24 nov 30, 22:30:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 548 549 [550] 551 552 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 749133 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
-Dante-
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #8235 Dátum: 13 júl 07, 18:56:56 »

Nos ha minden igaz én lettem a 3. Laci és Verbatimo után... Gondolkozik Mint említettem ezen a héten nem voltma net közelben de közben kiderült h mobilrol is elfogadhatoan lehet művelni ezt a tevékenységet Nevet az energyket mindig elköltöttem meg megvettem mindent amit kellett csak máig kellett várni h hazaérjek mert az abokat nem lehetett mobilon betenni a kariknak és most h megjöttem, mindent betettem, aztán lefuttattam egy bashert, ami laza 15%-ot mutatott ki nekem ikszdé Hát mondom akkor mire várok elkezdem a csatát az első genin bebukja a 2. csapását de azért végignéztem a fightot és még így is lazán meglett... így nézve lehet meglehetett volna a győzelem, de ezt már sose tudom meg... Lesütöttszemek
gz azért a többieknek Figyelmeztetés
elalélok!! az event sikeres lezárása okozta mámorban  folytattam amain teamel a vadászatot és ELSŐRE kiesett a Masamune!! Sheftel Mostmár tényleg semmi sem tart vissza, hogy menjek forbiddenre Súlyzózik
sajnos be bugolt a game és naruto FNG-t adott a mainnek ahelyett amit megszerztem, de erről azt írták a fórumban h nyugodtan reseteljen ilyenkor az ember majd azt kapja amit megszerzett de mégse ez történt szal visszakell menjek megint egy gyors beginner rerunra...
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 07, 20:36:59 írta -Dante- » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8236 Dátum: 13 júl 08, 21:57:02 »

Dante : ember !!!!!!!!! kegyetlen jó a signature !!!!  a legdurvább amit valaha láttam. Bleach Mosolyog
Big grat masamune-hoz is !!! Nevet  
Hát én remélem nem kurtam el valamit, extreme-en elértem oda, hogy választhattam FNJ-t, kiválasztottam, majd utánna rögtön eladtam, mivel eventről már volt még egy, igy megvan már akiket használok őt ugyse használtam volna most extreme-en. Ezután próbaképp megnéztem a reset page-t de ott nem volt a továbbvivendő ninják között. Ugy látszik ez már az én védjegyem lesz, egyszer egy FNG-t bakiztam igy el hiába vittem ki nem kaptam meg, azóta is ha reset page-re megyek akkor két shikamaru FNG-t jelez mint továbbvivendőt, de persze csak egyet kapok mindig meg az uj szint kezdetén. Remélem nem jártam most hasonlóképp az apjával shikakuval, mert ő lett volna az FNJ. Kétféleképp de ugyanazt a kárt okoztam magamnak kétszer. Ha igy van felmondok Nevet kiváncsi leszek...

szerk: nekem meg pár napon belül kiesett a zangetsu a chaos blade és most a cosmic blade is extrem-en (mindhárom hardos fegyó).
Ami meg rerunt illeti hát az FNK csak arenában tud fejlődni, mert mapon soha nem harcol Nevet és minden pályán egyből átrohanok, két nap alatt az összes országot kivittem és karakuránál tartok már Nevet ez k.va jó így Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 08, 22:03:50 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #8237 Dátum: 13 júl 09, 09:29:06 »

bandee
Szerintem ez miatt nem kell agodnod ,mivel még nem vagy lila róka és ha most resetelnéd le a csapatot buknád az FNJ -t ,szóval ezért nincs a továbbvihetők között. Amint eléred a lilarókát bekerül .
Nekem is ott van a csapatomban (tehát még el sem adtam) fnj lee ,de nincs a tovább vihetők között ,szóval nyugi.

Ezen felül grat Dante az eventhez és mindkettőtöknek az lw(k) -hez.

Ma bele kell huznom fng ita szintezésének ,mert le kéne verni shinigamit különben egy jó ideig esélytelen lesz, kb addigra kjuubi ellen is lenne már esélem ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 09, 11:27:41 írta Verbatimo » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #8238 Dátum: 13 júl 09, 20:17:42 »

végre már 2,3% eséllyel sikerült legyőzni a kyuubit, egy nagyon erős 107. helyet tudhatok így magamnak... hát ez a csapat alapból egy tárgyi tévedés volt, megint nem lett valami jól megtervezett, nem baj, van egy FNGm és várom az easy eventet

impon 800asokra gyűjtök (!!!!) jól jött a 300 ryos FNG legalább ennyi hasznom legyen az eventből XĐ
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 09, 20:20:01 írta grandpa666 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8239 Dátum: 13 júl 10, 16:19:00 »

Sziasztok, egy jó pár napja nem jártam erre. Az a helyzet, hogy amióta megvan az event nem is léptem be, csak néha-néha telefonról de az nem az igazi. Kéne egy app, hogy a cuccokat, tagokat lehessen pakolgatni. Ilyen checkbox vagy milyen megoldással.

Nem is tudom pontosan, hogy kivel mi történt ezért csak látatlanba gratulálok mindenkinek.

OFF:
Nem tudom ki mennyire ért a gépekhez, de a Segítség topicba tettem fel egy pár kérdést. Ránézhetne és válaszolhatna valaki... Nem harapok érte Mosolyog
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #8240 Dátum: 13 júl 10, 16:33:32 »

Látom , én lennék az utolso aki kiviszi ... közel 2%-al csak nem adja meg magát ez a szerencsétlen Róka !! Kezd már idegesiteni ... Máskor 0,001%-al megvan , most meg 2%-al nem akar menni ... Ha a héten nem lesz meg , rámegyek egy bizonyos "reset" gombra azt resetelek és jo dbig semmilyen eventre nem fogok menni (még hard eventre se , akk ink hard rerunok .. ) .  

Am meg grat mindenkinek eventhez !

Hardon semmi extra , még egyik kiszemelt LW sem esett ki ...

Szerk.: Nah .. Egy erős 122.hellyel nekem is sikerült befutnom Nevet Igy egy FNG Konannal lettem gazdagabb.
Rögtön ki is probáltam vmit Hardon : betettem teambe mint 5. FN , és beengedte rakni . Igy OW elején engedi a 3FNG 2FNJ felállást ahogy elnézem ... De lehet vmi bug vagy téll lehetséges ilyenkor az 5 FN elsö Hardon?  Mert ha téll lehetséges, akkor akár még a 6 FN is lehetséges lenne Extreme-n?  Gondolkozik Bár ott a Ch miatt sehogy se lehetne kivitelezni (max. summon nélkül esetleg)
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 10, 18:38:04 írta eragon007 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8241 Dátum: 13 júl 10, 20:09:24 »

Elösször is gratula mindekinek.

eragon:
engedi is frissiteni a csapatot vagy csak berakni engedi?
Szerintem ha engedi is csak bug lehet (vagy ideiglenesen , ha kiviszed az eventet kell pár perc ,hogy megjelenjen a mainnen valszeg utána kell még egy kis idő ,hogy érzékelje is , persze ez csak az én véleményem) ,mivel ez alapon hard event után is engedte volna a +1 et berakni ,de nálam beleszámolta hiábajött eventről.
Nem hiszem ha itt még engedné is ,hogy extremen lehessen 6 fn-t használni ,kicsit kitolás lenne másokkal szemben.
Amugy böven lehetséges lenne 6fn extremen 3fng-2 fnj-1fng- summ ,igaz lenne egy misszlot ,de fnk még úgy sincsen.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 10, 20:21:25 írta Verbatimo » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #8242 Dátum: 13 júl 11, 11:06:11 »

Hát .. Nagyon ugy tünik,h lehet 5FN-t használni elsö Hardon OW-be . Reggel kivettem FNG Konant azt visszaraktam trans Gaarat hátha téll csak bug v hasonlo volt-e , most megnéztem engedi-e berakni (frissiteni is, tehát benne lehet a teamembe) a 3. FNG-t és engedte .
Nem tudom, bug-e vagy egyszerüen AT után már lehet (igaz,legutobb arany rangon probáltam,akkor nem engedte 5.FN-t de most igen) , vagy nem tudom ..
Na mind1 , elkezdem fejleszteni FNG-t is azt majd meglátjuk .
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8243 Dátum: 13 júl 11, 19:46:26 »

Hát én OW ben már nem cserélnék le egy genint ,de ha jól fejlödik miért is ne lehetne. Sajna én nem tudlak visszaigazolni ,mert szinte rögtön eladtam gai-t  amint megjött (+ nálam semmiféle képpen nem lett volna jó ,mert 3. hs lett volna).

Hála az égnek shinigami megadta magát ,már kezdtem félni ,hogy egy teljes kört kell még rá várnom ,mert fnj lee ha összeszedi magát 1 -2 nap alatt felmegy 40 re. Szóval nyitva az út ,bár egy darabig nem is próbálkozok ,majd ha kjubbinál is lesz esélyem.
Ha figyelembe veszem ,hogy 2 ls ütőm is 28 as szinten van csak nem is állok olyan rosszul a 6700 as sebzéssel (legalábbis szerintem), ha ita kap még összesen 20 tai/nin-t megvan a 100% hitje. Szerintem 13-14 es gobi elég lesz a kivitelhez (ha esik valami lw lehet még annyi sem).
Egyre jobban megjön a kedvem az extremes csapatomhoz,tetszik a hs stabilitása és kiváncsi leszek ,hogy jobban sikerül e mint a beginneres hs csapatom . Belegondolva ez lesz az első tiszta tai csapatom.

OFF:
Laci a kérdésedre irtam valamit ,majd olvasd el hátha segít.
Naplózva

ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #8244 Dátum: 13 júl 13, 22:09:57 »

Nektek melyik csapatfelállás jön be a legjobban? Gondolok itt az LS-HS, tai-nin elosztásra.

Eddig full LS-nin csapatom volt, de rájöttem, hogy nem a legjobb, szóval ha átjutok easyre, ott változtatok majd. Chiyót meghagynám kagenak, meg nyilván maradna FNG Ita is, de Dei és Nagato közül valszeg Nagato maradna: statok nagyjából egyformák, viszont Nagatot sokkal kevesebben használják, top lvl-je 27 (könnyeb vele Ladderben eredményt elérni). Temari helyett pedig Kibára (Two-headed Beast) gondoltam elsőre.
Javaslatok?
Naplózva

....................................................................................................................
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8245 Dátum: 13 júl 14, 21:30:26 »

Ha engem kérdezel csapatfelállások terén mindenevőnek mondhatom magam , de talán a hibrid teamek állnak legközelebb a szívemhez (ez lehet változni fog ,mert kövi szinten ujdonsággal készülök magamnak).
A ls hs kérdésben majdnem mindig erre megyek ,hogy legyen 2 full hs geninem (álltalában nem nézem ,hogy nin vagy tai ,mert csak arra kell ,hogy kjuubi 4-8. hitjét felfogják, valamint inkább a csapat felállása a meghatározó) a maradék genin/jounin/kage slotra próbálok valami ls (az az irányába mutató) ninját keresni ,hogy érvényesüljön az esetleges nagyobb hittre az esély.
Ha megnézed a mostani teamemben is van hs tai, hs nin , ls nin és ls tai , azaz minden és annyira nem is rosszak

Nos Kiba szerintem jó választás, 13 as sealjével hs re , és 20-28 as szinten el is éri a 19 et , mellé jöhet még fng ita akit bármerre lehet húzni(én azt is hs re vinném) és akkor választhatsz melléjük egy ls es FNG , pl ninesnek ott van orochimaru ,kakasi , taisnak meg kiba stb.
Chio kagenek tökéletes hibrid és nin teambe is, nagato jouninrol nem tudok nyilatkozni mert azt a formáját nem használtam ,de nem tünik annyira rossznak.
Ha jól olvastam a tervezett csapatodban még kiadó egy jounin hely , ha hibrid teamet akarsz akkor valami taisat érdemes lenne választani (pl erre tökéletes killer bee).

Szóval összefoglalva amit irtál életképes (szerintem),de még sok mindentől függ ,hogy te mit gondolsz a 3.genin és a 2.jounin slotra. Az ahogy én javasoltam nagyjából tükrözik ,hogy én milyen hs/ls felállást szeretek használni (éppen ezért lehet hogy nagató helyett én deit hagynám benn ,mert jóval lsesebb a sealje).

Amugy a kjuubi életének mekkora részét tudod levenni vagy esetleg mennyi esélyed van ellene?
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 14, 21:35:57 írta Verbatimo » Naplózva

ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #8246 Dátum: 13 júl 14, 23:05:04 »

Oro maradna LS, utána Kiba HS (majd FNG Kimi), FNG Ita már LS (4-es seal), LS Nagato, és egy HS CS2 Kimi vagy HS Omoi vagy Kinkaku, kagenak pedig LS Chiyo. Bár chakrát nem számoltam, hogy elférnek-e, szóval ez még módosíthat.

Easyre való szintlépéskor a sealek visszaállítódnak az eredeti számra?

Jelengleg OT-ban a  A Taste of Fear állított meg. 2. próbálkozást végignéztem és az elem nélküli Kyuubi hpjából vettem le egy centit.
Naplózva

....................................................................................................................
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8247 Dátum: 13 júl 15, 08:53:59 »

A fng-k sealje visszaáll az eredetire , a többi karakter szintlépéskor elvész.
A végső csapatod  chakrája:
oro (17) - fng ita(10)- fng kimi(10)- nagato(18) - cs2 kimi(15)/omoi(17)/kinkaku(16)- chio(28) = 98-100
easyn 112 chakra áll rendelkezésre ha nem veszed meg a ch+-t szóval 12-14(22-24) chakra marad a summra.

Szóval ,ha beginneren beszerzed a ch+ böven bele fog férni a chakrába a csapatod.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #8248 Dátum: 13 júl 15, 18:42:31 »

Potyognak az LW-k, kiesett az ashura sword és a garuda is extrem-en. Komoly gondba leszek a továbbvitellel, rengeteg hasnoló erős LW-m van most ebbe a csapatba, de végülis nem nagyon számít, melyikeket viszem tovább, mert  impon ugyis még jobbakat szerzek majd, és azután még jobbakat, és ujra kiszedhetem ezeket az extreme-hard szintes lw-ket is.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 15, 19:19:34 írta bandee_26 » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #8249 Dátum: 13 júl 15, 19:46:35 »

Grat bandee LW-khez ! Bár nekem is ugy esnének az LW-k mint neked :S De örülhetek ha 1LW kiesik ...

Hardon lassan, de haladok . Jelenleg Yondi állított meg , asszem rá kell mennem a trans Gaara fejlesztésére mert nagyon le van maradva a 23Lvl-jével az átlag 30Lvl-töl :S  FNG Konant egyenlőre nem adom el,biztonság kedvéért,ha esetleg vmiért nagyon kéne a Ryo Nevet
Extreme-re már 90%osan megvan a teamem,ami persze még változhat.
starter Gaara-2FNG(ita,naga)-2FNJ(hidan,kisame)-Gaara-Gobi/Nibi = 93-95/95

Tai-os teamemmel végeztem Beginneren , s megyek vele egy Beginner rerunt kövi FNG-ért (tudom, lehet nem tul jo ötlet Beginner után rögtön rerunozni, de van egy tervem és talán igy könnyebben meg tudom csinálni) .
Ha beginner után megyek egy Beg. rerunt , akk az ott szerzett 2. FNG-t is tudom használni v csak 1et?
Am teamem vhogy igy nézne ki majd : FNG Lee-FNG vki (valszeg Saku/Ita)-Haku/Trans Jirobo (ha csak 1FNG lehet akk mind2)-Deidara-Cs2 Jirobo/Sasori-kage még kérdés-Gobi = ez igy 100Ch környékén mozog
Ja  és itt remélhetöleg ki tudom majd ütni Luna swordot .

Szerk.: Tegnapelött(szombaton) laddereztem egyet , s ennek eredményeként minden nyereményt sikerült megszereznem (Metal Nunchaku+FSP+ryo+exp gem+team xp ) Nevet Plusz FNG Ita és kage kivételével mindez egy Lvl-t jelentett a másik 3FN-nek+trans Gaaranak Mosolyog
Csak utána átrakott Lila rangra igy meg szinte semmi esélyem a nálam jóóóval erősebbek ellen :S
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 15, 19:55:32 írta eragon007 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 548 549 [550] 551 552 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins