24 nov 27, 13:51:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 530 531 [532] 533 534 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 744959 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Verbatimo
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7965 Dátum: 13 ápr 29, 20:55:23 »

Igazából szerintem Ibuse bekerülésével kicsit érdekesebb lesz az átlagos camper élet. Nem elég ,hogy leszedi az immunt ,de jobb ninben mint Katsuja és még az a kis reroll sem jön rosszul. Mondjuk 100 as szinten 25 attack és 100% rerollal jobb. Kiváncsi leszek ,hogy az Ibuses camper nemzedék mikor kezdi majd megközeliteni a Katsujást.

Magasabb szintűektől kérdem elsősorban ,hogy valaki próbált e már impon haladni summ nélkül? Persze tudom ,hogy szenvedős a dolog ,de van erre bármilyen életképes esély?

Másik megoldás ,elösször szedem ki az FNK kat és utána megyek a többiért (ha ezt csinálnám hót ziher ,hogy hirem menne a ninjamanager világába) . "Az örült ,aki mindent FNK meg akar szerezni ikszdé". Akkor lenne még ebben is ott a hiba ,hogy mi van akkor ha kapunk új FNK at.
(szerintem ez halva született ötlet ,de lehetöségként megvan ez is)
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7966 Dátum: 13 ápr 30, 07:31:51 »

Ma reggel Vuk kölykei is félreálltak az utambol,igy egyenest a gazdihoz juthattam,aki egyböl meg is adta magát Nevet
Majd elemváltás ninjaimnak + pár Lvl up és RN,FSP vásárlás azt go Kyuubira Mosolyog
Remélhetőleg hamar meglesz ez is . Talán (de csak Talán) , ha Fortuna asszonyság is ugy akarja,akk pont beférhetek akár még Top20-ba is Nyelvesít

Kösz a tippeket laci !
Nekem (mindt többször is mondottam) egyenlőre camper tervem nincs, csak annyi hogy full LSnin teamem mellé egy full tai-os teamet szedjek össze ugyanazon accomon . Hard után Extreme-t is kiviszem (ha minden igaz,akk Extremet már 3FNJ-vel kezdhetem majd) , akk meglesz a tervezett 2nin 2tai FNJ ,majd vagy Beginner rerun tai FNG-kért vagy megyek még pár kört a 2FNK-ért is. Majd Extreme végére kitalálom .
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #7967 Dátum: 13 ápr 30, 13:44:15 »

Most olvasom a chaten, hogy nem igazán esik az a Chaos Blade, még 700 if-nél sem. Meg hogy Kisamének üres a tarisznyája xD

Szerintetek érdemes Konotriónak megvenni a 800-as abokat, hogy növekedjen az if?
Vagy a zsé inkább menjen a stat növelésre?

Vagy esetleg próbáljak valami más attack-stamina kombós LW-t aminek nagyobb a droppja?
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7968 Dátum: 13 ápr 30, 14:28:48 »

Én tovább ütném a chaost, ha beillik a csapatodba, nézd meg, hogy mire van szökséged, de a chaos nekem is 5-6 napig kb nem esett ki, aztán pottya. Előtte legalább 15-20 napig minden WE-vel a daedalus lance-t ütöttem és nem esett ki. Aztán áttértem chaosra kiesett mondom 5-6 nap alatt, de lehet, hogy még hamarabb, aztán 2-3 nap alatt kiesett a zangetsu is. Sztem kiesenek azok, csak még egy kis türelem, ha mindenképp LW-zel, akkor úgy csináld, hogy ha lehet fejlődjön közbe a kage-d. Bár chaos-nál ez elég valószínű, kono trióval azért eljut a harcc a kage-ig. Az IF-et felesleges növelni, a ryo inkább valóban a statokra kell, 2-3 kört legalább érdemes venni sztem. A negyedik kör már talán túl drága, de arra úgyse kerül sor sztem senkinek, annyi fölös ryo nem lesz.
Am mi is a csapatneved  Shiro ?
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 30, 14:37:47 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7969 Dátum: 13 ápr 30, 14:33:29 »

Én amondó vagyok ,hogy ha megvan a a minimum IF ,bármikor megadhatja magát az adott LW. Lásd : a kono triomnak csak 50 as AB jai vannak meg eventen és mégis esett jópár LW.(Mázli is kellett hozzá ,de zangetsu és chaos is kiesett pedig 400- os IF em van)
Inkább vegyél statokat ,az biztosan adja a sebzést és 3 kört érdemes venni (nálam is ennyi van most )
Mennyi ideje próbálod az adott LW -t? csak mert ugy figyeltem meg ,ha váltakozva probálkozik az ember (nálam bejött) valahogy jobban esik az LW.

Amugy a main teammel ,ha eljutok odáig ki kell majd egyiket min szednem. Nem állapot ,hogy Hardon 2 LW m van , ha ame no ki is esne ,kis valószínűséggel vinném csak tovább (ha nem esik ki zangetsu ,chaos).

eragon
Gratulálok ,hogy eljutottál ide.
Remélem mindketten belopjuk magunkat top20 ba ,nem nézne ki rosszil,hogy top 20 ban 3 magyar lenne.
Mondjuk személy szerint nem a top helyekért megyek ,hanem ,hogy minnél elöbb meglegyen az FNJ (persze ez a kettő együtt játhat)

Szerk.:
Nibi kedves fel uppolt. Ezáltal gyengén 4X ese lett az esélyem Kjuubinél ,szóval 0,06% ikszdé
Valószínű Nibinek kell még 1 up ,addigra a többiek is mennek még . Sajna a top 20 ból már csak 8 hely kiadó  Szomorú
Szerintem ,ha figyelembe vesszük ,hogy mennyit voltam online ,olyan top 50 be kéne kerülnöm ikszdé, a napi átlag 2 órámmal .
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 30, 14:40:57 írta Verbatimo » Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #7970 Dátum: 13 ápr 30, 15:57:55 »

Kb 3 nap. No akkor aszongya  a kend uram, hogy csípjek rá egy másik cudar kis LW-re, aztán felváltva küldjem rá az óvodát?

Alapfeltételek:
Attack (atk, nn, tai) és Stamina (inc sta, dec enemmy sta) ezekből sok, más egyéb felesleges.

Ha ez alapján
80 ninjutsu    =   40    AV
20 reroll      =   10    AV
45 stamina     =   13,5  AV
1 Level5 Death =    0,25 AV
-20 taijutsu   = - 10    AV
-50 resist     = -  8,75 AV

= 45 AV

1 atk = 2 nin/tai (saját értékelés)
1 nin/tai = 0,5 AV
1 sta = 0,3 AV

Akkor Friss szódavíz 40 sta = 12 AV és Robosztus Nuncsaku 31 tai = 15,5 AV

Szóval egy minimum 20 AV-s atk-sta kombós LW kéne. (Egy 15 és 20 közötti az kb olyan, hogy azt a we-t költhetném summon xp-re is)

No lássuk sorba:

--------------------------------------------------------------------------
Water Country
1:1 Here to Stay
[0.06%] Ame no Nuboko (max 1)
+22 increased Taijutsu
+19 increased Ninjutsu
+34 increased Elemental Adv.
-21 decreased Enemy Stamina

20+ AV, könnyen kiüthető

River Country
3:2K Leftover Guardian
[0.06%] Gladius (max 1) 108
+14 increased Attack
+18 increased Stamina
+11% increased Attack Reroll

Csak 19,4 AV

Akatsuki Temple
Crystal Room The Six Paths of Pain
[0.5%] Mystic Spear (200+ itemfind) (max 1) 30
+12 increased Taijutsu
+12 increased Ninjutsu
+20 increased Stamina
+5% increased Ninjutsu Immunity

Csak 18 AV s a kiütése is nehézkes lenne.
----------------------------------------------------------------------------------
Innentől meg kb esélytelen a kiütés...

Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7971 Dátum: 13 ápr 30, 18:54:31 »

Én a helyetekben a chaos blade- zangetsu duót ütném, sorra esik ki, nem tudom miért irják fórumon, hogy nem, folyamatosan lehet látni a főoldalon, hogy eventes csapatok szedik ki őket. Az ameno no uboko és a gladius amik még jók, kicsivel gyengébbek az első kettő lw-nél.
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7972 Dátum: 13 ápr 30, 19:17:54 »

Kösz , Verbatimo ! Egyre kevesebb rá az esély hogy befussank top20-ba (már csak 7 kiado hely ...) . Pedig nem jött volna rosszul egy Hardos LW :S Örülök ha majd top50-100ba beférek Nevet
LW ügybe meg elég szerencsétlen vagyok ... A két emlitett LW (zangetsu,chaos blade) egyikét se nagyon tudom farmolni :S Kono trioval tudnám,de Kagenak nem mindig sikerül leverni a 2 FNJ-t (se Zabuzát,se Kisamét) Szomorú kono duo-val "csak" 150 IF van ..  szal lehet marad vmi egyszerübb LW (már ha esik egyeltalán vmi ) .

Szer.: Köszi a tippet . Am meg csak 1párszor probáltam azt a két LW-t most este. Farmoláskor természetesen kiszedem öket és helyükre SP,FSP kerül (ált. olyan LW-t probálok,amihez nem kell vagy csak kevés IF kell) . Majd holnap nekik esek rendesen , hátha kiesik legalább az egyik.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 30, 19:46:02 írta eragon007 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7973 Dátum: 13 ápr 30, 19:35:53 »

Esetleg annyit tudnék mondani ,hogy az exp soulok helyére rakd be a jouninoknak az LW ket ,így jobb esélyed van leverni őket ,ott ugy sem jön tul sok exp , jah és az zerot vedd addig ki ,mert -50 attak nem kevés. Ha ezt szoktad használni farmoláskor akkor nem szóltam. Bár szerintem a jouninjaid ,kage, summ szintjei alapján kéne bírniuk már az FNJ ket így is. Én már régebben kiszedtem őket ,pedig akkor még messze nem voltak ilyen erősek a jouninjaim (kage nem változott sokat -.- ,sajnos)
Douval egyáltalán nem lehet farmolni , 200 IF min kell hozzájuk ,szóval ha trio nem megy pár ab és mehet douval.
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7974 Dátum: 13 máj 01, 12:21:11 »

Hmm...  Első próbálkozásra nem is olyan rossz Nevet

Nekiestem a 2LW-nek, de még egyik se esett ki :S  Pár napon belül remélhetöleg legalább az egyik kiesik ..
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7975 Dátum: 13 máj 01, 12:42:52 »

Én azóta ütöm a Chaos Blade-et, amióta csak tudom. Eddig nem esett ki. Szóval felesleges tippelgetni/számolgatni/reménykedni, hogy mikor esik ki az adott LW.
Main-nál rengeteget ütöttem a Psionic Blade-et. Nem akart kiesni, áttértem Revive Armor-ra és nagyon hamar megadta magát. Ha jól rémlik, akkor első próbálkozásra. Utána irány vissza Psionic, és ő is kiesett akkor elsőre. Azaz két LW esett egymás után, ráadásul nem is a gyengébb fajtából.

Event-en 7500 körül ütök már. Nem kell már sok, hogy letudjam ezt az event-et is.
Main pedig 0,5% eséllyel üti a rókát. Nem akar összejönni.
Camper már most 3k-t üt a rókára. Tervezem Rokubi megvételét, mert mint mondtam, ő a legjobb rerun-os summon.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7976 Dátum: 13 máj 01, 14:07:28 »

A rókica ellen 0,1%+ esélyem van már,szóval végre elértem azt a pontot ,ahonnan már tényleg érdemes folyamatosan támadni. A ryo is gyűlik és mivel nincs mire költeni marad a statok vétele , a 4. kör elsöjét FNG naga kapja ,mivel basher szerint ez dobja meg legjobban a nyerési esélyeimet. Szerintem ezen a héten még meglesz nibinek a szint ,addig mindenkinek lesz még min 1 . Szóval a jöbő héten már meglehet Kjuubi (persze ha nem gondolja meg magátés kifekszik még ezen a héten).

Amugy belegondoltam és vér ciki ,hogy mainem Hardon 1 hónapja van és még csak ezüst rangom vánszorog ,arról nem is beszélve ,hogy milyen gyér szintekkel.
Ha végig szenvedem magam Hardon kelleni fog min 1 rerun begineeren jobb LW kért . PL.: a murasame hardos változatáért
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7977 Dátum: 13 máj 01, 16:18:10 »

Most hard után én is gondolkodtam egy rerunon lw-kért extreme-et megkönnyítendő, de ki tudja mikor estek volna ki, annyit nem ér az egész nekem, mert amik vannak így is elég jók azért, luna, murasame,daedalus és sudarshana, ráadásul ugye megkaphattam a saját kreált lw-t is az se jön rosszul, és ha még ez nem elég akkor ugye megkaphattam már shikamaru FNJ-t is Mosolyog hát az se jött rosszul Nevet ráadásul így, hogy már megkaptam és emelhetem a szintjét, amikor végez a többi eventes csapat akik ezt az fnj-t használják, velük szemben jókora előnyöm lesz ladderben is. A napokban hálistennek nem vagyok sokat online, így is többet mint kéne, de pihenősebb, mint eddig, kicsit besokalltam már jó ez a pihenő.
Main team extreme-en haladgat, 2 kristálynál tartok, starter g mellett két fnj és két fng is befér már a csapatba, viszont a chakra így most 0 fölös, azaz summont nem tudok berakni, most épphogy eljutottam ide a progression-ben, úgyhogy kis szintezés, aztán minél elöbb próbálok tovább menni, hogy berakhassak summont, meglátom, hogy nibi mikortól lesz üthető, ha még nagyon gyenge leszek hozzá, akkor addig gondolkodtam temp summonként pakkun-on. Ryo bird-öt asszem most kihagyom, helyette gil sword-öt próbálom kiszedni, és úgyis a szintezések alatt gyűlni fog a ryo gondolom.

Impón nem is rossz biznisz a levantine ütés, a kage exp soul-al kap 20 exp-t, plusz két három naponta kiesik legalább egyszer a gyengébb lw- ami helyett ugye kapok 108 ryo-t. Szépen lassan lépked minden csapattag felfelé. Egész jó kis lw-kel a tarsolyban.
Laci: remélem neked is kiesik a chaos ! És remélem mindenkinek szerencséje lesz, főleg a kyuubi ellen.
Verbatimo: sztem, ha kage, meg a két embered akik legközelebb vannak a szintlépéshez meglépik, akkor meglesz a 0,3 % is az esélyed. Aztán még tovább nő, de reméljük addigra leül a dög.
Eragon: Te is nagyon jól állsz, talán még jobban is, ha nibi meglépi a szintet. remélem ti ketten bekerültök valami csoda folytán a 20-ba, de ha nem akkor is le a kalappal a csapataitok előtt.
Shiro pedig iszonyat jól áll, kár, hogy a gobid még "csak" 12-es, de gobinál már ez a szint is sok attack-ot ad.
Remélem minden magyar simán kiviszi időben ! Meg a nem magyarok is !
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 01, 16:44:14 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7978 Dátum: 13 máj 01, 22:40:51 »

bandee
Csak a kage upolt le ma és már azzal is majdnem megvan a 0,3%. Holnap meglesz a másik kettő is ,szóval már csak fortuna anyónak kéne az oldalamra állnia.

Az Ame no csak nem akar kiesni ,persze mit is vártam , a mainem ilyen ügyben full szerencsétlen. Mondjuk nem is baj ,úgy is sok ryot kell összelopnom még. Ezt kicsit neheziti ,hogy napjában max 24 mecsem van (maxban is csak 96 ryo/nap ,mondjuk ahoz nyerni sem ártana).
Erősen elkéne nálam egy ryo blade ,de holvagyok én még ahoz.
Remélem a héten összejön végre az event ,jó lenne végre egy kis életet lehelni a mainbe.

U.I.: Bocsi az esetleges elgépelésekért ,ma egész nap műszaki rajzokat gyártottam és már nem látok ki a fejemből.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 01, 22:49:14 írta Verbatimo » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7979 Dátum: 13 máj 03, 05:58:07 »

hajrá mindenki továbbra is!

van egy közepesen végleges felállásom, még stat pont kellhet, meg Zabuzának egy Chaos Blade esetlegesen FSP helyett, de a jelenlegi felállással is van 0,02% esélyem. A Problémát a Naruto team is jelenti, akik LS nin ellen nem gyengék... hanem erősek! XĐ

szóval ütöm a káoszpengét hátha beadja, és akkor előbb-utóbb itt is lehet valami... 1% felett elkezdem ütni ezt a retket!

és jó lesz a full LS nin event team után full HSsel impózni XĐ ez az igazi változatos játék! Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 530 531 [532] 533 534 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins