24 nov 28, 13:33:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 497 498 [499] 500 501 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 746363 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
laci1005
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7470 Dátum: 12 szep 09, 12:43:08 »

Nagyon tetszik ez a rerun Mosolyog. Kage össze meg vissza ver mindenkit. Eddig két LW pottyant, az egyik a Claymore, a másik pedig a Babylon. Most először esett ONE LW. Jól jön az a ryo gain, de azért valami IF-es LW-nek jobban örültem volna.
A legnagyobb gond (mint mindig...) a kevés WE, illetve a naruto team. A két tényező miatt kell folyton megállnom.

Verbatimo: semmiképp se CH+-t vedd meg AA helyett. Utóbbi sokkal fontosabb vagyis hasznosabb, mert nyilván mindkettő fontos. Persze CH+-t is érdemes minél hamarabb megvenni és erre Easy tökéletes.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7471 Dátum: 12 szep 10, 13:23:50 »

Verbatimo: nekem is 2300 kell még kb hogy mehessek hard előtt egy beginnert CH+-ért, mert anélkül nem mehetek hardra, és közbe csak kiesik a luna majd nekem is. Lehet te addig még mindig ott ütöd, de már kono kvartettel, mert addigra konoék haja is kihullik  kacsint
A viccet félretéve még két hét kb mire meglesz a ryo, ja és mellesleg kiesett a deadalus lance...  Kúl    abba a két hétbe amig összejön a ryo gondoltam üthetném kono duo-val Lunát, mert 50 % -ban duo-val sikeresen farmolnám. De ahelyett a WE-t használhatnám ryo keresésre és akkor talán még egy hét alatt is meglenne.Most akartam számolni mennyit ér a csapat, mert már nem nagyon fog nőni az értéke, de nem jön be a NM oldal.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 10, 17:01:43 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7472 Dátum: 12 szep 10, 17:39:25 »

Szerintem én most pár napig majd ,csak a kagére edzek fő csapatomnál , még pár lvl neki meg 1 a gobinak és talán már birnám lunát trióval . Amugy az a poén ,hogy még trióval sincsen siker élményem pedig volt 3 lw aminél használtam és 2 hónap alatt 1 sem esett ki , összesen 1 LW esett eddig és az is kezdő koromban (talán 2.-3. nap amikor még azt sem tudtam mi az ,hogy LW ) , szóval majdhogynem mindegy ,hogy duo vagy trió  ikszdé

bandee_26: Ha továbbra is ilyen jó arányban esnek az LW k nekem, akkor szerintem elöbb lesz meg a ch+ és AA mint a luna és mire meglesz a luna ,addigra kono trióval is 100% ban verem majd Kjuubit is   Pojén
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7473 Dátum: 12 szep 12, 08:07:33 »

Na el se hiszem, hogy végre kiesett ez a mocsok Nevet

Most már csak Shimat kell szintezni, meg minden egyes ninjának minimum extra 20 szint. Hurrá Nevet Van időm gyerekek, van időm, talán jövő februárra végzek is vele, bár nagyon örülnék ha még idén sikerülne kivinnem az impot. (Mondjuk még a Gigas Gloves-ot vadászom kis Hinatanak)
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 12, 08:08:17 írta MoonTiger » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7474 Dátum: 12 szep 12, 19:09:42 »

Gratulálok ,valakinek legalább esnek LW k  Nevet
Nah most olyan leszek ,mint Yoda ,de akkor is . Ha eléggé hiszel benne sikerülni fog.

Továbbra sem haladok egyik csapatomnál sem . Még kb 1,8-1,9k ryo kell AA hoz ,viszont ha végre kiesne Luna és meglenne a ryo ,akkor 90%+ al mehetnék neki Kjuubinek ,ami szerintem már nem kevés (még 1 szint gobinak és lenne esélyem easy Kjuubi ellen is  ikszdé ).
Szerintem én hülyét fogok kapni , event teamnél ma direkt végignéztem 3 meccset pain ellen , 3 ból 2 nél annyi élete maradt a 6. pain nek ,hogy csak 1 hajszál látszott , nah most erre mit mondjak Anti mázlista vagyok (nem ez már nem pech ) Ördögi
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7475 Dátum: 12 szep 14, 06:32:20 »

Na közben elindult az új FNJ-kről a szavazás a ninjamanager fórumán, szóval tessék a nektek tetsző képekre leadni a voksokat, hogy azzal is kicsit közelebb kerülhessünk a berakásukhoz Mosolyog Ja és hogy meglegyen a két sor: Semmi változás, továbbra is a Gloves-ot vadászom és Shimat fejlesztem.
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7476 Dátum: 12 szep 14, 17:33:06 »

MoonTiger: grat levantinéhoz, nézegettem én is FNJ-ket, van pár érdekes...  ikszdé

itt azé' van haladás...egy kicsi... camper haladgat, ma esett egy rohadt erős LW (Claymore ikszdé), most éppen kagéra gyűjtök,mert nem ingyen van sajnos... main team pihenget a nagy harc előtt, meg hát vadászni próbál Garudára, azzal MÁR lenne 0,02% esélyen kurama ellen. Amint az meglesz... hujuj, ot kő kövön nem marad! ikszdé
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7477 Dátum: 12 szep 14, 18:57:36 »

Ránéztem én is FNJ-kre. Hát... Nekem csak Kiba tetszik és onnan is a 4. kép. Esetleg nagyjából lehet tudni, hogy mikor kerülnek be? Vagy amikor Udon úgy gondolja?

Nálam nem akar esni Daedalus Lance, az IF-em pedig 790 környékén van. Naruto team Akatsuki-ba van elakadva, bár gondolom kicsit nagyobb kéne legyen a szintjük 8-nál Nevet. Kapnak pár 200-as ab-ot, aztán remélhetőleg már tudok velük is haladni.
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7478 Dátum: 12 szep 14, 21:40:22 »

Ránéztem én is FNJ-kre. Hát... Nekem csak Kiba tetszik és onnan is a 4. kép. Esetleg nagyjából lehet tudni, hogy mikor kerülnek be? Vagy amikor Udon úgy gondolja?

Nos, még csak tegnap indult a szavazás, szóval eléggé kétlem, hogy hamar bekerülnének. Szerintem ez bizony egy hard eventtel lesz összekombinálva. Lehet csak én tippelem így persze, de annyira kézenfekvő lenne összehozni egy eventtel, ahol be is lehetne szerezni. Amúgy igazán drága vagy, hogy pont az a Kiba képem tetszett neked is Nevet Talán a Kiba kategóriát megnyeri az a kép. *kopp kopp*
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 15, 07:24:50 írta MoonTiger » Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7479 Dátum: 12 szep 16, 13:31:00 »

remélem lesz Hidan FNJ camper csapatba jó lesz Nevet
de kivi vagyok a többire is azért Nevet majd ha bekerültek jobban megsasolom őket

forbiddenen nem esnek az impos LW-k(a simák kiesnek Nevet) és karakurában nem haladok túl gyorsan, de alakulgatnak a dolgok

impon a jövőbeni/múltbeli hyuuga csapatnál sem esnek impos LW-k de lassan megvan az arany rang

extremen is totyogok, valamint az ajándék csapattal is szintén, LW pedig egyiknél se esik Nevet
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #7480 Dátum: 12 szep 16, 15:20:08 »

Sziasztok!
Már nem is emlékszem mikor írtam utoljára. Mostanság sok a dolgom és többnyire csak az energiákat ellőni jövök fel. Alt csapattal már csak a daedalus lance kell és összejön a 900IF, utána megnézem elég erősek-e a rókuci ellen. Eddig elég gyatrán esnek az lw-k velük, szóval lehet eltart még egy darabig. Eddig atomos-t és a betrayer swordot farmoltam, de csak atomos esett, közben a kutyusok sokat erősödtek, így már nem kell olyan sok IF, elég lesz ez a 39 is, ha kiesik.
Main csapatnál jobban potyognak a dolgok. Kiszedtem majdnem minden lw-t, amit terveztem. Most utoljára a kali blade esett, nem volt kalkulálva, de jobb nem jutott eszembe. Van valakinek ötlete? Én forbidden edge-re gondoltam, mert sok sebzés van rajta. Más kiszedhető crit. damage-es lw-t nem láttam, esetleg alpha rod, de csak 7% cd van rajta. Summmon sajnos lassan fejlődik, alig van kihívás. Mire eléri a 20-as szintet szerintem a csapat lvl 70+ lesz. Akkor majd jöhet egy basher. Addig meg lw-zés és várakozás.
További jó szórakozást mindenkinek!
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7481 Dátum: 12 szep 16, 19:05:15 »

sok szerencsét mindenkinek! na de nálam mi van...

mióta élek erre várok ikszdé. Szerintetek kiszedjem a garudát, amivel már 0,05% esélyen lenne, vagy menjek neki ezzel a felállással? ha számolunk egy kicsit akkor ez így 0,01%, a másik út meg először kb 0,16% (Garuda kiszedése 570 IF-fel), MAJD utána még 0,05%... nem megy a matek, nem tudok dönteni...
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7482 Dátum: 12 szep 17, 06:55:43 »

grandpa666:
Igazából ez tényleg csak a szerecse kérdése ,ha mázlista vagy LW ügyben ,akkor érdemes kiszedni azt még ,mert akárhogyan nézzük most 10000:1 hez az esélyed a győzelemre ,ha megszerzed azt ,akkor 2000:1 hez lesz ,ami 5X ös esély . 1 szó mint 100 én adnék annak az LW nek egy kis idöt (mondjuk 1-2 hetet ,addig is upolhat még valamelyik tagod ,az is növel valamennyit ).

Kezdek lassan már kétségbe esni a fő csapatomnál , már csak 1k ryo kell AA hoz és 4 hónap LW zés után még mindig nem adta meg magát a Luna és már használom a triót,a csapatomnak már 95%+ esélye van kjuubi ellen . Hát mint ne mondjak nem vok igazán mázlista . smirksweat
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7483 Dátum: 12 szep 17, 11:41:44 »

Srácok ha medium után megyek mégegy beginnert akkor utánna mikor hardra megyek ugyanúgy vihetek 3 LW-t, mintha egyből medium után mentem volna ugye és még ráadásul kiüthetek közbe egy új FNG-t, amit hardra vihetek az egyik FNG helyett ha jól tudom. Ezt hol ajánlja fel a game hogy kit viszek tovább ? Ugyanott ahol az LW-ket (reset) ?
Még 500 ryo és mehetek...  kösz előre is !
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7484 Dátum: 12 szep 17, 13:29:34 »

Az összes FN csatlakozik, akit kiütöttél, nem csak 3, így ha elérted az 5 kristályt, és lenne mondjuk 5 fng-d, akkor kettőt eladhatnál egész szép összegért. Az LW kérdéssel pedig: Ahányadik nehézséget kiütötted, annyi LW-t viszel. Kivégezted a mediumot, 3 LW slot nyílt ki, ami meg is marad.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 497 498 [499] 500 501 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins