papama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #30 Dátum: 11 feb 08, 06:47:11 » |
|
Igen nekem is ők a kedvenceim. Csak én hozzá tenném Cellt is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 02, 12:04:34 írta papama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Darklight
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #31 Dátum: 11 máj 04, 12:19:02 » |
|
leginkább Cell, de természetesen a főhős sem maradhat ki, tehát Son Goku, és a kőszívű Vegeta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
|
« Válasz #32 Dátum: 11 máj 04, 12:28:17 » |
|
Nekem természetesen Goku a kedvencem De a kedvenceim közé tartozik még Gohan, Vegeta, Vegetto, Piccolo... heh, és Mr. Satan Nélküle sokkal sivárabb lenne a DBZ
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
Infy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #33 Dátum: 11 máj 04, 12:30:27 » |
|
Vegeta, Goku, Piccolo, Super Buu, Kid Buu, Vegetto, Gotenks, Gogeta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
papama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #34 Dátum: 11 máj 04, 12:37:03 » |
|
A témám beindult. Örülök neki. Én egyedül Chi-Chit (Vagy ahogy kell írni ) Hisz ő egy boszorka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gorou
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Essential Walla
|
|
« Válasz #35 Dátum: 11 máj 04, 20:47:01 » |
|
El se hiszem hogy eddig senki se írta Mr. Satan barátunkat. Egyik kedvenc fikcionális karakterem a Dragon Ball-ban. Már csak a példátlan humora miatt is. A Cell elleni harc során is nagyot alakított specifikus hasfájás szindróma alakításával. Ezenkívül még a a GT-ben is kapott, már-már nem sok szerepet, de amikor megláttam megbabonázott. Ezek közül még a GT, Buu elleni harc során is jól szerepelt és úgyszint a Z-ben a a harci bajnokságon. De Mr. Satanon kívül persze ott van még : Goku, Vegeta, Krillin, Master Roshi, Piccolo, Bulma, és persze Brolly
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #36 Dátum: 11 máj 08, 17:02:01 » |
|
Gohan , Vegita, Goku és Bardock a kedvenceim.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
|
|
« Válasz #37 Dátum: 11 máj 10, 00:08:08 » |
|
Nekem a kedvencem Gohan, amiért olyan durván bezúzta Cell-t és a Super Buu-t is Nagyon tetszettek a fejlődés menetei, meg ahogyan edzett.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Darklight
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #38 Dátum: 11 máj 18, 17:49:21 » |
|
Én mindegyiket bejelölném, mindegyiket szeretem, de végül Cell-re esett a választás D:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
|
|
« Válasz #39 Dátum: 11 máj 19, 00:06:48 » |
|
Cell?? Hogy hogy? Nem mintha bajom lenne vele
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #40 Dátum: 11 máj 20, 10:28:26 » |
|
Nekem Freeza a kedvencem,de csakis azért,mert mikor visszajött MechaFreezaként milyen keménynek hitte magát.É,hogy beijedt a sárga hajtól,amikot Trunks átváltozott Saiyanná. xD Utána 1 csapás
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
samdav
|
|
« Válasz #41 Dátum: 11 máj 20, 15:59:09 » |
|
Mondjuk sztem Cell volt az egyetlen igazi ellenfél, mert nem csak, hogy furfangos és okos volt, hanem még erős is. Jó jó, ott volt Buu, de az tök hülye volt már a végén... Frieza, hááát ő meg a sárga haj fóbiás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #42 Dátum: 11 máj 31, 18:23:24 » |
|
Broly,Freeza,Kid Buu,Goku a kedvenceim
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
median
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #43 Dátum: 11 jún 01, 20:38:17 » |
|
Nekem Gohan tetszik legjobban de csak amíg kölyök, mármint nem a frieza-sagás kölyök hanem a cell-sagás kölyök:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
median
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #44 Dátum: 11 jún 02, 20:03:32 » |
|
El se hiszem hogy eddig senki se írta Mr. Satan barátunkat. Egyik kedvenc fikcionális karakterem a Dragon Ball-ban. Már csak a példátlan humora miatt is. A Cell elleni harc során is nagyot alakított specifikus hasfájás szindróma alakításával. Ezenkívül még a a GT-ben is kapott, már-már nem sok szerepet, de amikor megláttam megbabonázott. Ezek közül még a GT, Buu elleni harc során is jól szerepelt és úgyszint a Z-ben a a harci bajnokságon. De Mr. Satanon kívül persze ott van még : Goku, Vegeta, Krillin, Master Roshi, Piccolo, Bulma, és persze Brolly már írták előtted méghozzá beatreex:) amúgy nekem gohan a kedvencem:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|