24 nov 28, 17:32:54 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 494 495 [496] 497 498 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 746651 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
bandee_26
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7425 Dátum: 12 aug 22, 09:13:23 »

nem tudom Verb, mindenesetre a duo-val üsd akkor, mert ugyse számit az IF, csak a minimum meglegyen. amugy meg nem tudsz mit csinálni , várj és várj, aztán megtörténik majd a csoda ! Még mindig jobb ha még pár hetet tökölsz vele, minthogy én például valoszinü ugye megyek érte egy beginert ujra.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7426 Dátum: 12 aug 22, 09:20:02 »

Sajnos ugy tünik igazad van ,nincs mit tenni ütöm még meg nem adja magát és ha végre sikerül annál nagyobb lesz az öröm.

Amugy event csapatommal lassan elkezdtem karakurát (igaz gyorsan meg is akadtam) , de ugy döntöttem ,hogy a 3. FNg et fogom használni start geninhelyett (sajna igy igen megcsappan a sebzésem ,de hamar behozza , ha megtuningolom egy kis extra stamal)
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7427 Dátum: 12 aug 22, 13:35:19 »

Eventen én is elértem karakurához, de egy darabig még nem próbálkozok vele, viszont leütöttem nibit, holnap felezem a csakráját és mehet a csapatba, a madárka helyett, igaz így mostantól nem fog sok ryo bejönni, de inkább kezdjen el minél elöbb fejlödni a kétfarkú. Végülis már megvan a 3 FSP, van 3 Hero water, pár 400-as AB, mostantól már a ryo csak a 800-asokra, meg elemváltásokra fog kelleni. A végleges csapatba deidara jounin majdcsak AT után fér be, de ő hamar fel fog erősödni a többiekhez.

szerk: közbe rájöttem: nibi fejlesztésre arenában olyan csapatokat hivok ki akik ellen szinte tuti nyerek, és amikor már nincs arena energy, de van időm online lenni, akkor madárka lesz bent, hisz akik kihivnak valoszinü ugyis vernek, akkor meg ugyse fejlődne nibi, viszont eggyel több ryo jön vereségenként. Jó volt eddig, mert 5 ryo jött győzelmenként madárral.

extremen visszaadta a sors amit daedalus-szal szenvedtem, mert most 16 nap alatt kiesett a psionic blade juhéj
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 23, 12:08:45 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7428 Dátum: 12 aug 23, 18:19:09 »

Gratulálok a Nibihez és az LW hez.
Az ötleted a madárral tökéletes Main csapatomnál én is ezt használtam elején a gobival .

Eventen végigtéptem Karakurán ,most viszont mielött probálkozhatnék kell legalább 2k ryo kage re +2*800 a két leenek.
(Ezekkel talán az első 2-3 at lezuzom majd)
LW továbbra sem esik se itt se ott , viszont az lesz a vicces ,hogy main teamnél a gobi joval elöbb megvolt mint eventesen ,de az eventes hamarosan beéri a másikat . ikszdé

Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7429 Dátum: 12 aug 23, 19:58:29 »

Kösz Verb, remélem másoknak is minél több esik LW-ből ! Már most gondban vagyok mit vigyek majd tovább impo-ra, elvileg a dragon shield-et nem kéne, pedig tök klassz kis cucc a 15 % tai és nin immun és 50 stamina.

Meg pl psionic blade-et hova vigyem tovább, ha majd full nin LS csapatot akarok impo-ra. Impo-n érdemes esetleg hibrid csapatot csinálni ? Vagy érdemes olyan full nin LS-t, amiben van egy kakukktojás tai nin ? Mert ha ez utóbbi életképes akkor pl nyugodtan továbbvihetem psionic blade-et nem ? Öregek segítsetek lécci ebben köszi előre is !
És még szeretném kérdezni öregektől, hogy extreme-en mekkora stamina szintek kellenek kyuubi ellen majd ? mert attól függően kell LW-ket vadásznom, mert ha elég 100-105 körüli stamina, szerintem akkor felesleges ( az első két geninnek mindenképp az ) 120-as stamina, helyette az attack-ot növelhetném. Előre is köszi ja és az öregeket úgy értem  hogy rutinos rókák, remélem nem érthető félre Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 23, 20:52:10 írta bandee_26 » Naplózva

CrossFire
Újonc
*

« Válasz #7430 Dátum: 12 aug 23, 21:38:57 »

Eventen egész jól alakulnak a dolgok kiesett a deadalus, moon chaser, és a tornado edge, jelenleg a naruto team meg akadt Tobinál , Hardon meg szívok mert elfelejtettem megvenni a ch+t habár a ryo megvolt rá, ezért csak 2 fng fér be és felváltva kell őket fejlesztenem...
esetleg nem tudná valaki megmondani hogy mennyi chakrát kapok hardon karaukarára?
Naplózva

Axel92
Akadémiai tanár
*

The real fun is about to start!

« Válasz #7431 Dátum: 12 aug 24, 09:00:16 »

Hello

Azt szeretném megkérdezni h mit kellene tennem h a rókát legyőzzem, Beginneren vagyok a végén sztem az Otherworldben, legyőztem a Haku-s csapatomat és aztán a rókánaka 3/4-ét vettem le, mert a 2. geninemnél és az első helyne lévő jouninomnál 999-et sebzett, jó tanácsok?
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7432 Dátum: 12 aug 24, 11:30:21 »

Axel92: linkeld be a csapatod, vagy tedd ki az aláírásodba, mert így nehéz segíteni. Utána mindenki szívesen segít.

CrossFire: Azt hiszem CH+ nélkül 88CH-d van Karakura után, CH+-al pedig 98. Aztán lehet, hogy tévedek... Mosolyog

bandee_26: Nézd meg az én csapatom. Suigetsu nem éppen full nin, mégis tökéletesen beleillik a csapatba.
Bármelyik szinten vagy mindig csak 100 stamina kell. Felesleges feljebb tornászni, persze ha valaki miss slot-on van, akkor oda már 200 kell.

Remélem minden kérdésre válaszoltam Mosolyog
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7433 Dátum: 12 aug 24, 17:56:53 »

A róka 4. és 8. csapása midenképpen halálos.
Mivel a 2. geninedet és a 1. jouninodat csapta agyon igy arra következtetek ,hogy majdnem az egész (vagy az egész) csapatod ls .
Ezenkivül még az a baj ,hogy átlagot tekintve kevés a stamja a csapatod tagjainak , ezt ki tudod köszöbülni ,ha a 200 as AB ok helyett veszel nekik stamot ado itemeket (ha veszel 3-3db 40-27 stamot adó itemet és felpakolod a csatatodra javulnak majd az esélyeid ).
Amugy még az is baj lehet ,hogy az egyik genined és a jouninjaid alacsonyabb szintűek.
Ha még van is esélyed arra ,hogy leverd kjuubit ,akkor is többször kell probálkozni (ha igy tellél akkor nem szoltam)

Javaslom ,hogy használd a bashert ,azzal ki tudod számolni ,hogy mennyi a csapatod esélye kjuubi ellen .
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7434 Dátum: 12 aug 24, 18:01:37 »

Először is Gaara helyett egy 350 genin-t, ajánlom Oro-t. Neo Sound-ba tudod megvenni, ha minden igaz ő a legdrágább genin ott.
Vegyél 3 Fresh Soldier Pill-t a jounin-oknak és kage-nak, a 200-as ab-jaik helyére. Shikamaru-nak és 350 Oro-nak is vegyél egy-egy Soldier Pill-t
Itachi és Deidara legyen 20lvl, illetve 350 Oro-nak sem árt, ha 20+ lesz.
Ennyi változtatásnak már elégnek kell lennie.

És jó szándékból: tartsuk be a 2 soros szabályt Mosolyog

Szerk.: FNG Oro-nak nem muszáj Soldier Pill-t venni. 96stam beginner-en elégnek kell lennie.

Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7435 Dátum: 12 aug 24, 18:17:35 »

Laci: köszi, am pont a te csapatodra gondoltam jó példának én is.
Verb: kihivtál eventen és lenyomtál ahogy várható volt  Szomorú , de kis szerencsével győzhettem volna Mosolyog Én azt hiszem még nem próbálkozok karakurával, hiszen úgy tudom, hogy vörös róka rangon nagyon kevés kihívást kapnék, így most inkább még gyűjtögetek ryo-t, kb 4-5 ezret, és aztán folytatom a mapot, így karakura után majd egyből megvehetem a 800-asokat és marad egy kicsi elemváltásokra.
Axel92: figyelj oda nehogy kitiltsanak, egy hsz minimum 2 teljes sor legyen, néha idegesítő, de ez a szabály. én ha nem tudom kitölteni, de feltétlen meg akarom köszönni a tanácsokat, akkor vagy várok amig lesz 2 sornyi mondanivalóm, vagy privibe köszönöm meg.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7436 Dátum: 12 aug 24, 19:58:55 »

bandee_26
Bocsi nem direkt volt , én a kihívásokat általában rang és nem név alapján kezdeményezem . Technikai KO
Amugy a csapatomat könnyedén legyözheted ,hiszen és full hs es vok ,egyszóval kicsi a szórásom még te ls (szóval ha van egy ki mázlid lazán versz  kacsint )
Nálam csak egy oka van ,hogy ennyire eröltetve is próbálok eventen haladni :
Aka után fér be az utolsó csapattagom (ami ls lesz).
Amugy most fogom megkezdeni az uj FNG m huzását (ls lesz) azzal könnyebben gyözhetek majd .
Egyszóval nekem az event csak aka után kezdödik majd meg ,mert akkor lesz 3-3 hs-ls es a csapatom ,ami egészen jó kombináció lehet kjuubi ellen .

Csak egy kis vidámságot is csenpészzek a napba ,main csapatomnak már majdnem 10% esélye lenne kjuubi ellen ,de még kell majdnem 8k ryo és igazán csak luna után kezd gyűlni a ryom ,mert addig kell gobi ,hogy nyerhessek.  Ördögi
Slusszpoén ,hány % esélyem lesz mire meglesz a zsé(sanszos ,hogy 20%+) ?  smirksweat 
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 24, 20:00:13 írta Verbatimo » Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7437 Dátum: 12 aug 24, 20:14:16 »

Axel92!

Kezd el lassan felfogni a két soros szabály lényegét! Egy kis segítség: ebben a témában egy szabályos hozzászólásnak kettő darab teljes sorból kell állnia. Különben a hozzászólásaid törlésre kerülhetnek/kerülnek.

Moderátor
Naplózva
bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7438 Dátum: 12 aug 24, 20:17:52 »

ikszdé Verb nem baj, hogy kihivtál, sőt az mindig jó, én is inkább a poén kedvéért irtam meg, amugy nekem is csak AT után lesz meg a végleges csapat. A main csapidnál meg nézd a jó oldalát Mosolyog mire meglesz a ryo addiga nemcsak luna hanem még talán más LW is kiesik majd kacsint

Mediumon ott tartok, hogy mostmár nagyon uncsi, se az LW nem jön, se a ryo az AA-ra, nem tudom mennyi idő kell majd hozzá, de mivel már régóta nincs hátra semmi csak az uccsó küldi, így csak fellépek ellövöm az energy-t és nézek mint hal a szatyorban, kihivás gyakorlatilag nulla jön.ez van, ha kiesik a deadalus és mindenki lép egy szintet a summonnal együtt akkor 2 százalék fölött lesz az esélyem, ugyhogy onnantól kezdve már senkit nem fejlesztek, csak ryo gyüjtés lesz.
két és fél hónapja ütöm ezt az Lw-t, mást nem is csinálok, lassan kieshetne Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 25, 08:30:19 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7439 Dátum: 12 aug 25, 21:19:24 »

Amugy jó ötletet adtatok ,lehet én is átvariálom egy kicsit az eventes csapatomat .
2. jouninak lehet ,hogy deit rakom be (legyen egy kis kakukk tojás filliningje a dolognak  ikszdé) .
Ennek 3 oka is van :
1.Ha ezt meglépem ,akkor a 3. FNG is befér ,ami sokkal jobb a startelnél + ls ami jól jön .
2.Igazábol nekem még nem volt egy nines tagom sem ,csak taisok és hibridek ,és megmondva az öszíntét kiváncsi vagyok mire képes .
3.Elég olcsó smirksweat
Naplózva

Oldalak: 1 ... 494 495 [496] 497 498 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins