24 nov 28, 16:26:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 495 496 [497] 498 499 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 746505 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
bandee_26
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7440 Dátum: 12 aug 25, 21:28:05 »

KEzdő jounin helyett rakod be gondolom, nálam is csapattag dei, nem véletlenül sztem elég jó !! Ha csakrailag kijön akkor sztem jó. sima medium csapatomban is bent van, akkor raktam be mikor már mindegyik ninem 30 körül vagy afelett volt, és pár hét alatt pikk pakk ő lett a legerősebb ütőm, persze staminája elég gyenge mivel én csak a 800-as AB-ját használom az pedig nem ad stam-ot, de egy FSP-vel elmegy.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7441 Dátum: 12 aug 26, 06:59:30 »

Remélem is ,hogy gyorsan felfejlödik ,mert ö lesz az utolsom ,ugyan azt a felállást fogom nála csinálni kiba FNG nél ,azaz
FSP,SP,SSP (ami 84 stamot ad ,szóval ezen nem fog mulni ,hogy gyorsan fejlödjön).
Ezek alapján a végleges csapatom :
FNG Lee- FNG Sakura-FNG KIba -Gai (gates) - Dei - Tsunade-Gobi
Nem full tai ,de legalább lesz benne 3 ls .
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7442 Dátum: 12 aug 26, 09:29:06 »

Erős csapatod lesz, am ha lesz két HS genined akkor gondolom kyuubi ellen ők mennek elől. Bár ha jól értem csak 1 HS genin lesz, mert gondolom Gai és Tsunade HS lesz.
Sztem mapon kell főleg a stamina egyébként arena meccsen fejlődéshez inkább AB-okat veszek de csak azoknak akik véglegesek. Sztem arena meccsen sztem így jobb, de lehet hogy tévedek. Igaz mapon is van egy kis fejlődés, de fontosabb az arena.     Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 26, 09:37:31 írta bandee_26 » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7443 Dátum: 12 aug 26, 09:51:48 »

ugyan azt a felállást fogom nála csinálni kiba FNG nél ,azaz FSP,SP,SSP (ami 84 stamot ad ,szóval ezen nem fog mulni ,hogy gyorsan fejlödjön).

Err.. minek? Fantasztikus, hogy lesz extra 84 staminája, csak éppen az égegyadta világon SEMMIT sem fog sebezni úgy ha csak staminát adsz neki és egyetlen támadóképességet sem. Ha annyira azt akarod, hogy gyorsan fejlődjön, akkor vegyél inkább ninja expet adó itemet, és mellé rakj be egy fsp-t + RN-t.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7444 Dátum: 12 aug 26, 10:15:54 »

off: lol Tiger keményebben fogalmaz, de ez el is várható tőle Mosolyog Ezt muszály volt beirnom.
on: szép kicsi daedalus gyere ki ég a házad ideki ikszdé , ja ez is off Szomorú bocs
asszem extremen gondok lesznek a végén mit vigyek tovább lw-t, attól függ nineket kiket viszek, mert elődöm úgy érzem megjárt pár eventet, vagy rerunt Nevet psionic blade-re olyan büszke vagyok tovább akarom vinni !
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7445 Dátum: 12 aug 26, 11:20:13 »

A sok stamos cuccal megkapolt fejlesztést nem mapon használom hanem sneak attakban ,(kis csapatok ellen ) ,ha néha nagyon bejön ,volt már párszor ,hogy 50+ xpt kapott egy attakal .
Amugy ezt a taktikát általában a karriknál csak 9-11 es szintig használom ,utána már felesleges annyi stam , azt hogy sebessenek is valamit megoldja a gobi (egészen bevállt ez a takitika ,mert ez a harmadik nap amióta huzom uj fng és már 8 , ma még a 9 tuti ,lehet 10 is)
Amugy 2 hs geninem (sakura +lee) és egy hs jouninom (gai lesz), a többi (FNG kiba ,dei , tsunade ) ls lesznek.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7446 Dátum: 12 aug 27, 11:44:44 »

ehez kapcsolódik:
 a stamina mapon elég ha 100, de amugy ha 100 fölé növeljük az ugye (habár) csökkenően, ( egyre magasabb stamináért cserébe ) de még tovább növeli a kitartást ugye ? De majd megnézem tutorialba a képletet. (amibe elirták a számokat ikszdé )     Gondolkozik   vagy pedig ugyanúgy mint a resist-nél: 100 feletti érték az 100-nak számít. Mégis ez az utóbbi, ha jól néztem most a tutorialban, szoval tuti elég a 100 és tök felesleges fölé menni.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 27, 16:58:16 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7447 Dátum: 12 aug 27, 17:25:04 »

Ma megkezdödött nekem a fősuli ,szóval igen keveset tudok fennt lenni (lesz olyan napom ,hogy reggel 8 tól este 8 ig vannak óraáim +3 óra út ,szóval inkább ezt nem jellemzem milyen érzésem van ).
Ha mázlim van az eventet valahogy végigviszem (talán sikerül ,de tényleg csak talán ).
Most örülök annak igazán ,hogy normál csapatom alap energiát kap ,igy elég napi 1x felrépnek hozzá.

Amugy hogy ne legyen totál off , eventen fejlesztgetem uj tagjaim és a fő csapatomnál LW továbbra sem esik és ha jól számoltam már csak 6k ryo kell AA ig ,ennyi idö alatt kéne LW nek megjönnie .
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7448 Dátum: 12 aug 28, 11:44:54 »

Sok sikert a sulihoz ! Nekem is holnap indul a meló Mosolyog  Nekem se esik semmi LW sehol.  Mediumon még kb 5k kell nekem is AA-hoz. Eventen már csak jó 2k kell, és akkor nekiállok karakurának. Extremen is lesz majd időm Lw-zgetni, hisz AA-t ott is majd ki kell ütnöm, de ott még nagyon gyenge a csapat, és lassan is fejlődik mindenki.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7449 Dátum: 12 aug 29, 20:43:31 »

Ma upolt main csapatomban mind a 2 jounin a gobi és tegnap a kage .Holnap megprobálom a konotiót lunáért ,hátha azzal is tudok gyözni . Lassan kezd röhelyes lenni ,de közel 46% esélyem lenne kjuubi ellen , ez annyira nyomasztó =( (itt vagyok 2-3 próbábol könnyedén győzhetnék ,de még heteket ,hónapokat kell várnom a ryo és az LW miatt )
Eventel per pill megáltam , megvettem deit kicsit huzok rá ,de aka templomot nem tom ,hogyan fogom leverni ,nagy hárány ,hogy nem tok fennt lenni igy gyakorlatilag 0 a kihívásom.
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #7450 Dátum: 12 aug 31, 00:27:24 »

Nah a pár hete tartó Ragnarok vadászat még mindig sikertelen, bár fejlemény, hogy ma helyette kiesett a Zodiac Blade Hümm-hümm Tovább vinni nem fogom, de az a +55 IF most épp kapóra jön, hogy átlépjem az ezres IF szintet, így talán könyebb lesz a Ragnarok Sly
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7451 Dátum: 12 aug 31, 13:39:00 »

Sok szerencsét továbbra is minden LW vadásznak !
Eventen átértem Karakurán pár elemváltással, és már meg is van mindenkinek a 800-as AB. Csakra miatt a 3. FNG még nem fér be, de épp ezért nem rossz helyette kezdő genin shikamaru, hisz ő is LS nin és a summon addig is neki is ad rerollt. A harmadik FNG pedig asszem lehet épp shikamaru lesz, mert sima mediumon egész megkedveltem Mosolyog most így nagyot erősödött a csapat, hogy befér kezdő J helyett deidara.Csak LW nem pottyan, de sebaj, fő hogy majdnem teljes a csapat, fejlődhet mindenki kedvére !!
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 31, 16:30:17 írta bandee_26 » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7452 Dátum: 12 szep 01, 10:41:02 »

itt van szerencse, nem is kevés:

3-4 nap, talán annyi se... várj meg, extrémes kyuubi, jövünk! csak nem tudom, hogy MÉG milyen cucc kéne... nekem már semmi nem hiányzik!

közben elindítottam egy campert is, gyorsan haladok vele, FNG-k beginneren alapból adják annyira, hogy abok meg újonnan halászott LW-k nélkül toljam. hinata lesz az új FNG obito helyett, tobi és kapus gai lesz a két jounin, hidan kage és lesser kyuubi summon...fun lesz az egész, amint odaérek!
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 01, 11:15:12 írta grandpa666 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7453 Dátum: 12 szep 01, 13:18:52 »

Grandpa nem véletlen a main team-ed neve... Nevet
Grat az LW-khez. Legalább valakinél történik valami jó dolog is.

Jelenleg ~0,5% esélyem van a róka ellen, de még mindig nem adta meg magát. Ez kicsit elszomorító, hogyha arra gondolok, hogy 0,001%-nál kezdtem el ütni. Remélhetőleg 1-2héten belül sikerül leverni.

Klánba nem kéne csinálni egy új rangot a camper csapatoknak? Van egy pár belőlük. Talán én is csinálok majd egyet, de ahhoz hard-ig el kéne jutni. Ott van egy pár immunos LW.
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7454 Dátum: 12 szep 01, 14:54:39 »

kösz laci a gratot, de mint már említettem, a csapatnevem azt jelenti, hogy Kapálók 5... XĐ

nem tudom, miért gyenge a csapatom, de néztem egy bashert (végül is), és 8700-nál sehogysem tudnak többet ütni... kis nyomorékok, én itt szedem ki nekik a jobbnál jobb LW-ket, de még így is 0% az esélyem... lehet hogy még underlevel vagyok, nem tudom, de már unom az extremet...

camper halad karakurában, van új FNG-m meg minden ami kell, még egy 400-as abot veszek (véglegesre), a többit meg majd a kagéra meg summonra költöm, 800-as se kell csak 1-2
Naplózva

Oldalak: 1 ... 495 496 [497] 498 499 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins