24 nov 27, 22:37:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 547 548 [549] 550 551 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 745558 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
laci1005
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #8220 Dátum: 13 júl 04, 15:57:31 »

Starter-t mindig az első helyre érdemes rakni, mivel egy FNG a 3. helyen sokkal nagyobb sebzésre képes.
HS esetén így is, úgy is meglesz a 100%. LS esetén pedig egy FNG-nek is ugyanakkora szerencse kell, hogy kibírja.

Nálam már csak 400 ryo hiányzik és rátérhetek az apróságokra, mint pl. FSP-k, RN-ek. Talán kage-nak is kell egy elemváltás, de ez csak a végére marad.

Szerk.: Ja, Basher szerint 1 RN-nel és 1 FSP-vel több lenne az esélyem a rókánál, mint ami nekem kellene. Szóval remélem hétvégére betudom fejezni és ezzel elnyerni itt az első helyezést Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 04, 15:58:45 írta laci1005 » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8221 Dátum: 13 júl 04, 16:58:15 »

Most, hogy kiesett a levantine impón néztem egy bashert és fixen 2,5 % fölött van az esélyem. Ugyhogy nincs mit ragozni, ütöm, eddig nem adta meg magát Nevet Hú de gyorsan kivégzem impót, ez azt jelenti hogy túl sok szabadidőm volt.... Nem is ütöttem le még egy csomó FNJ-t és FNK-t amúgy, de már nem is fogom, csak ha megvan a róka utánna, hátha kidob egy lw-t. Mert szintet lépni senki nem fog.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8222 Dátum: 13 júl 05, 17:38:02 »

Na, ki hogyan áll event-en? Nálam 300 ryo múlva ~1% lesz az esélyem. Arról nem is beszélve, hogy 1 RN és kettő FSP még simán elférne. De remélem hamarabb kiviszem, minthogy összegyűljön a ryo.

FM-en pedig nem tudok haladni... Utolsó előtti országban, 1:2-nél járok. Nem tudom mekkora szintek kellenek, de a jelenlegi nagyon kevésnek bizonyul. Sajnos Sneak se ér már semmit. Akiket ki tudok hívni, azok mind sokkal gyengébbek nálam ezért alig adnak exp-t. A másik lehetőség, hogy sokkal erősebbek nálam...
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #8223 Dátum: 13 júl 05, 19:59:05 »

Nah .. megvan az 5. 800as is , igy már csak kagénak kell megvenni , utána (remélhetöleg jövö hét közepéig) elemváltások (esetleg 1-2 FSP-RN ) azt megyek is róka komára Nevet nem tudom mennyi esélyem van, hét elején még "csak" közel 80%-át tudtam hp-jának leverni :S s volt 0% esély ... most nem tudom mennyi van,de mig meg nem lesz minden addig meg se nézem . Legyen meglepi mikor elsöre kidöl xD

Hardon OW elején még mindig, egyelöre vadászok Zangetsura , eddig kevés sikerrel ... Trans Gaarat kéne majd vhogy felhuzni. Mig nem végzek eventtel addig tuti LW vadászat (addig is lépnek 1-2 szintet a jouninok+kage)

Tai-os teamem beginner végén várja h kage erösödjön hogy azt leüthessem kiskedvencünket.
Kis csapatom igy áll jelenleg : http://www.ninjamanager.com/teams/212203

Szal.: Hajrá mindenki !!! Nevet
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #8224 Dátum: 13 júl 05, 21:10:55 »

Eventen több mint 1,5% esélyem van ,de sajna fortuna még nem állt mellém. Hát már csak idő kérdése.
Asszem csak 4 800 asom van ,meg 2-3 tag kapott statot , holnap talán kap még 1-2 tag , ugy már több mint 2,5% esély lesz és az egész művelet 400 ryo igényel csak. Bizakodok ,hogy ezen a héten még végzek ,már csak mert eléggé unom a banánt hardos teamem nélkül  No comment

Mondjuk az event befejezte után legalább megújult erővel mehet vissza hardra. Hardon még csak 80% életét veszem le kjuubinek kb szóval messze még a vége ,persze ha kiesik bármely lw szépen megdobja az esélyeket.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 05, 21:30:30 írta Verbatimo » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #8225 Dátum: 13 júl 06, 12:43:20 »

Lw vadászatra rerunra jól tudom, hogy jobb a hs csapat ? Gondolok itt Ita fnk-ra, 10-es seal-je van, merre huzzam, nem tudom. Nagyon kiváncsi vagyok az eventre hogy vajon ki hogy fut be Mosolyog Köszi előre is a segítséget ! Majd linkelek egy képet az impo csapatról.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8226 Dátum: 13 júl 06, 13:13:47 »

bandee
Csak mondanod kellet és 30 percre rá tessék:
Az event kész  Nevet
44. hely nem is olyan rossz.
Szóval FNG Gai már hivatalosan is tagja a mainemnek  kacsint
Ahoz képest hogyan kezdtem és hogy sokkal kevesebbet voltam fennt mint elöző eventnél nem is olyan rossz .

Hs azért jobb lw rerunra mert stabilabb a nyerési ráta . LS nél val hogy a 2. fnj-m öli a célpontot ,de még mindig elöfordul hogy kage sem.
Én mindenképpen hsre huznám a helyedben.

Szerk.:
Hardon gondoltam a nagy örömre haladok egy kicsit a mapon , hát ow elejéről elrohantam egészen kvartettig (nem gondoltam volna ,hogy idáig eljutnak), már csak az kéne hogy kiessen egyik lw ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 06, 13:24:27 írta Verbatimo » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #8227 Dátum: 13 júl 06, 14:40:39 »

a kyuubi verő impo team-em.  
Grat Verbatimo ! Megvan az első győztesünk, azért kiváncsi vagyok a két csapat házi versenyére mégha le is lett fújva Nevet
Rerunon nagyon lehet hasítani gecó ;P Persze naruto team megakadt a water utánni első országban kakuzunál, az erősebb guardiannál. Egy-két szint kell max mindegyiknek, sztem egy is elég és meglesz. Most lehet őket nyugodtan célszerüen húzni HS-re vagy LS-re, mert nem lesz gond a főcsapatnak lenyomni őket. AMugy meg kösz a tanácsot, igen HS-re húzok mindenkit. Arra azért kiváncsi vagyok hogy az FNJ-ket pl igy beginneren milyen nehéz lesz lenyomni vajon. Lehet elidőzök itt egy kicsit, talán muramasa-t is kiszedem, még van időm töprengeni.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 06, 15:30:19 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8228 Dátum: 13 júl 06, 16:50:58 »

Nah erről van szó.
Gratulálok IMPO-HOZ és köszönöm.

Ha jól sejtem nem lesznek az fnj-k túl nagy kihívások beginneren. Már easy utáni rerunnál is rém könnyű volt leverni az fng ket , kb most ugyan az a helyzet nálad most csak fnj kel.
Amugy az FNK nem láthatók vagy miért csak az FNJ ket említetted?

Szerk.:
Amugy most néztem utána és már majdnem 4 hónapja vagyok hardon a teammel , szerintem ez már végképpen gáz.
Erősen neki kell állnom a haladásnak mert ez nem állapot (még az sem kifogás ,hogy közben 2 eventet vittem ki sikeresen)
Kjuubinek kb 80% életét tudom levenni , shinigaminál van valami légypiszoknyi esélyem.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 06, 17:04:43 írta Verbatimo » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #8229 Dátum: 13 júl 06, 18:53:27 »

Verbatimo , grat eventhez !  bandee , neked is grat Impohoz (vagy melyikhez is Nevet ) !
Remélhetöleg hamarosan nekem is sikerül Nevet 
Basher szerint 0,05% körüli az esélyem, ha kagénak is megveszem a 800ast akk 0,1% esélyem lesz .

Ha az a 4honap Hardon ciki, akkor a 6honap meg már vérciki ( de lehet ez már a megalázo szint ... ) xD  Ugyanis én már vagy 6honapja (dec. 13-án kezdtem és most vagyok OW elején) vagyok Hardon . Még akkor is ha közbe két eventet sikeresen letudtam ( ha ez is meglesz akkor 3 ) . Mostanába csak Mainnel fogok foglalkozni, ha más nem, nyár végéig mindenképp szeretném hardot letudni azt menni extreme-re .
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8230 Dátum: 13 júl 06, 19:19:48 »

Grat Verbatimo és bandee. Az FN-eket nagyon könnyű ütni Impo rerun után. 10 lvl környékén FNK és egy FNJ már bőven elég az összes FNK ellen.

Én meg megint itt szenvedek... 15% esélyem van eventen, de még így se akarja beadni... Asszem ez volt az utolsó, amelyiken indultam. Elegem van az egészből...
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #8231 Dátum: 13 júl 07, 07:57:03 »

na látom laci neked is sikerült hát akkora eséllyel tényleg több mint idegesitö lehetett... de gratuláésön !
Extremen AT is kivégezve, épphogy sikerült el is pazaroltam némi WE-t, na nem sokat kb 50-et de igy fejlődhet a teljes team végre.
Impon naru team-et kinyírom hogy feltartanak Nevet jó lenne ha az elejétől lehetne utalni nekik pénzt ! Kösz a válaszokat az FNJ kérdésre, és Verbatimo válaszolva a kérdésre azért FNJ-k érdkeltek, mert kushina-nál van a soul blade az elsődleges célja a rerunnak muramasa mellett, meg asszem talán masamune is impon üthető, akkor az lesz az igazi célpont, hát ha mindhármat akarom akkor ki tudja hány hónapig leszek ott értük, de evvan, kellenek.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 07, 08:24:59 írta bandee_26 » Naplózva

ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #8232 Dátum: 13 júl 07, 12:49:36 »

Azt mondjátok már meg nekem, hogy lehetséges az, hogy beginneren, vörösróka szinten, ladderben, egy sima, genin Temarinak 480 győzelme, 22-es streak-je van, de amikor én a full 0-ás statommal először támadok Temarival egyből üt egy 99-es highest attack-ot ? Akkor azt a 480 győzelemet végig Konohamaru csapatok ellen sikerült max 98 attackal összehozni? Elég fura  Gondolkozik

Valamint, az még érdekelne, hogy miért vannak olyanok, akiknek beginneren van 60+ szinten a ninjái. Nem tudják, hogy tovább is lehet menni? Ők akarnak lenni beginner királyai? (csak egy fng-je van, tehát nem visszalépett az emberke)
Naplózva

....................................................................................................................
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8233 Dátum: 13 júl 07, 14:30:52 »

Elöfordul az ilyen , gondolom biztosra akar menni és rengeteg meccset nyomott le ,mert valszeg kicsi a temarija szintje és kell neki az extra exp.(ebböl adodik is ,hogy miért gyenge) Pont valamelyik nap láttam FNG itachinál hogy 1200+ győzelemmel és 1000+ highest attackal megy ladderben.
Igazából az ilyen 60+ os beginner teamek is camper csapatok ,csak nem mentek el szerezni több fng/j/k -t csak külön kezdtek egy accot és egyből csinálják a camper csapatukat
http://www.ninjamanager.com/teams/11661
Ez a csapat is ezt a taktikáét követi , és ő a csapatok listályán a 3. team exp alapján.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 07, 14:33:05 írta Verbatimo » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #8234 Dátum: 13 júl 07, 17:14:18 »

Basszus, ladderben akartam szerezni naruto energiát, best loser 1. helyért járt volna, egész nap nyomkodtam erre átrakott másik rangra és ott már nem az a jutalom érte Nevet erre figyeljen aki rerunozik és naruto csapat feltartja Nevet akár nap közbe is átrak magasabb rangra, ha a mapon rangot vált.
Ja, és már ütöm a soul blade-et hát elég lazán megy a kage csak néha harcol, legtöbbször elég a kono trió + 2 fnj egyik 8 másik 6-os szint kb, és csak az egyiknél vannak lw-k Nevet Nevet jó ez a rerun ilyen szempontból.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 07, 17:15:48 írta bandee_26 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 547 548 [549] 550 551 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins