24 nov 28, 06:27:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 503 504 [505] 506 507 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 745870 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
eragon007
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7560 Dátum: 12 nov 07, 20:59:39 »

Medium teamem szépen halad , most épp Shinigamival szenved   szal   ha minden igaz, akkor karácsonyig/szilveszterig sikerül kivinnem mediumot Nevet Mosolyog legalábbis én igy terveztem
Hard eventre készülve meg  vmi jo ötlet,h meikkel lenne érdemes kezdeni,milyen csapatot érdemes csinálni hard eventre ? FNJ-nek Orot vagy Hidant gondoltam
Azt télleg jo lenne tudni h mik az uj FNJ-k tul.-ai (tai,nin,stam,res) és milyen AB-jaik vannak, mert akkor jobban lehetne tervezni a teamet (sztem)   
lassan azt is kitalálom h mely FNG-ket fogom választani Nevet (persze,ez attol is függ h 2 vagy 3 FNG-vel kezdünk-e)
gondolom,ha az event teamem csatlakoztatom main teamemhez,akk nem megy át beginnerre a team event vége után :S  vagyis azzal akk nem tudok utána csinálni semmit    csak mert azon az accon van egy eventröl beszerzet FNG Jiraiya s nem lenne rossz mellé egy FNJ .
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7561 Dátum: 12 nov 07, 22:08:49 »

Ha van egy kis mázlim (pláne az LW nél ) akkor január végére nekem is sikerülni fog easy t kivinni .
Az eventel kapcsolatban ,ha te is ls nin el mész majd ,akkor 2-3 nines FNG (ha 2 akkor a trans gen a 3.) és az FNJ + a nibi adott ,szóval lényegében 1 jounint meg egy kaget kell találnod .
Amugy easyn mennyi chakra van AT után?

Az én csapatom kb is igy fog kb kinézni ,persze azt még nem tudom konkrétan melyik fng és j lesz ,de az részletkérdés.
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7562 Dátum: 12 nov 07, 22:46:37 »

Ezt a topicot javaslom nézegetni ha chakra kérdésed van. Az értékek azt mutatják, hogy mennyi chakrád van miután végigvitted az adott helyet. Tehát easy Akatsuki Temple után chakra+szal 122, anélkül 112.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 07, 22:57:47 írta MoonTiger » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #7563 Dátum: 12 nov 08, 00:48:58 »

Köszönöm s gratulációkat. A historyban kaptam egy aranyos kis üzenetet, már ezért megérte végig vinni forbiddent. Nevet Hogy mi az, azt nem árulom el, toljátok végig és megláthatjátok. Amúgy hall of fame forbidden ranglistán a 40. helyre befértem. Örülök, hogy lesznek újabb fn-ek, de nem fogok main csapattal rohangászni hard-ra meg vissza, hogy kiszedjem azt a 3-4 szimpatikusabb egyént. Eventen sem hiszem, hogy részt veszek, munka mellett nem sok idő van a játékra, a napi 2-3 belépés meg nem sok jóval kecsegtet. Van amikor 1-2 napig be sem lépek. Még meglátom. 
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7564 Dátum: 12 nov 08, 07:26:24 »

Köszi MoonTiger
Egyszer régebben már láttam ezt a táblázatot ,de elfelejtettem hol van ,most nem követem el ezt a hibát még egyszer .
Amugy kezd összeállni végre a csapatom , megvan a 2. FNG-m(Oro) ,nibi és kidölt ,már csak meg kéne venni egy BA genint meg a nibit és lényegében megvan (persze még AB ket kell hozzájuk venni + kell a ryo CH+ ra ).
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7565 Dátum: 12 nov 08, 11:22:32 »

Dex már ezért érdemes végigtolni FM-et, hogy megtudjuk mi az a kis üzenet Nevet
A következő kérdésem leginkább hozzád irányul, de a hasonló tapasztalattal rendelkezők véleményét is szívesen várom.
És akkor a kérdés: Hard-ra crit-es csapattal, milyen felállás ajánlott? Beleértve minden tagot (FNJ Kiba adott, de a többi még kell Mosolyog), summon-t. Illetve azok beszerzésének sorrendje, valamint LW-k. Bár utóbbinál gondolom crit-es kell, meg amin sok a tai.

Azért a tapasztalt játékosokat kérdezem, mert hamarabb szeretném kivinni event-et, mint main team-el Hard-ot Mosolyog
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #7566 Dátum: 12 nov 08, 17:37:34 »

Hát Laci az igazat megvallva elég régen volt hard, az üzeneteim között talán megtalálod a hardos csapatomat, bár lehet azt még anno nem post-oltam. Olyan tájban álltam át a tai csapatokra, lehet meglesz valahol. Kiba fng mindenképpen javasolt. Egy vagy kettő HS full tai Sakura vagy Rock Lee mehet, nem tudom ki fér be, kage Tsunade anyó LS jó választás, ha van elég chakra, summon egyértelműen hachibi. A többi chakra aki belefér. Lw: hát igen sok tai, crit chance és crit damage egyaránt jó, most már elég sok ilyen lw van. Amiket forbiddenen használtam és elérhetőek hardon mind javasolom. Persze a critical egy bizonyos szint/tai/crit damage után ér valamit. Egy LS nin csapat mindig előbb éri el a 0,01% esély a róka ellen. Ezt ne feledje senki! Amúgy fnj-nek Killer Bee és nekem Kisame is bejött, Kisame persze HS, de elég crit chance-el tud ütni ő is rendesen.Leginkább ladder miatt szeretem, elég kevesen tolják vele.
Remélem a semminél többet ért ez az üzenet. Nevet
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7567 Dátum: 12 nov 08, 19:26:10 »

Hát 104 chakrával fura csapat. Ha jól számolom

3 fng - 30
Fnj - 20
Tsunade - 24
Hachibi - 20 18

Ez idáig 94 chakra, tehát maradna 10 chakra egy jouninra, amiből maximum a Sound 4-ból lehetne valamelyiket megvenni, mivel még Sasuke/Naruto is 11-be kerül.

Szerk: Oké, rosszul számoltam, Hachibi csak 18, tehát 92 a 104-ből, így 12 fölös chakrája van az embernek Mosolyog Az esetleg megoldás lehet, hogy egyik genin inkább TM starter, és akkor 90/104, így pl. Juugo/Suigetsu beférne, és ők relatíve még értelmesnek is mondhatók (szerintem) a chakrájukért.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 08, 19:36:04 írta MoonTiger » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7568 Dátum: 12 nov 09, 14:45:52 »

asszem eventre meg is van a teamem : 3FNG(ha 2FNG akk 3. starter genin lesz)-FNJ-Zabuza/Guren(még meglátom meik,lehet ink Guren lesz jó(kevesebb chakra))-Shodai(vagy ha tudtok kevesebb chakráju kagét,aki még jo is LSnin teambe)-Niibi    ez ha jol számolom, akkor 10-10-10-20-14/15-19-12=96/104  szal (mint mediumon,itt is) Karakura után lenne meg a full team.  Eventen AA meg CH+ is lesz, ugye?
Még mindig gondolkozom h csatlakoztassam-e majd teamem main teamemhez ..  mivel (nagy valoszinüséggel) nem fogom tudni kivinni eventet, de ha vmi csoda folytán mégis sikerülne,akkor jo is lenne    csak ha csatlakoztatom teamemhez és mégse tudom kivinni eventet,akk olyan,mintha nem is csináltam volna semmit :/  ha nem csatlakoztatom és mégis kiviszem,akk meg bánni fogom h nem tettem ...  bár  akk lenne egy plusz FNJ-m azon az acc-on Mosolyog ..

Gondoltam basherezek egyet  és e szerint a rokának kb 70% hp-ját tudnám most leverni,viszont 0% esélyem lenne ellene :S  szal  vagy én rontottam el vmit,v kell még jo pár lvl a nineknek  , v nemtom ...   am  kb 80% hp levételétöl van egyeltalán esélyem leverni? 
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7569 Dátum: 12 nov 09, 21:34:57 »

Akkor már inkább te is használd azt a team et amit Tiger mondott :
3 fng (vagy 2+ trans gen) ,FNJ, guren , chiyo ,nibi (30+20+14+28+12) 104/104 vagy 102/104 ,igy a kaged is jobban nines és jobban ki van használva a chakrád is .
Amugy ha jól tudom minden eventnél van AA és CH+ ,de minden konkrétan kiderül ha feldobják fórumra az infokat.

Bashernél nem az számít igazán ,hogy mennyit % át tudod leverni a grafikon alapján ,hanem az mellett bal oldalt a max damage . Lehet ,hogy a grafikonon csak 60% -át látod hogy leveszi ,de mondjuk 100 000 próbábol egyszer levesz 90%+ is.(Legalábbis én azt szoktam figyelni + hogy kicsit pontosabb értékeket kapjak én 100k próba helyett 1000k szoktam )

Mindig megéri csatolni a fő team-ed hez ,ha sikerül kivinned akkor kapod a FNJ t ,ha nem akkor sincsen semmi ,viszont ha nem csatolod nem sok értelme van az eventnek ,mert eredetileg erre van kitalálva az event (pl nálam látszik igazán miért éri meg eventre menni ,ha sikerül akkor mediumra már FNJ vel mehetek ,ami nem kis elönyt jelent.)
Amugy,szerintem 1-2 up és lesz esélyed Kjuubi ellen (ezt csak med eventböl következtetem ,mert ott az én csapatom átlagban kb 33 ös szintű volt 19 os gobival és már volt majdnem 1 % esélye ,pedig volt benne 2-3 Hs is )

Kb ennyi lenne , ha valamit nem jól irtam ,akkor javitsatok ki .
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 09, 21:46:03 írta Verbatimo » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7570 Dátum: 12 nov 10, 11:28:59 »

Eragon: SOHA ne hagyj ennyi chakrát csak úgy a levegőben. Igen, a csapatod lehet meglenne már Karakura után, de a Kaged jóval gyengébb, és egy Chiyo meglehetősen hamar behozza azt a lemaradást. Aláírom, így a csapatod csak Akatsuki után lesz teljes, de szerintem erősebb lesz mindenképpen. Ja és Guren vs. Zabuza szempontból én Guren mellé tenném le a voksom, és nem a chakra miatt. Jobb a statnövekedése, egyedül rerollban rosszabb.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7571 Dátum: 12 nov 10, 14:02:23 »

Először is érdemes egy teljesen új acc-ot csinálni event kedvéért. Így amikor van event, mindig ezt reseteled le. Mindenképp érdemes valamelyik csapatodhoz csatolni, legyen az main vagy alt (amelyiknél fontosabb az adott FN).

És, hogy eloszlassam a kételyeket: ha nem vitted ki az adott nehézségi szintet (jelen esetben Hard+), nem fogod tudni használni az adott FN-t.
Verbatimo: csak Hard szinten tudod használni az FNJ-t, Medium-on nem. Persze, ha már Hard-ot kivitted, utána bárhol.

Basher-nél mindig azt kell nézni, hogy legyen valahány % esélyed. Lehet az 0,01% vagy 100%. Ameddig 0-t ír, semmi értelme a próbálkozásnak, nem fog sikerülni.

Úgy döntöttem, hagyom FNJ-ket, mert sokáig tartana kivinni Hard-ot. Inkább vadászom az FNG-ket, aztán ha vége lesz event-nek, akkor megyek FM-re.
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #7572 Dátum: 12 nov 10, 18:35:53 »

Hadd gratuláljak Dexter  Yóóóó bow Ez már beszéd Nevet Majd ha egyszer modjuk pár éven belül kiesik nekem is a Ragnarok akkor talán bennem is meglesz a késztetés hogy végigvigyem én is a FM-t Nevet Addig marad az érdektelen energia elköltése naponta smirksweat
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7573 Dátum: 12 nov 12, 17:57:33 »

Köszi az infót laci , jó tudni ,de még igy is böven megéri próbálkozni az eventen .
Amugy most tapasztaltam meg a ls nin team hátrányát , gondoltam elküzdöm magam karakura végéig ,hogy ha megvan a zsé CH+ ra ,csak lépni kelljen ,erre véletlen mellé nyomtam és levertem a végét =( , szóval a CH+ t csak beginner rerunon kapom meg ,viszont szerintem akkor a murasamet(nem biztos ,hogy igy kell irni, mindig elfelejtem)  is ott fogom megszerezni ,itt csak pár napot szánok majd rá hátha alapon ,kitudja még meg is adhatja magát .
A pozitivuma a lépésnek ,hogy kezdhetem fejleszteni FNG és BA geninem (igaz csak felváltva) , még 1-2 hétig szedem a ryot 800AB re ,aztán kezdem a LW aztán go kjuubi.(kis mázlival igán meglehet az easy , jó kis karácsonyi meglepi lenne =))
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7574 Dátum: 12 nov 13, 10:16:01 »

Azoktól kérdezem, akik már vadászgatták a Ragnarokot, melyik csapat lenne értelmesebb a vadászatára?

Kono trio
Zetsu
-Jounin 2-
Sasuke fnk
Ninja Dogs

vagy

Kono trio
Ebisu
Sandaime OW kage
Sasuke fnk
Ninja dogs

Ha az első csapat, akkor a második jounin helyre ki lenne javasolt? A másik kérdésem pedig, hogy Sasuke inkább LS vagy HS legyen?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 503 504 [505] 506 507 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins