24 nov 28, 18:41:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 493 494 [495] 496 497 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 746720 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
MoonTiger
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7410 Dátum: 12 aug 17, 08:24:45 »

Impo event nem lesz, ezt legalább 3 moderátor mondta a NM fórumon. FNJ-t még odaadják eventek során, de az FNK-ért tessék szépen megdolgozni, ez a hivatalos verzió Mosolyog Amivel egyet is értek, FNK-t akkor szerezze meg az ember ha a csapatával már eljutott impossible-re.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7411 Dátum: 12 aug 17, 09:36:29 »

Sziasztok, hát igen CH+tényleg jól jönne már mediumon is, nekem nincs, és hát Lee drunken jouinnak nem elég erős. Most néztem bashert és ha kiütöm majd daedalus lance-t és páran lépnek még egy szintet, akkor lesz kb 0,3 % az esélyem, tehát még az 1 százalékot sem éri el. Ha leesne esetleg még luna is akkor már felmenne 1 % fölé az esély Mosolyog hát erre mondjuk nem számítok. Egyébként mediumon gyűjtöm a ryo-t, AA-hoz még kell jó 5000, de pont most fogok elutazni és gyakorlatilag pár hónapig nem, vagy csak néha tudok fellépni, azt se tudom eventet igy hogy fejezem be Nevet pedig ott is most kezd el lassan beérni a taktika, megvan chiyo-nak és a két itachinak a 400-as AB, igaz chiyo most még csak úgy fér be, ha egy jouninom pihen, de kövi country után már úgy is be fog férni ha egy FNG-t hagyok ki, akkor már jó lesz.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 17, 10:37:44 írta bandee_26 » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7412 Dátum: 12 aug 17, 15:12:23 »

a ch+ már easyn megvolt nekem, hamarabb, mint az AA... nem tudnám eldönteni, hogy melyik hasznosabb... mindkettő kell és kész!
megkérdezném az extremen már túl levőktől, hogy kb. hanyas szint kellett a kyuubi megöléséhez?  vagy milyen avg. attakkok? mert már stat pontokból is elég jól beshoppingoltam, 3k-t is költöttem már anno... basherolni meg nincs kedvem, meg nem is szeretnék...
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 17, 15:13:15 írta grandpa666 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7413 Dátum: 12 aug 18, 10:42:21 »

Én is a te véleményeden vagyok , kell az AA és a CH+ is ,csak én elsőnek az AAt szerzem meg .
Amugy csak én vagyok ilyen fatálisan szerencsétlen lw ügyben?
2 hónapon át farmoltam az lwket 3-4 különbözöt trióval (felcuccolva) és semmi ,még véletlen sem , pedig begineren vok szóval a 2 hónabol 1,5 hónapig dupla WE jött .
Mondjuk már annyira unom az LW zést ,hogy a lunát ütöm csak ,de az lenne a furcsa ha megadná magát .
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7414 Dátum: 12 aug 18, 10:53:08 »

Verbatimo  :  nekem v 3-4honap volt mire kiesett az az LW amit akartam (azaz a murasame) mellette 3honap LW-zés kellett h kijöjjön még 3mellé  amiböl talán a legjobb a golden axe (13% ryo gain,13% attack reroll) volt. luna swordot meg nem tudtam :/  beginneren nagyon még nem tudtam h melyik LW hol találhato és mire jo  igy csak  murasamet tudtam easyn kiütni.
ha már itt tartunk   lehet kicsit merész vállalkozás a részemröl,de lehet AA-t és CH+-t is kiszedem mediumon Nevet  persze ha lesz elég energiám 25k-t összegyüjteni.  most 400as ABokra gyurok  utána jöhet a ryogyüjtögetés Nevet
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7415 Dátum: 12 aug 18, 17:37:50 »

Én a helyedben mediumon csak az egyiket szedném ki és mivel mondtad ,hogy nincsen meg a luna neked ezért mennék még egy kört begineren ,ott kiszednéd a lunát közben meg a másikra a ryot + lesz még egy FNG d .

Amugy löttem egy bashert és normál genin sornál 1millió probánál 0,3% esélyt adott ,az a vicces hogy egy napja még a győzelemtöl 100hp ja mining maradt ,most meg van ,hogy 2-300 al veri (ennyit jelent ,ha 2 genint felcsérél az ember  ikszdé)
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7416 Dátum: 12 aug 20, 11:03:07 »

sztem megéri egyszerre kiszedni mind2 upgradet, lunáért meg nem kell sztem visszamenni, hardon van FNJ meg más jó LW-k, én inkább oda szaladnék mint vissza beginnerre (már csak a progression miatt is...)

amm ti tudtátok, hogy az "Enemy stamina down" a world mapon neked jelent "Stamina up"-ot (mivel a WM ellenfélnek nincs staminája)...tutorialban olvasgattam... nekem új információ... ezért mindenképp ki kellet szednem ezt:

akkor ez world mapon +85 STA... yes, please!
(az LW-kel szenvedőknek üzenem, hogy ma kezdtem el keresni, és ma is esett ki...)
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 20, 11:04:41 írta grandpa666 » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7417 Dátum: 12 aug 20, 16:48:57 »

Mivel a NM fórumán jóval aktívabb vagyok, mint itt, így igen, tudtam már egy jó ideje, hogy a -e stamina az +staminaként számolódik world mapen. Ezért sajnálom, hogy nem ütöttem ki az Immortal Blade-et még extreme végén. =/

Amúgy a fő csapattal már marhára kezdem unni, hogy a Naruto csapat nem tudja leütni azt a rohadt Karakura utolsó csatáját. Remélhetőleg ha le fogják tudni ütni, akkor a normális csapat már kuncogva fogja leütni az Akatsuki Temple felét.

Alt csapatot meg jóó előre el is terveztem Nevet
Mediumon beszerzem Kankuro fng-t, hardon Kisame fnj-t, extreme-en Suigetsu fnj-t, impon Mifune fnk-t, és ha valaha eljutok odáig, akkor forbiddenen Zabuza fnk-t =)
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #7418 Dátum: 12 aug 21, 10:01:30 »

Nem akar semmi lw esni egyik csapatnál sem, így tök uncsi. Alt csapattal végig vertem az összes fn-t és a bijuukat is, de semmi sem esett első próbálkozásra. Main csapattal 3 lw között ugrálgatok, kettő az újak közül, crit damage van elvileg rajtuk. Kíváncsian várom őket, sanbi és fng Hinata birtokolja őket. Alt csapatnál naruto csapat miatt nem tudok haladni, aka templom sasori ahol elakadtam velük. If még csak 736, szóval 900-ig kell még, kell egy atomos blade és egy sword of betrayal és jó is lesz, csak legyenek elég erősek a kyuubi ellen.
Szép napot!
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7419 Dátum: 12 aug 21, 12:26:07 »

Dex azt szabad tudni hány % esélye volt alt csapatodnak a róka ellen? Nekem most 0,2-0,25%, de már kezdem unni, hogy megint itt szenvedek vele...

Én valahogy így terveztem Ragnarok-ért a csapatot: Moegi- Udon- FNG Rin- Zetsu- Konohamaru- FNK- IF Kutya
Mindenkinek kell 36lvl HS-en, hogy 100%-ba verjem a rókát.
Rin: 400ab, Daedalus =63IF
Zetsu: 800ab, Revive =75IF
Kono trio: 200, 400, 800 = 600IF a kombóval együtt
lvl15 IF kutya =180IF
Ha minden igaz ez 918IF.

Amikor kiesett Ragnarok talán az FNJ-ket szedem ki... Nem akarok már Forbidden-re menni...

Szerk.: Így is megvan a kellő IF Nevet. Próbáltam kreatív lenni, mert ilyen csapatot még nem láttam. Persze volt aki FNJ Zetsu-t használt, FNJ Itachi-val, de ez eltér az enyémtől Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 21, 13:20:09 írta laci1005 » Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #7420 Dátum: 12 aug 21, 12:48:54 »

Laci: nem az erőt kell nézni ha Ragnarokra mész vadászni, a lehető legtöbb IF-ot adó lehetőséget válaszd és nem lesz gond, mert az FNK úgyis beaprítja Kuramát... Itt a csapatom: http://www.ninjamanager.com/teams/24385
Én 100%-ba verem a rókát 975 IF-el pedig csak 14es a summon bye bye
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7421 Dátum: 12 aug 21, 19:21:53 »

nah hyuugával csak megcsinálom impot is, bármilyen jól álltam már campelve
5 elég jó LWvel megyek tovább ami eddig nem volt megszokott nálam Nevet
aztán pedig majd csinálok beginneren egy 'klasszik' camper teamet fnk-hidan-hidan-fnj-fnj-x-katsuyu
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7422 Dátum: 12 aug 21, 19:23:51 »

Na csak megadta magát a Karakura utolsó csatája, így rögtön be is szereztem Shikamarunak, Tsunadenek és Kurenainak a 800-as képességét. Szerintetek Hinatanak beszerezzem? Azzal a 15% tai immunityvel elvileg world mapen nem érek sokat, a maradék része meg nem igazán az a nagy was ist das ahogy néztem =/ Még mindig a Levantine-t farmolom teljes WE-vel, de nem akarja megadni magát x_X
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7423 Dátum: 12 aug 21, 19:53:35 »

amíg nincs jobb LW-d amit a helyére tegyél addig sztem megéri mer robustnál vagy fspnél jobb szerintem
én pl hasonlóan vagyok itachi és minato 800asaival amíg nicns jobb LW addig megéri
főleg h elvileg a kyuubi ellen már számít az immu, valamint más csapatok ellen is jó->több xp/ryo
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7424 Dátum: 12 aug 21, 20:18:36 »

Kezd idegesíteni az ,hogy nem esik semmilyen LW  ikszdé
2,5 hónap és semmi ,mondjuk már csak luna érdekel ,mert verném kjuubit olyan 3-4% ban ,ami azért már nem rossz , viszont ha ennyire nem esik és még 1-2 upja lesz minden csapattagonak a végén még 10% fölé is felmegy .
Már csak azért is kéne az az LW ,hogy visszatehessem birdet és meglehessen az AAra a ryo .
Valami ötlet ,amivel hatékonyabban tudnék LW t ütni ,mert azért ez már nagyon gyászos arány  ikszdé
(Lunához csak dout tudok használni , 1 FNG kell ,hogy 100%ban verjem öket, nélküle csak 10% ban nyerek )
Naplózva

Oldalak: 1 ... 493 494 [495] 496 497 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins