24 nov 28, 14:37:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 496 497 [498] 499 500 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 746432 alkalommal)
0 Felhasználó és 44 vendég van a témában
bandee_26
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7455 Dátum: 12 szep 02, 17:10:53 »

Ez a Demon hit durva.... Nevet  bow  nekem sehogyse esik le daedalus, lehet megnézem az unalomba hogy lenne e értelme
Mediumon lunát ütni és akkor daedalusért menne a rerun, mivel CH+-ért mindenképpp mennem kell egyet amúgy is.megnéztem, és nincs esélyem, mert kono trio-ból egyet ki kell hagynom, ugy meg csak 60 az IF és 120 kell. itt
mediumon am most 0,5 % az esély, és kéne 3k ryo az AA-hoz Mosolyog és akkor még egy beginnert megyek lunáért és CH+-ért.
Egyébként baszki sztem tök kár hogy 100 fölötti stam már elveszik és csak 100-at ér, megcsinálhatták volna másképp is akár.
Ha jol számoltam akkor a 3k ryo kihivás nélkül, ha csak elköltöm az energiát akkor 50 nap alatt lenne meg, de picit fejlődne a csapat,  viszont ha kono trio-val a 200-as AB-okkal arenázok akkor igaz nem fejlődik a csapat, de a 200-as AB árával növel 3600 ryo kb 42 nap alatt lenne meg, szoval majdnem egyötödével kevesebb idő kéne, és sztem kihivást is jobban kapok ha néha mégis felnézek online vagyok hogy kapjak pár kihivást,  de ehez ki kell szednem a golden axe-t is.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 02, 18:20:02 írta bandee_26 » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7456 Dátum: 12 szep 03, 17:36:15 »

a 100 stamos cuccra már van egy "megoldás", amikor az első hardos és/vagy extremes csapatok megjelentek a játékban, akkor bevezették az endurance dolgot, ami korlátlan, csak viszonylag nehéz szerezni belőle igazán sokat, aminek már jelentős hatása lenne (pl. 500... hogy?). High sealhez kapsz valamennyit, LW-k, képességek tudják adni...kétségtelenül létezik, viszont szerintem gyenge képesség... a critical strike jobban bejött nekem, többre tartom mint ezt, pedig együtt jöttek. Ó, a "régi" idők...amikor sealhez csak tai immunt meg rerollt lehetett kapni...
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7457 Dátum: 12 szep 03, 18:28:10 »

Lassacskán haladgatok fő csapatommal ,ha gobi ugrik 1 szintet akkor már jó esélyem lesz ,hogy lunánál triot használhassak ,ami azért megkönnyitené a dolgot valószínüleg.A ryo jó lassan gyűlik olyan napi 50-150 között ,szóval még sokára lesz meg .Különben ha igy folytatom mire meglesz a ryo meg a luna is akár 90% esélyem is lehet kedvenc rókánk ellen.

Event csapatom nagyon lassan lépdel elöre ,asszem most a 4-6. ellenfélnél tart Akában.

Sajna én még nem vok olyan szinten ,hogy külön edura vagy critical strikera tudnék erősíteni ,egyelöre mindkettővel ugy vok ,hogy jó ha van  ,de nem siratom meg ha nincs (persze ha majd ha magasabb szintekre jutok akkor kell azokkal is foglalkoznom).
Különben én easy végét várom ,mert addigra meglesz minden Up ,szóval onnantol kezdhetem élvezni a játékot igazán.
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #7458 Dátum: 12 szep 05, 10:45:01 »

Hellosztok

Valaki el tudja mondani, hogy mitörtént újabban a ninjamanagerben? Gondolok arra, hogy esetleg van valami "gameplay change" dolog vagy hasonló.
Jah valaki tudja, hogy kell legyőzni Kuramat? Nevet
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7459 Dátum: 12 szep 05, 12:54:11 »

Mi történt emberek, hogy mindenki visszatér? Nevet:D Üdv újra köreinkben Mosolyog

Folyamatosan jönnek az eventek és az LW-k megállás nélkül. Hozzátenném, hogy mindkét dolog teljesen elvesztette a varázsát, magyarul fogalmazva egyre szarabbak... Más változás nem igazán történt, vagy én nem emlékszem rá.
Utolsó kérdésedre én is szívesen várnám a választ Nevet.

Ha FNG-t és Nibi szintet lép 1% fölé ugrik a nyerési esélyem. Egy LW hamarabb megadná magát, mint ez a dög...
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7460 Dátum: 12 szep 05, 16:34:04 »

Na sok elemváltással (Shikamaru villám -> Tűz, Guren víz -> villám, Sasuke tűz -> Víz) végre Akatsuki temple kivégezve, és a Reibi eladásával össze is jött pont 1500 ryo, így meg is van a végleges csapatom =) Shima még soha nem volt a csapatban, kifejezetten kíváncsi leszek, hogy hogy szerepel majd ^^ Nagyon, értsd nagyon messze van még, de kíváncsi lennék a véleményekre. Ehhez a csapathoz milyen summon lenne az ideális?

Fng Naruto - Fng Shikamaru - Fnk Itachi (LS) - Fnj Jiraiya - Fnj Tsunade - Fnk Sasuke (ls). Tehát lenne itt minden mi szem-szájnak ingere. 3 LS nin, 1 LS tai, 2 HS tai Nevet Ugyanúgy Shima-ra gondoltam, mivel elég szépet dobna az LS ninják sebzésén az a 6.5 nin, enduranceból meg valamennyit csak profitál a HS nin is Mosolyog Ötletek, tippek? (Impo után úgyis ragnát és egyéb lw-ket vadászok majd, szóval tényleg még jóval odébb van, csak szeretek töprengeni ^^)
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 05, 17:04:06 írta MoonTiger » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7461 Dátum: 12 szep 06, 14:55:13 »

Bár én nem értek nagyon hozzá, de mivel azt irtátok, hogy a reroll csak 100 fölött ér valamit, ezért én innentől kezdve nem látom értelmét hibrid csapatnak, hanem csak olyannak aminek a summonja ( esetleg egy kivétellel max ) minden ninjára jó hatással van. Ráadásul igyekszem épp a tanácsok miatt most már csak olyan ninjákat használni akik specializálódnak, szóval vagy tai, vagy nin ami nagyon növekszik szintlépéskor, nem pedig vegyesen. De gondolom ezen te már túl vagy Tiger és ezért inkább a számodra szimpatikus karaktereket rakod be.

Eventen max nap egyszer nézek fel, így kihivás nulla, szépen lelassultam, a rohadt dragonbone pedig nem esik, pedig csak azt ütöm az eleje óta minden WE-vel..
Medium semmi, várom a deadalust, és már csak 2500 ryo kell AA-hoz. nyilván it is max napi egyszer tudok fellépni ellőni az energiát, igy kihivást nem kaphatok.
Extremen kezdenek esni az Lw-k, bár ezek nagyot nem dobnak a csapaton, de kiesett a mythrill knife és a moon chaser, ezzel Gaara FNJ rerollja 97 %, ami ugye kevesebb mint 100 Szomorú  és cserébe nem használhatja a 800-as AB-ját. DE azért nagyon örültem az LW-knek hiszen majdhogynem ezért játszom, ez éltet Mosolyog
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7462 Dátum: 12 szep 06, 15:32:13 »

bandee: pl. nézd meg laci csapatát... abba nibi kell, és kész! (mármint a ch limitet is figyelembe véve, SD nem fér be pl.). A reroll 1%-on is ér valamit, mert van esélyed arra, hogy jobbat ütsz. 100% azt jelenti, hogy 2 ütést kalkulál a játék, és a jobbat adja be, 200-nál 3-at, stb. full LS csapatokba megéri a reroll, mert nagyobb eséllyel ütsz nagyobbat. Ez a játék az esélyekről szól...minél nagyobb az esélyed valamire annál jobb (pl. reroll), de ha csak kevés esélyed van, akkor is próbálkozni kell, hátha lesz szerencséd (pl. LW-k, kyuubi)
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7463 Dátum: 12 szep 06, 16:38:39 »

Ezt értem, csak azt irtam, amit itt olvastam tőletek, hogy 100 alatt kevésbé éri meg, de ettől függetlenül is asszem én már csak LS nin párti maradok akár 100 reroll nélkül is. de amugy kösz az infot és hasznosítom majd! Más : ha jól figyeltem akkor érdekes módon, ha én arany rangon vagyok akkor az arany és ezüst csapatok legyőzéséért is ugyanannyi ryo-t kapok, viszont vörös róka rangon már nem igaz, hogy vörös és arany rangúak ellen is ugyanannyit. Ez alapján gondolom megéri hosszabb időt tölteni arany rangon.
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7464 Dátum: 12 szep 07, 13:27:42 »

3 sáv van
rózsa-bronze , ezüst-arany , vörös-lila
ezekért ugyanannyi ryo jár mind arena mind defend esetében

amúgy a reroll olyan értelembe kell h legalább 100 legyen h ugye a seal 1 ad 40et ehhez szedj össze 60at magas szinten
de már 70 körül is képes szépen muzsikálni arenába, Kyuubi ellen nem árt a több

sok haladás nincs sehol, legfőkébb minőségi LW nem esik
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7465 Dátum: 12 szep 07, 17:50:59 »

Medium teamem lassan,de halad.  Teamem: FNG Nagato , Starter genin(Jirobou) , FNG Sasori/Itachi(váltogatva) , Deidara , Zabuza , Shodai , Ryobyrd + egy Nibi ami arra vár h beférjen végre Mosolyog
most épp ryogyüjtögetésre,csapatfejlesztésre gyurok  (még meglátom h CH+-t v AA-t veszem meg elöbb)  3FNG-t váltogatom h kb egy szinten legyenek  . LW farm egyelöre nincs,mivel még nem tudom milyen LW-t vadásszak. Médiumon milyen LW lenne jo? v melyik LWt lenne érdemes kiütni teamemnek? (LS nin a teamem és olyan LW-t szeretnék ami jo az ilyen csapatba)
elöre is köszi
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7466 Dátum: 12 szep 07, 18:47:00 »

eragon007: Moon Chaser egy tökéletes választás.

bandee_26: a 100 reroll, főleg a full LS nin csapatokra értendőek. Még így is szenvedés az élet, mert minden a szerencsén múlik. Kyuubi ellen meg kész rémálom.
Persze egy-egy LS nin-nek nem szükséges a 100 reroll, mert nélküle is képesek nagyot ütni, csak még nagyobb szerencse kell hozzá.
Meg ugye LW-kkel, ab-okkal lehet növelni a reroll-t. Én a magam részéről nem szeretek egy slot-ot elpazarolni arra, hogy kizárólag a reroll-ra menjek (pl. Lucky Blade), inkább valami olyat rakok be, amitől minél nagyobb lesz a sebzés.
Magasabb szinten természetesen vannak szép LW-k jó reroll értékkel és támadással, stammal.
LS tai-nál már teljesen más a dolog, a crit. dmg.-es LW-k egész jók.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7467 Dátum: 12 szep 08, 10:58:34 »

Kösz a tanácsokat srácok, egyre jobban megértem a dolgokat. Egyébként mediumon ha kiesik deadalus kb 4-4,5 % esélyem lesz kyuubi ellen, ugyhogy már nem fejlesztem a csapatot, csakis madárkával megy a ryo gyüjtés persze lassan, mert nem tudok fent lenni.
Eventen letudtam AT-t, de nagy szerencsével és Otherworld-höz nagyon gyenge a csapat, de végre bent van az uccsó FNG is. Most kb sztem egy hónapig csak arénázok, nem próbálok meg haladni, ugyse menne, viszont arénában max napi egyszer ellövöm az energiát, ezért is gondolom, hogy kell min. egy hónap.
extremen pár napja cosmic blade-et farmolom és érzem hogy ki fog esni Nevet
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7468 Dátum: 12 szep 08, 17:24:35 »

Talán a 4. próbálkozásra leütöttem a rókát. Megint jött a megszokott győzelem: kattintgatás, majd befagy az oldal. Egy gyors frissítés és lila rókán vagy.
Úgyhogy irány a Ragnarok, remélem hamar kipottyan.

Már korábban felvetettem, hogy a klánban a camper csapatoknak nem lehetne csinálni egy új rangot? Illetve azoknak akik már kivitték Impot vagy FM-et és FN/LW vadászaton vannak. Szerintem sokkal átláthatóbb lenne.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7469 Dátum: 12 szep 09, 10:39:32 »

Lassan haladgatok én is eventen ,de sajna nagyon meglátszik ,hogy van olyan nap amikor 1x sem tudok feljönni.
AT ban Painnél tartok és a 6 bol 5 mindig borul szóval 1-2 4-800 as Ab vagy 1-2 lvl és megvan AT. Mondjuk már nagyon várom ,hogy teljes legyen a csapatom .

A fő csapatomnál még mindig nem esik Luna ,sajna még mindig csak duot használhatom ,mert trionál csak néha nyerek .
Ha minden igaz ,akkor akkor már csak 2300 ryo kéne AA hoz ,szóval ha véletlen kiesne a Luna és elkapna az ideg és leverném Kjuubit ,akkor is CH+ már megvan ,de ha már ilyen közel járok ,akkor megvárom. (amugy már több mint 70% esélyem van Kjuubi ellen ,és ahogy ismerem a szerencsémet ez még jócskán nöni fog mire kiesik Luna  Szomorú )
Naplózva

Oldalak: 1 ... 496 497 [498] 499 500 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins