25 jún 06, 23:57:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 485 486 [487] 488 489 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 856211 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
bandee_26
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7290 Dátum: 12 júl 09, 19:08:19 »

kösz laci , kösz exu ! amugy lila róka rangon felére esik vissza a kapott energy ?
és egy másik kérdés. ezt nem tudom :  ha egy ninja tüz elemü de az ABja miatt minusz a wind resistje, és ellen üt egy ninja szél elemmel adv+ nélkül mondjuk, akkor az ütő ninja kap plusz szél sebzést ? elvileg nem, mert nem villám elemű az első ninja hanem tűz Mosolyog kösze eee
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 09, 19:27:57 írta bandee_26 » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #7291 Dátum: 12 júl 11, 12:44:45 »

Köszi a gratulációkat revive-hoz, már ideje volt, azóta anguirel is kiesett. Tegnap bashereztem még anguirel előtt, és még csak közel 10k körül ütök, szóval még 500 sebzés kell, hogy legyen egyáltalán esélyem. Viszont a két fng majdnem 100%, hogy bírja a 4. és 8. ütést. Kis stamina kéne Kakashinak és Sasuke-nek, meg így Mifune-nek, szóval pár szintet el leszek még. Várok 2-3 szintet és jöhet egy újabb kalkuláció. Kitartást és sok szerencsét minden lw vadásznak. Én még nem döntöttem, hogy mi legyen a következő célpont. Vagy crit damage kéne, vagy reroll.
Main haladgat, egyre több vereség, summon lassan fejlődik, nincs sok kihívó. Mondjuk  tehetnék ellene pár exp itemmel, csak akkor gyengülnének nyit, hogy nem tudnám kit érdemes támadni. Velük Musashi továbbra is a célpont, még tartja magát. Kb. ennyi. Ha kérdésetek volna szívesen állok rendelkezésetekre, bár mostanság jóval kevesebbet vagyok itt a fórumon.
Az elemekről meg annyit, hogy ha csak sima elem-je van, nincs konkrét sebzés hozzáadva, akkor csak az ellen sebez, aki ellen erősebb. Pl tűz elem ellen csak a víz elem sebez pluszban, ha nem elég nagy a resist, hiába kap mínusz wind resistet, ellene nem lehet szél elemmel sebezni. Ha valaki szél, föld ellen megy és van neki villám sebzést adó item-je, akkor kap plusz sebzést. Remélem érthető volt. Nevet
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7292 Dátum: 12 júl 11, 13:17:57 »

Én jelenleg 9000-9100 körül ütök, de Revive-vel (már, ha kiesne...) felment egy párszor 9500-ig is. Még Garuda-t terveztem starter j-nek és akkor Immortal mehetne kage-nak.
Ha valamilyen csoda folytán kipottyanna most mind a kettő, akkor 9800 és 10000 között ütnék. Ami nem is olyan rossz a szinteket elnézve.
Summonak is kéne a min. 20lvl, hogy Suigetsu-nak meglegyen a 100 reroll, de amilyen tempóba fejlődik, hamarabb viszem ki impo-t, minthogy elérje.
Elleszek még egy darabig ezen a szinten. Utána nem tudom, hogy mit csináljak. FM-hez már nincs kedvem, talán az FNJ-ket fogom kiszedni.
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #7293 Dátum: 12 júl 12, 09:43:46 »

Laci miért Suigetsu lett az fnj-d? Nem nagyon illik bele a LS rerollos csapatba. Mosolyog  Amúgy akkor te sem vagy annyira lemaradva. Azt hittem nagyobb az előnyöm. Bár ha anguirellel újra basherezek jóval több sebzést kéne kapnom. csak hát a stamina 85-re esett le Mifune-nak. Ez lehet túl sokat ront. Amúgy megértem, hogy több, mint 8 hónapot nem akarsz forbiddenen tökörészni. Egy idő után kezd uncsi lenni. Van basher forbiden szintre? Nekem még egy régebbi verzió van és abban nincs.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7294 Dátum: 12 júl 12, 14:15:59 »

Választhattam közte és Tsunade között... Hát ő mégannyira se LS nin Nevet. Hybrid team-et csináltam Hard, illetve Extreme szinten, de nem jött be. Viszont Impo előtt nem akartam még egyszer kivinni Hard-ot, így ő maradt. Persze vehettem volna helyette valakit... De úgy voltam vele jó lesz ő is Mosolyog
Event-et meg nem tudtam kivinni. Volt esélyem a róka ellen, de nem sikerült legyőzni, így buktam a plusz FNJ-t.

LS nin team-el persze, hogy a nyomodban vagyok Nevet. Csak ugye velük nagyon közbejátszik a szerencse. Nem is bírják a 4. és 8. ütést 100%-ra, még az 50-et is alig közelítik meg...

Igen, már van FM-re basher, talán az 1.3-ba került be (én 1.4-et használok).
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7295 Dátum: 12 júl 12, 17:32:13 »

easy teammel még mindig kyuubival szenvedek :/  már téll kezdem unni h nemtom leverni
beginner teamem meg szépen halad   az eventröl átvitt FNGjiraya mellé melyik FNG lenne a legjobb?   én Orora gondoltam de nemtom h jo-e
köszi elöre is
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7296 Dátum: 12 júl 12, 18:49:02 »

A számodra szimpatikus FNG a legjobb. Amúgy meg attól függ, hogy mit akarsz belőle kihozni. Gondolok itt HS vagy LS-re. Illetve, hogy milyen team-et akarsz, szintén HS, LS vagy Hybrid.
LS nin team-hez nyilván magas nin és alacsony seal az ajánlott vagy LS tai team-hez magas tai és alacsony seal. HS-hez szerintem mindegy, hogy nin vagy tai van. Hybrid-hez meg 3HS-3LS arány kell és az első két genin-ed HS legyen. Így bírni fogják a róka 4. és 8. ütését.

Gondoltam Ladder-ezek, mert jól jönne egy FSP, közbe FNK ütött 716-ot. Na mondom magamba Reroll King-et már viszem. Erre most nézem valami vadállat 1365-öt ütött... Na ez se lesz az enyém...
Ha senki nem próbál meg hősködni, akkor nyerek egy Exp Amulet-et... Úgy is venni akartam egyet Mosolyog. Eddig az FSP is az enyém, remélem így is marad.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7297 Dátum: 12 júl 12, 20:18:04 »

Érthető volt Dex, köszi szépen !  Amúgy a ladderezést a jövőben jobban megfontolom majd, hisz tök gyenge csapattal már rég lila róka rangra tettek, hiszen sok rewardot vittem, de sztem nem sokat érnek az egyéni xp-k amiket nyertem, mintha nyertem volna egy két fsp-t. szóval majd csak akkor ladderezek, ha a adott rangon nagyon erősnek érzem már a csapatom.
Én azt hiszem amig impot ki nem viszem majd, a távoli jövőben, addig minden csapatom hibrid lesz, legalábbis mivel a két fng-m jiraya és neji is hs-nek jók mivel egyformán kapnak nint-tait, szal nem érdemes őket ls-re vinni és így a róka ellen biztos birják majd, ahogy eddig is beginneren és easy-n.
Amit irtatok korábban az hogy van, hogy lila róka rangon felére esik vissza a kapott world energie ?
Eragon: hát mostmár ki kell szenvedned reméljük minél elöbb a véégét, én easy-n kb ilyen szintü gobival végeztem, de a kagem jobb volt AT itachi 30 lvl körül, ez a shodai elég gyenge ahoz képest, és a végére tele szedtem magam olyan lw-kel, itemekkel és ab-okkal amik csak attack-stamina cuccokat adtak, semmi elem adv, hisz felesleges a róka ellen.egyébként mennyi hiányzik a győzelemhez ?
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 13, 18:04:34 írta bandee_26 » Naplózva

CrossFire
Újonc
*

« Válasz #7298 Dátum: 12 júl 13, 02:20:33 »

Hali.
Na azt szeretném mondani hogy van egy medium szinten álló accountom amit nem használók mert nem nagyon van időm és kedvem csinálni szóval új gazdát keres.
http://www.ninjamanager.com/teams/206335?rf=206335

Az ÖSSZES team upragade meg található rajta
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 13, 02:21:35 írta CrossFire » Naplózva

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #7299 Dátum: 12 júl 13, 17:32:44 »

Main még mindig a Shinigami-nál szenved . A Murasame nem esik .  Medium eventet hanyagolom. Crossfire ha esetleg nem olvasod el a PM-et akkor itt is kiírom hogy igényt tartok a medium acc-ra. Nagyjábol ennyi. Eshetne már a Murasame. Elvégre ma Péntek 13.-a van.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7300 Dátum: 12 júl 14, 17:35:35 »

bandee_26: Nem esik vissza a felére az energy lila rókán. Azt mondtuk, hogy a kihívások száma feleződik meg. Persze ez is jobb esetben, előfordulhat, hogy nem is kapsz kihívást egy nap. Ezért érdemes begyűjteni ami kell vörös rókán.

Szépen belépek, látom összegyűlt 90 WE. Na mondom magamban, ha most nem esik ki Revive én abbahagyom az egészet... Úgy látszik megijedt és elsőre kidobta Nevet
Most már csak a Garuda kell. Dex mondtam, hogy a nyomodban vagyok Mosolyog.

Szerk.:
Esetleg valaki indult event-en? Úgy hiszem nekem már felesleges, így is van +3 fölös FNG-m és akkor Impo után is megyek Beginner-re.
Akik indultak, azoknak sok sikert.
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 14, 17:38:40 írta laci1005 » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7301 Dátum: 12 júl 14, 19:09:10 »

ugy döntöttem,eventen most nem indulok mert minek?  nem fogom tudni kivinni  ugyse,  végén igyis max 1FNG-t kapok (ha nem tudom kivinni)   viszont ha kiviszem és ugy resetelnék másik szintre akk mind3 FNG megmarad?  
ugy döntöttem   átadom vkinek a kapott hardos accot.  ha vkinek kell az irjon pm-et    igyis elég nekem ez a két acc ami van
 easy teamemmel nemtudom most mit csináljak :/  csak nem tudom leverni kyuubit Szomorú  és azt se tudom mennyi hiányzik ahhoz h leverjem (hol lehet egyeltalán látni basheren? )
beginner teamem meg szép lassan halad  most FNG-ket vadászgatom azt majd meglátom melyik lesz  lehet egy LS nin v Hybrid teamet fogok összeállitani . vki le tudná irni nekem mégegyszer a HS,LS,Hybrid dolgot?  nem nagyon van kedvem végiglapozni az elözö kb 10-20 oldalt   és melyik lenne a 3 közül a legideálisabb Jiraiyaval (ill. melyik FNG lenne a legideálisabb mellé)?  lehet inkább nin-es csapat lenne nekem jó (legalábbis a legelején mikor keztem beginneren akkor bejött nekem a nin team)
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 14, 19:11:21 írta eragon007 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7302 Dátum: 12 júl 14, 21:24:47 »

Ugy tünik utválasztohoz értem .
Ugy gondoltam ,hogy itt beginneren megszerzem a team upokat ,viszont mire ezt elhatároztam vörös róka lettem , szóval most már nem kapok napi 70-100 kihívás ,csak 20-30 at .
Szerintetek koncentráljak arra ,hogy minnél elöbb végezzek beginnerel és mehesek a kövire ,ott ugy is gyorsabban meglesz alapon , vagy inkább szenvedjek itt még jó sok idöt, viszont akkor a következő lenne jelentösen könnyebb
(LWz nem még mindenhogyan kell itt + kell pár 800 as AB)?
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7303 Dátum: 12 júl 15, 09:59:13 »

eragon007: Event nem arra való, hogy kiviszed és akkor azzal az acc-al játsszál tovább (persze ezt is meglehet tenni). Hozzá kell csatolni valamelyik team-edhez (érdemes main-hoz, vagy ha nem kell már semmilyen FN, akkor alt-hoz) és ha kiviszed akkor az adott team megkapja az FN-t. Így nem kell egy-egy FN-ért az adott szintet még egyszer teljesítened, hanem haladhatsz tovább.

Basher-nél bal oldalt írja ki, hogy mennyi a min. és a max. dmg. Illetve alattuk, hogy hány % esélyed van a leveréshez (már ha van valamennyi). Töltsd ki szépen, futtasd le és csinálj róla képet. Rakd ide be és segítünk, hogy mit kell csinálnod, mert így nehéz.

LS: lehet nin vagy tai.
Ha LS nin csapat, akkor legyen minél magasabb a nin növekedés, pl.: 7 statból 6nin és 1tai. Illetve nagyon fontos, hogy a summon adjon reroll-t és a nin se árt. Általában SD szokott lenni a summon, de Impo-n (mint nálam) Nibi is megfelel (mert ugye SD nem fér be).
LS tai teljesen hasonló a nin-hez csak itt a tai a fontos. És a summon crit. dmg. adjon (úgy tudom, hogy a chance megy 50 fölé). Hachibi megfelelő summon.

HS: Sose volt HS csapatom, de gondolom mindegy, hogy tai vagy nin. Summon is sok attack-ot adjon. Fukasaku, Shima és Gamaken megfelel. Ha nem fér be, akkor Gobi is jó.

Hybrid: Itt az a lényeg, hogy 3-3 HS, illetve LS legyen a csapatban. És az első két genin legyen HS, a harmadik HS mindegy, hogy kicsoda. A HS-nél említett summon-ok tökéletesek.

Nem tudom, hogy a csapatodban, hogy vannak a seal-ek, így nem is nagyon lehet segíteni.

Verbatimo: Én ugyan ilyen helyzetben voltam, mint te. Korábban említettem, hogy akinek valami upgrade kell, az becsülje meg mennyit ér a csapata és ahhoz gyűjtsön ryo-t.
Beginner-en elég megszerezni az AA-t, Easy-n CH+ még nem igazán kell. Aztán Easy-n megszerezni a maradékot.
Én a helyedben most szedném ki AA-t, mert sokkal több kihívás fog jönni vele. Amikor kivittem Beginner-t közel 2 hónapot voltam ott AA és Tornado Edge végett.

Kicsit variáltam, mit hova kéne rakni és elértem, hogy 9700-10000 között csapkodjak a rókára. Már csak pár szint kell meg Garuda és mehet a folytonos próbálkozás.

Dex próbáld meg úgy basher-t, hogy Mifune a Robust Nunchaku helyett a 400-as ab-jával van. Szerintem sokkal jobb eredmény fogsz kapni.
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 15, 10:00:31 írta laci1005 » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7304 Dátum: 12 júl 15, 16:51:13 »

Most regiztem eventre, hátha ki tudom vinni időre, bár foglalkozni nem fogok vele, csak ha lesz időm akkor napi kétszer elköltöm az energiát és kész, igy kihivásokat nem fogok kapni.mostanában sajnos sok volt az időm de 3 hét mulva ez változni fog, onnantól a rendes acc-okat is csak minimális időráforditással tudom majd vinni, sőt lesznek pár napos kihagyások is biztos. De ha most netán kivinném eventet akkor megkapnám itachi fng-t Mosolyog
Egyébként kikészít ez az lw-zés, nem hiszem el hogy nem dobja ki azt a nyüves fegyvert egyik acc-nak se.
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 16, 19:17:43 írta bandee_26 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 485 486 [487] 488 489 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins