és lecserélte...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #428 Dátum: 08 okt 25, 20:41:20 » |
|
Tényleg.. És mi van, ha nem baki? Még kiderülhet pár eltitkolt dolog Konoha múltjából...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #429 Dátum: 08 okt 25, 20:44:31 » |
|
xD noh arra azért kíváncsi lennék xD bár xD még ki is lehet magyarázni mindenféle hülyeséggel pl. tegyük fel mivan ha peinnek megtetszett a konohás fejvédő éskiakarta próbálni hogy fest benne de ez csak véletlen baki tuti xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #430 Dátum: 08 okt 25, 21:51:34 » |
|
Azta de durva.Ennyire unalmas a rajzolás vagy mi?Vagy rossz nap volt vagy mi?Hülye feltételek de azért durva.
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #431 Dátum: 08 okt 28, 12:36:26 » |
|
Mi si csak lestünk G-samával, hogy mit keres ott konohai jel? De lehet, hogy ennek még lesz jelentősége. Lehet, hogy Pein képes változtatni a fejpántján lévő jeleket?
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #432 Dátum: 08 okt 28, 12:38:58 » |
|
Vagy valamilyen szinten azonosul az ellenféllel és ez magában foglalja a külső bizonyos arányú felvételét is...?
De az is lehetséges, hogy ez egy sima baki ls Kishimoto-sensei meg röhög azokon amiket írjunk... ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Fox
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #433 Dátum: 08 okt 28, 13:32:38 » |
|
vagy megtévesztés a konohaiaknak (a ruha meg csak divatos azokkal a felhőkkel), hogy azt higyjék ő is falusi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 28, 14:40:17 írta Fox »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #434 Dátum: 08 okt 28, 13:35:21 » |
|
Ez szerintem egy egyszerű baki. NEm hiszem hogy lenne ideje harc köbe cserélgetni a fejpántját. ŐK is emberek. Lehet belekeveredtek már a rajzolásba és elrajzolták
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|