24 nov 28, 20:43:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 491 492 [493] 494 495 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 746817 alkalommal)
0 Felhasználó és 36 vendég van a témában
bandee_26
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7380 Dátum: 12 aug 08, 06:57:58 »

Negritis: forbiddenen miért volt hiba lighting-ot hagyni uccsónak ?  és ha jol látom végülis full nines ( gondolom LS ) csapatod van, szóval ninkame és reibi summonokat nem értem, én azt hittem ilyen csapatnak mindenképp rerollos summon kell.
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7381 Dátum: 12 aug 08, 09:55:21 »

hidd el jól jött volna ha nem Gamatatsu a summonom Nevet lvl15ös  ninkame elég szépen tud dobni a csapaton Nevet
és nem, nem kell mindenképp rerollos summon Nevet
mondjuk ha megnézed most már Nibi van Nevet

agyaltam pl olyan hybrid csapaton ami full nin  + tai summon Nevet sőt láttam is már olyat és nem teljesen életképtelen
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 08, 11:17:55 írta Negritis » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7382 Dátum: 12 aug 08, 13:47:18 »

Azt értem, ja , hogy az arena-t is nézve a ninkame nem rossz summon, de itt többektől olvastam hogy a rerollos csapat rerollos summonnal kemény, mert 100-as reroll kell legalább meglegyen, hogy átlagban nagyot üssenek a ninesek.
Akkor lighting country-t azért akartad elöbb csinálni hogy ninkame lehessen nibi-ig a csapatban ? gondolom.
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7383 Dátum: 12 aug 08, 18:21:34 »

hát az utolsó 3 countryba nem kicsit volt idegesítő hogy a summon lv10+on ad 10 tait Nevet
és az h rerollos kell ls-ninbe az igaz, de impo-forbidden szinten át lehet érezni hogy ezek 'csak' a végén számítanak
mondjuk én is valszeg SD summont választok majd mert nincs kedvem rerollos lwket kicsapkodni

de pl extremen az egyik fng-m kimimaron még akkoris ha full ls-nin-reroll csapatot csinálok mer kyuubi ellen jobb lesz így sztem Nevet
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7384 Dátum: 12 aug 09, 08:18:50 »

Mosolyog az örökölt extreme accon nekem is kimimaro az egyik genin. Egyébként azon gondolkodom, hogy mediumon mivel még nincs se AA se CH+, ezért AA-t kiütöm, aztán megyek egy beginner kört luna-ért és közbe kiütöm a CH+-t. Időben így jobban járok szerintetek, mintha mediuimon ütöm ki mindkét upgrade-et és lunát is ? Mert azt gondolom hogy lunát mediumon már nehéz lenne kiszedni, nagyon tápos ninek kelllenéek hozzá, viszont én kyuubi után már nem szeretnék tápolni, csak ryo-t gyüjteni konotrioval. Talán kono duo is kiszedi addigra luna-t mire megvan a két upgrade, már ha kono duo-val ütni tudom majd luna-t.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7385 Dátum: 12 aug 09, 08:40:14 »

Szerintem menny még egy kört lunáért , FNG-kel könnyü lesz már a beginer . Idö lehet több ,viszont relativ könnyen nyersz még egy LW t és egy FNG is és közben összejön az egyik AA vagy CH+ .

Haladgatok Eventel , végre elértem karakurát , most cseréltem le egyik jouninom , rágyurom magam a gobira és karakura után cseélrem summom és kagem is.
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7386 Dátum: 12 aug 09, 09:13:05 »

mediumon szépen haladok  már 3.country is megvan  most lightning majd earth country jön (earthot azért hagyom utoljára, mert ugye Nagatu FNG is föld elem igy majd könnyebb lesz beszereznem). vettem egy shodait  csak pont nem fér még be :/  de lightning után már (ha minden igaz akkor) befér
karakura után meg már majd a tervezett nibi summon is befér és full lesz a teamem .  Remélhetöleg.
ryobyrd kb hányas szinttöl ad 4ryot vereség esetén? (murasame és golden axe is megvan,ami talán még növeli is a (gyözelem/vereség esetén) beszerezhetö ryo mennyiségét)
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7387 Dátum: 12 aug 09, 13:24:13 »

A ryo-s LW-k ugyanúgy növelik a ryo-t, de csak akkor ha az a ninja is sorra kerül a harcban akinél van. Az nem tudom hogy pontosan hány ryo-t hogyan kapsz győzlem/vereség esetén, de itt egy link ami talán segít ebben bár én nem pontosan értem ezt sem.        http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=1093  <----- ez az Mosolyog
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7388 Dátum: 12 aug 09, 13:47:08 »

Pedig teljesen érthető. Minimum arany rangon kell lenned és arany/vörös/lila csapatoktól kell kikapnod 75% ryo gain-al, hogy 4ryo-t kapjál vereségenként.

Ez a rész mindent elárul:
Pink - 2 per win / 1 per loss / 3 per defend win
Bronze - 2 per win / 1 per loss / 3 per defend win
Silver - 3 per win / 1 per loss / 4 per defend win
Gold - 3 per win / 2 per loss / 4 per defend win
Red - 4 per win / 2 per loss / 5 per defend win
Purple - 4 per win / 2 per loss / 5 per defend win

Itt írja mennyit kapsz adott rangon győzelem, vereség és defend esetén. Azt hozzá kell tenni, hogy csak akkor kapsz ennyit ha azonos a rangja a két csapatnak vagy az ellen magasabban van.
Ezt kell felszorozni az adott ryo gain-al és .5-től felfele kell kerekíteni.
Az általam kiemelt részhez is le van írva minden:
Ezt a sort kell nézni: Gaining 2 Ryo (win at Pink / Bronze, loss at Gold / Red / Purple)
És innen is a kívánt összeget: 4 ryo, requires 75% Ryo+ (75% of 2 = 1.5) 2 + 1.5 = 3.5, rounds up to 4

Ezüst rangon és alatta 250% ryo gain kell, gondolom ezt senki se akarja elérni.
Remélem tudtam segíteni.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7389 Dátum: 12 aug 10, 06:50:41 »

Nah remek , elértem a határszámit fő team-mel igy már én is normál mennyiségű energiát kapok ,eddig sem estek az LW-k ,most még ugy sem fognak  ikszdé.
Bár lehet ,hogy most végre bejön egy kis mázlis és megadja magát 1 hónap után.
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #7390 Dátum: 12 aug 10, 19:50:24 »

Asszem mondhatom h fél év kevéske kihagyás után vissza tértem  Hümm-hümm Ahogy elnézem Dexter te sem mostanában írtál utoljára ide smirksweat Láttam, hogy időközben megszerezted Ragnarok-ot és Forbiddenen is eléggé elől jársz már Lepiál
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 10, 19:52:19 írta -Dante- » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7391 Dátum: 12 aug 11, 08:33:35 »

Heeeyy!!! Itt egy Dante Nevet:D Üdv újra köztünk Mosolyog

2-3 napja felhagytam a Terrorizer kiszedésével, mert nem akar esni. Azóta folyamatos próbálkozás a rókánál... eddig sikertelenül. Eddig csak 2 harcot néztem végig az egyiknél ~20% hp-ja maradt, a másiknál pedig max. 300dmg hiányzott... Ilyenkor feltudja b***ni az ember agyát Mosolyog
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7392 Dátum: 12 aug 11, 13:29:27 »

Üdv újra!

Ma kötöttem egy kompromisszumot magammal, hogy ha full energy-vel kiszedem a revive armort akkor megint elkezdek játszani (én is kb. fél év szünet után)... és mondanom se kell, 2. ra esett! Sz'al az extreme-es karimmal tolom, amíg meg nem unom megint, de most érdekel a játék, úgyhogy keep playing Mosolyog
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7393 Dátum: 12 aug 11, 18:10:35 »

Üdv a visszatéröknek

LW továbbra sem esik main teamemnél .
Próba képpen csináltam ott egy blastert kiváncsiságbol (35-60% között jött ki) , majd probálgatam ,hogyan lenne hatékonyabb a csapatom és volt egy olyan variáció aminél 20% al nött a max ,ami azért nem mindegy kategória . ikszdé
Event team-mel egyenlőre fejlödgetek ,addig nem probálkozok karakurán ,amig a gobi nem jön ki.
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #7394 Dátum: 12 aug 12, 01:43:00 »

A visszatérés örömére gyors ki is ütöttem az Arch Sword-ot, és ezzel most már a szükséges 900 IF is meglett amivel már mehetek végre Ragnarok-ért Hümm-hümm Remélem hamar meglesz, hogy mehessek már vissza Forbiddenre ennyi kihagyás után smirksweat
Naplózva

Oldalak: 1 ... 491 492 [493] 494 495 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins