spet95
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 07 júl 17, 10:46:24 » |
|
Pfû, ne kérdezzétek hanyadik rész volt (95 és 96 között), amikor Orochimaru Tsunade és Jiraiya küzd egymással, akkor Jiraiya Gamabuntát idézi a saját békája helyett , pedig elvileg neki nem sikerült vele elfogadtatni magát, csak Yondaimének és Narutonak. pech. Ha rosszultudom akkor javítsatok ki :-[ ___________________________________ Moderátor:
Ebbe a témába az animében és mangában fellelhető logikai és rajzolási bakik és hibák jöhetnek.
Megjegyzés: 1.) Az anime helyenként pocsék és felületes rajzolása nem baki, egyszerűen trehány munka. Azokat ne írjátok be, mert törölve lesznek. 2.) Természetesen a szőrszálhasogatás is kerülendő. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 30, 16:14:07 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 07 júl 17, 11:16:18 » |
|
Gamabunta Jiraiya békája^^ tehát ez nem baki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #2 Dátum: 07 júl 17, 21:18:15 » |
|
Szinkronos baki: Kurenai-nak először pasi hangja volt > (a jetixes változatban).
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #3 Dátum: 07 júl 17, 21:22:51 » |
|
Jiraiya megidézheti az összes békát: Gamabunta, Gamakichi, stb... Mivel azzal a "fajjal" kötött szerződést. Úgy ahogy Kakashi a kutyákkal :gaara10:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 07 júl 18, 07:52:58 » |
|
Sztem az is baki h amikor Naruto visszaemlékszik nem jáccik vele senki ám amikor Chouji visszaemlékszik akkor Shika Naruto és Chouji jáccanak szal akkor most ez is egy baki ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #5 Dátum: 07 júl 18, 18:25:03 » |
|
Izé... Naruto visszaemlékezései főleg arra kívánnak rámutatni, hogy a felnőttek utálták és hátat fordítottak neki. És mivel a felnőttek nem kedvelték túlságosan, ez valamennyire "átragadt" a gyerekeikre is. Persze ez nem jelenti azt, hogy Narutónak nem volt kivel lógnia
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6 Dátum: 07 júl 18, 20:20:57 » |
|
Nos...Naruto vs Sasuke harc végén...Sasuke vért köp, ekkor még Naruto fejpántja kék...majd Naruto fölé hajol, ekkor már Naruto fejpántja fekete...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #7 Dátum: 07 júl 18, 20:26:52 » |
|
Ismerős... A színes manga képeken Sakura fejpántja hol zöld, hol kék, hol piros. Most akkor melyik
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8 Dátum: 07 júl 18, 20:29:49 » |
|
Télleg...animeből arra én is emlékszem, hogy hol piros, hol kék...mindegy
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 07 júl 19, 18:09:03 » |
|
IGen mert pl. az anime elején kék és utána zöld én se értem ,meg pl az mért van h más orszságokban pl. a homok Faluban ott fekete a GeninPánt szal ez is egy baki???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #10 Dátum: 07 júl 20, 10:34:35 » |
|
nem hiszem... más ország, más szokások... (gondolom :-X )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #11 Dátum: 07 júl 20, 11:26:56 » |
|
Hm. Nem tudom mennyire baki, az is lehet hogy én halucinálok, de mintha az új shippuuden animeben Karasunak hat karja lenne, pedig neki "csak" négy van
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Karasu
|
|
« Válasz #12 Dátum: 07 júl 20, 17:17:56 » |
|
A shippu 8. részében úgy láttam, Karasunak két pár keze van... a harmadik pár már a lába.
|
|
|
Naplózva
|
愛してる acid "Think different... just like everyone else."
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #13 Dátum: 07 júl 20, 17:32:09 » |
|
Van róla egy képem de nem tudom hogy kell beszúrni...... :-X Tisztán látszik hogy hat karja van... Olyan mint egy pók Kuroarinak van hat karja nem? tudom hogy általában pont ez érdekli legjobban a fanokat, de engem idegesít....... :-X
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
spet95
Gennin
Nem elérhető