24 nov 28, 20:56:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 492 493 [494] 495 496 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 746842 alkalommal)
0 Felhasználó és 25 vendég van a témában
Verbatimo
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7395 Dátum: 12 aug 13, 08:06:19 »

Én aszthiszem felhagyok az LW kergetésével ,június közepe óta folyamatosan azokat ütöm ,de még 1 sem adta meg magát ,pedig használom kono triót is . Elkezdem huzni jouninjaim és kagem ,a luna sword miatt , de mire az ki esik ilyen tempoban ,addigra majd a kjuubit szerintem 90-100% ban verni fogom ikszdé.
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #7396 Dátum: 12 aug 14, 09:45:11 »

Üdv újra köreinkben Dante és Grandpa! Nevet Valóban mostanság nem sokat írok, nem is sok minden történik. Alt csapat leverte kb 1 hete impo-t, azóta ragnarok  a cél velük, de csak mullwad claw esett eddig. Karakurán már túl vannak, most ryo gyűjtés lesz a kono 800as abokra és atomos blade-t próbálgatom majd.
Main csapat lassan eléri a min 60-as szintet, velük továbbra is a musashi a cél, de eddig nem sikerült. Amikor már marhára meguntam, hogy nem akar esni, akkor kb 4-5 próbálkozás után kiesett a fafniel, azóta ismét musashi a célpont. Lehet megint váltani kéne, csak még nem tudom mire. Summon nagyon lassan fejlődik, igyekszem erős ellenfeleket kihívni a megfelelő xp-hez, de így nagyon sokszor kikapok. Lehet inkább a biztos győzelmekre megyek.
Szóval nálam ennyi. Forbiddenen elég kevés a kihívás. Tegnap reggel 2 óra alatt egyet sem kaptam. Gyengíteni kéne a csapaton xp itemekkel, de nincs kedvem, végre újra 10k team xp felett vagyok.
Hajrá mindenkinek! Nevet
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7397 Dátum: 12 aug 14, 21:18:03 »

A lila róka rangot azután kapom meg ,hogy otherwordben legyözöm a naru csapatot vagy ,ha a kjuubit legyözöm?
Annyira felhuztam magam ,hogy nem esik semilyen LW ennyi idö alatt ,hogy nekifogtam otherwordnek és elrohantam naru team ig (azt is csak azért nem probáltam meg ,mert elfogyott az WE).
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7398 Dátum: 12 aug 14, 23:59:53 »

kyuubi után vált lilára de hogy a naru team  után de még kyuubi elött kiléphetsz e a pályából és nem játsza le mindenképp ha leverted a naru team-et abba nem vok biztos........csak azért mondom, hogy tudd, de tudom hogy még nem kezdtél bele.
eventen arany rang most egy ideig arena madárral, mert megvettem chiyo-t , de majd csak az uccsó(föld) vidék után fér be, és kell megint 4-5 k ryo az elemváltásokra,
FSP-kre és a 400-as AB-okra,de ezzel nagyot erősödnek.igaz hogy madárral már 3 ryo / loss  ezüst és + rangu ellenféllel, és 4 / win (ezüst+).viszont pár nap mulva már nem lesz napi szintü a játék, remélem event azért sikerül időben.az ottan lw-k átvihetők lesznek késöbbi eventekre ?
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 15, 10:04:27 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7399 Dátum: 12 aug 15, 14:18:16 »

Ha meg lehet azt csinálni ,hogy a mostani eventes felhasználodat inditod a következő ventes is akkor szerintem ott is ugyan ugy fog menni mint a normál fokokon ,szóval szerinem az FNg és LW is vihető lesz , bár ez csak egy szép elképzelés.

Event csapatomat még mindig csak edzem , megvettem azokra a tagokra az első kör statot ,amelyikek véglegesek és megadta magát a gobi ,szóval már csak meg kéne vennem és mehet.
Fő csapatommal elértem kjuubiig ,szóval most fog jönni egy nagy leállás ,ryo gyűjtés és lunázás (amugy lassan már 90% át tudom levenni az életenének ,de mire a luna kijön ,addigra semmi extra nélkül is lazán fogom verni szerintem , adná az ég ,hogy a luna gyorsan kijön , másfél hónapot LWztem és 1 sem jött )
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7400 Dátum: 12 aug 15, 14:56:49 »

Semmi se vihető át egyik eventről a másikra. Szép is lenne, ha a sok prem.-es full LW-vel kipakolt csapattal rohangálna az elejétől fogva...

Amúgy bandee_26 ne arra várj, hogy kivigyed az adott országot és utána befér Chiyo... Ez már régen rossz gondolat... Vedd ki az egyik FNG-d aztán a kage már is befér. Sokkal erősebb és fontosabb, mint valamelyik FNG.
Azt azért még hozzátenném, hogy érdemes időközben cserélgetni őket, hogy senki se maradjon le.

Szemét róka megint játszik velem... 3-4 csatát néztem végig és mindegyiknél 200-300dmg hiányzott, amit FNK még simán tudott volna ütni...
Ha megint ugyanaz lesz, mint Hard-on, akkor én felakasztom magam...

Szerk.:
Verbatimo: ha megvan a 120IF akkor nyugodtan próbálkozhatsz.
Nekem Hard-on 7% körüli eséllyel beletelt 3hétbe, hogy lecsapjam a rókát...
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 15, 15:20:50 írta laci1005 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7401 Dátum: 12 aug 15, 15:11:06 »

laci1005 ez nekem is ismerös ,nagyon őritö amikor luna swordnál az utolsó ellenfélnek max 50 hp ja marad .
Amugy tényleg , ugy már érdemes probálkozni luna swordnál ,hogy konoduo (800 as Ab nélkül) és 50% esélyben nyerek  (140 IF )?
(egy-két up mulva már 100%ban fogom verni öket )

Szerk:
Köszi ,talán mázlim lesz ,ha már a többi LW nél nem volt .
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 15, 18:13:39 írta Verbatimo » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7402 Dátum: 12 aug 15, 18:45:05 »

Verbatimo: nekem ez a legnehezebb, és én nem is vártam sokat, amikor lepörgettem easy-t, vagy beginnert, már nem tudom melyik , de a végén miután rókát lecsaptam pár napig még tovább próbálkoztam lunával de feladtam mert azon kivül már nem volt célom, akkor még nem tudtam hogy mi az az AA, stb... szóval csak felléptem ellöttem a WE-t lunára, és kész, ez igy unalom volt, igy reseteltem, de nagyon bánom Mosolyog most megszerzem.
Laci: kösz szépen a tanácsot, próbálom akkor chiyo-t fejleszteni is, de mivel kell a ryo, ezért madárka is kell a csapatba, úgy meg már két FNG-t, vagy egy Itachi jounint kell kivennem. De majd váltogatom, egyszer ryo-t gyüjtök, egyszer meg csapatot fejlesztek. Egyébként eventen kiesett a siren wish, mert folyamat csak a dragonbone-t ütöm, erre a kisebb esélyű esik ki egyátalán nem számitottam rá, de nagyon jó az is Mosolyog még ryo-t is hoz
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 16, 10:11:28 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7403 Dátum: 12 aug 16, 08:45:49 »

Elmondom nekem mi lesz a legnehezebb (nem biztos ,hogy bekövetkezik), amikor már lesz annyi ryom ,hogy a cuccok eladásával együtt meglehetne a CH+ ,de az AA még nem és kiesik a luna.
Ha ez bekövetkezik és kibirom ,hogy ne mennyek tovább ,akkor nyert ügyem van .
(Titokban nagyon reménykedek ,hogy luna azért elöbb adja meg magát mint ,hogy 7-8k ryo összejöjjön bird nélkül)
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7404 Dátum: 12 aug 16, 10:00:09 »

Egyszerüen csak felejtsd el a CH +-t szerintem, gondold azt hogy csak AA van és kész, mert kövi nehézségeken könnyen gyorsan meglesz a CH plus ugyis, viszont azt mondja itt mindenki hogy az AA fontos minél elöbb. azt pdig én is alátámasztom, hogy a CH plus ráér akár hard-ig is nyugodtan.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7405 Dátum: 12 aug 16, 10:29:51 »

Az tuti ,hogy AA sokkal fontosabb , eventen én is tapasztaltam ,hogy az AA mennyit ér , ha rá megy ez az évem még akkor is megszerzem ezen a szinten azt .Amugyis kövi szinten pár lvl el nagyobb team kell majd azóval ott csak 3-4k kell a végén a CH+ vagy ha mázlim van még annyi sem.
Utána meg már "csak" az LW kell meg az FN ekkel kell foglalkoznom (nah meg persze az eventek nem maradhatnak ki )
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7406 Dátum: 12 aug 16, 11:09:50 »

a CH plus ráér akár hard-ig is nyugodtan.

Na azért azt nem. Az a 10 extra chakra már nagyon jól jön medium módon is. Easyn még aláírom, hogy nem szükséges (bár ott se ártalmas egyáltalán) de mediumon már nagyon is jól jön ha 2 erős jounint és egy értelmes kaget is a csapatba akarsz rakni.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7407 Dátum: 12 aug 16, 15:43:20 »

Ha az eventes accom egy totál uj acc volt ,direkt erre a célra ,de szerzek ott egy FNG t , végig viszem az eventet , akkor azzal az accal mehetek tovább ugy ahogy a fő csapatommal és megmarad az FNG is?
Ha nem fér be ott a 3. FNG ugy sem a csapatban tartsam meg vagy inkább adjam el?

Szerk:
Köszi
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 16, 17:32:31 írta Verbatimo » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7408 Dátum: 12 aug 16, 16:09:01 »

Ha nem kötötted össze valamelyik csapatoddal, akkor igen, tovább tudsz játszani vele és akkor megmarad az LW és az FN is. De amikor resetelsz vele, akkor Beginner-től kell kezdened a játékot. Azt még hozzá kell tenni, hogy egy, azaz egy darab FN marad meg (amit megszereztél), illetve csak egy LW-t vihetsz tovább.
Ha ugyan ezzel az acc-al resetelsz egy új eventre, akkor minden elveszik.

Másik kérdésedre: ha nincs szükséged az FNG-re, akkor add el nyugodtan.
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7409 Dátum: 12 aug 16, 22:23:46 »

nah várom a hardos eventet már most Nevet vagyis hát 2 hardost várnék, vagy 1 imposat mer a jelenlegi terv a hyuugának h
hidan j + ? + ? + Hinata FNJ + Neji FNJ + Hidan kage + Katsuyu
ez 110CH+2x? ami FNK+FNG v FNJ+FNJvel kiegészülve pont 150et ad ki Nevet
szépen lassan potyognak az LW-k is a Dragon Shield is kiesett szóval szépen halad a camper most épp a Dragon Whiskert hajtom
-
forbiddenen nem esik a demonic fang más impos LWt még nem tudok ütni rendesen
a ninek szépen fejlődgetnek, windes fnj-t se bírok még legyőzni, szóval az fnk bőven ráér még Nevet
valszeg Naruto lesz ha 'sietek' vele és Itachi ha ráérősen csinálom Nevet
-
extremen lassan végzek AT-vel már csak 6path maradt Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 492 493 [494] 495 496 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins